telefonszámok
kapcsolat email cím

Ledlámpaház.hu Blogja

Így alakítson ki tökéletes konyha és konyhapult világítást!

Így alakítson ki tökéletes konyha és konyhapult világítást!

Ön is gondolkozik konyhája megvilágításának korszerűsítésén? A következő lehetőségeket mindenképp érdemes jól átgondolni!

2020.04.16 12:35
Támogasd a helyit!

Támogasd a helyit!

"A koronavírus és a lakossági kijárási korlátozások kemény társadalmi sebeket ejtenek. Rengeteg helyi üzlettulajdonosnak be kellett zárnia a boltját és vannak közöttük olyanok, akiknek nincsenek olyan pénzügyi tartalékaik, amelyekkel át tudják vészelni az elkövetkező heteket. Az ő megsegítésükre indult kezdeményezés a #supportyourlocal non-profit projekt." - írja az Ecommerce News Europe.

Led szalag profilban vagy anélkül? 5 indok, amiért érdemes led profilt használni!

Szükség van alumínium led profilra a led szalag felszereléséhez?

Az elmúlt évek óriási növekedést hoztak a led szalagok alumínium profiljainak népszerűségében, amelyek sok ember számára a modern világítási projektek alapjává váltak. A profilok divatja továbbra is folytatódik. Érdemes azonban megfontolni - ez csak a divat, vagy indokolt-e a profilok használata?

Led szalag vásárlási útmutató

Led szalag vásárlási útmutató

A led szalag az elmúlt évek egyik legkedveltebb fényforrása, ami a legsokoldalúbban és legkreatívabban használható fel. Bármekkora népszerűségnek örvend, a nagy választéknak köszönhetően sokaknak mégis gondot okozhat a megfelelő termék kiválasztása. Ebben a blogbejegyzésben a led szalagok főbb tulajdonságait szeretnénk ismertetni, amiknek az ismerete nagyban megkönnyítheti a vásárlást is.

Világítástechnikai kislexikon 2. rész: foglalat

Milyen foglalatú led izzót válasszak?

Az izzók és lámpák főbb tulajdonságai közé tartozik a foglalat típusa, amit E27, E14, GU10 stb. kódokkal jelölünk. De mit jelentenek pontosan ezek a jelölések és milyen foglalatú led izzót válasszunk vásárláskor?

Világítástechnikai kislexikon 1. rész: színhőmérséklet

Mi az a színhőmérséklet és milyen lámpát válasszunk?

Világítástechnikai kislexikonunkban olyan fogalmakról szeretnénk bővebb információt adni, amik ismeretében könnyebbé válik a ledes termékek vásárlása. Az 1. részben a színhőmérsékletről fogunk írni.

2019.11.04 09:28
Mi az a LED?

Mit érdemes tudni a LED-ről és milyen előnyei vannak a használatának?

Évről évre egyre nagyobb teret hódít meg a LED világítás, de még így is sok mindenkiben merül fel a kérdés, hogy mi is az a LED, és miért előnyös a hagyományos fényforrások ledesre való cseréje? Ebben a bejegyzésben nekik szeretnénk választ adni.

A Ledlámpaház.hu első blogbejegyzése

Amiből kiderül, hogy:

-mit kell tudni a Ledlámpaház.hu-ról?
-miért kezdtünk blog írásba?
-milyen bejegyzések várhatóak a blogon?