E27

E27 LED izzó – Ebben a kategóriában azontúl, hogy számos változatát megtalálhatod, ráadásul még közelebbről is megismerkedhetsz a működési elvével, előnyeivel. Miért? Mert ez az izzó és ez a foglalat talán a leggyakrabban keresett típus. Az E27-es foglalat elnevezésében az “E” betű arra az Edison menetre utal, ami a Thomas Alva Edison által feltalált izzólámpák elektromos csatlakoztatásának megbízható, egyszerű megoldását biztosítja.

Az E27-es foglalatok előnye, hogy gyakorlatlanok is könnyen kicserélhetik; a csatlakozómenet méretsorozata megakadályozza az eltérő menettel felszerelt elemek felcserélését.

Tovább

Napjainkban már szinte természetesnek kellene venned neked is, hogy a hagyományos, energiapazarló fényforrások lecserélésre szorulnak. Ha végre elhatározásra jutottál, akkor most itt a remek lehetőség: webáruházunk olyan LED izzók sokaságát sorakoztatja fel előtted, amelyek között te is megtalálod majd a legmegfelelőbbet.

Az E27 LED izzók előnyei

A LED - azaz a Light Emitting Diode - lényegében egy olyan fényt kibocsátó dióda, ami 1994 óta terjedt el fényforrásként világszerte. A LED izzóknak nem véletlen a népszerűsége, hiszen annyiféle előnnyel jár a használta, hogy emellett senkinek sem érdemes közönyösen elmennie. Neked sem. A sokféleképpen alkalmazható technológia előnyei:

  • Gazdaságosan üzemeltethetőek, energiatakarékosak, évente több tízezer forintot hagyhat a zsebedben. Hétszer kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos izzók.
  • Strapabíró, hosszú élettartam jellemzi őket (ami akár 10 év is lehet optimális körülmények között) - ez növeli a költséghatékonyságukat. Jól ellenállnak a rezgéseknek és a mechanikai hatásoknak.
  • Nincs szükségük bemelegedési időre, nem érzékenyek a le-fel kapcsolgatásra sem. Felkapcsolást követően azonnal a maximális fényerővel világítanak.
  • Fényerejük, színhőmérsékletük, a kibocsátott fény színe változtatható.
  • Kevésbé melegszenek fel.
  • Nem tartalmaznak mérgező anyagot, nem terhelik a környezetet.
  • A 90W-120W teljesítményű hagyományos izzónak a 12W-15W-os LED-ek felelnek meg.

Típusválaszték 

Webáruházunkban a minőségi E27 LED izzók többféle típusával találkozhatsz. Színhőmérséklet alapján vannak, amelyek hideg fehér, vannak, amelyek meleg fehér fényt bocsátanak ki. Minden fényforrásnak más színhőmérséklete van. A három alaptípus a meleg fehér (2700-3500 K), a nappali fehér - azaz semleges (4500-6500 K), és a hideg fehér (6500-9000 K). Érdemes minden helyiségbe tudatosan megválasztani a színhőmérsékletet, mert minden egyes szín más-más hatással lesz rád.

  • A meleg fehér alkalmas a hálószobába, nappaliba, gyerekszobába. Kényelmes és meghitt hangulatot teremt.
  • A nappali fehér hasonlít a nappali kinti fényre, nem fárasztja a szemet, de nem is altat el. Ez kell a munkavégzéshez és az aktív tevékenységekhez. Konyhában, fürdőszobában, előszobában, dolgozószobában ideális.
  • Hideg fehér, ezt az iparban alkalmazzák, ipari létesítmények vagy orvosi berendezések fényforrásainál. 

Eltérő formák, hasonló hatások

Az E27 LED izzók eltérő formában, színben és eltérő nagyságban is elérhetőek. Léteznek gömb, gyertya, kukorica, ufo vagy reflektor formájú izzók, ahogy a búra színe is eltérhet. Lehet piros, zöld, lila, borostyán, fehér vagy víztiszta búrájuk is. Lényegében csak ízlés dolga, ki melyiket választja. A fény színére az izzó búrája hatással van - jó példa erre a tejüveg, ami olyan mértékben tompítja a fényt, hogy megszünteti az erős fénysugárzást. 

Webáruházunkban számos forma, szín, típus elérhető az E27 LED izzóból, böngészd végig kínálatunkat, és csatlakozz vásárlóink népes táborához!

Tovább
Termékkatalógusok