telefonszámok
kapcsolat email cím

Ledlámpaház.hu Blogja

Exluzív világítás a SKYLINE termékekkel

Exkluzív világítás a SKYLINE termékekkel

Ismerje meg legújabb termékcsaládunkat az exkluzív, szabadalmaztatott formatervezéssel megalkotott SKYLINE led vonalvilágítást!

Így alakítson ki tökéletes konyha és konyhapult világítást!

Így alakítson ki tökéletes konyha és konyhapult világítást!

Ön is gondolkozik konyhája megvilágításának korszerűsítésén? A következő lehetőségeket mindenképp érdemes jól átgondolni!

2020.04.16 12:35
Támogasd a helyit!

Támogasd a helyit!

"A koronavírus és a lakossági kijárási korlátozások kemény társadalmi sebeket ejtenek. Rengeteg helyi üzlettulajdonosnak be kellett zárnia a boltját és vannak közöttük olyanok, akiknek nincsenek olyan pénzügyi tartalékaik, amelyekkel át tudják vészelni az elkövetkező heteket. Az ő megsegítésükre indult kezdeményezés a #supportyourlocal non-profit projekt." - írja az Ecommerce News Europe.

Led szalag profilban vagy anélkül? 5 indok, amiért érdemes led profilt használni!

Szükség van alumínium led profilra a led szalag felszereléséhez?

Az elmúlt évek óriási növekedést hoztak a led szalagok alumínium profiljainak népszerűségében, amelyek sok ember számára a modern világítási projektek alapjává váltak. A profilok divatja továbbra is folytatódik. Érdemes azonban megfontolni - ez csak a divat, vagy indokolt-e a profilok használata?

Led szalag vásárlási útmutató

Led szalag vásárlási útmutató

A led szalag az elmúlt évek egyik legkedveltebb fényforrása, ami a legsokoldalúbban és legkreatívabban használható fel. Bármekkora népszerűségnek örvend, a nagy választéknak köszönhetően sokaknak mégis gondot okozhat a megfelelő termék kiválasztása. Ebben a blogbejegyzésben a led szalagok főbb tulajdonságait szeretnénk ismertetni, amiknek az ismerete nagyban megkönnyítheti a vásárlást is.

Világítástechnikai kislexikon 2. rész: foglalat

Milyen foglalatú led izzót válasszak?

Az izzók és lámpák főbb tulajdonságai közé tartozik a foglalat típusa, amit E27, E14, GU10 stb. kódokkal jelölünk. De mit jelentenek pontosan ezek a jelölések és milyen foglalatú led izzót válasszunk vásárláskor?

Világítástechnikai kislexikon 1. rész: színhőmérséklet

Mi az a színhőmérséklet és milyen lámpát válasszunk?

Világítástechnikai kislexikonunkban olyan fogalmakról szeretnénk bővebb információt adni, amik ismeretében könnyebbé válik a ledes termékek vásárlása. Az 1. részben a színhőmérsékletről fogunk írni.

2019.11.04 09:28
Mi az a LED?

Mit érdemes tudni a LED-ről és milyen előnyei vannak a használatának?

Évről évre egyre nagyobb teret hódít meg a LED világítás, de még így is sok mindenkiben merül fel a kérdés, hogy mi is az a LED, és miért előnyös a hagyományos fényforrások ledesre való cseréje? Ebben a bejegyzésben nekik szeretnénk választ adni.

A Ledlámpaház.hu első blogbejegyzése

Amiből kiderül, hogy:

-mit kell tudni a Ledlámpaház.hu-ról?
-miért kezdtünk blog írásba?
-milyen bejegyzések várhatóak a blogon?