Profil hossz- és gérvágás

Lumines® alumínium profiljainkat méretre és igény esetén gérbe vágjuk (szögvágjuk) számodra.

A kínálatunkban szereplő valamennyi típusú profil legideálisabb méretre vágását vállaljuk, a legkisebb leeső hulladékkal.
Kérlek határozd meg a lentebb található űrlapon, melyik típusú és színű profilt milyen méretre kívánod vágatni. Természetesen led profiljainkat takaróprofillal együtt is le tudjuk vágni számodra, így biztos lehetsz abban, hogy mindkettő egyforma hosszú lesz.
Alumínium profil kínálatunkban a szálak hosszai 100cm és 202cm. Az általad meghatározott méretet úgy fogjuk levágni számodra, hogy a lehető leggazdaságosabb és legoptimálisabb legyen az anyagfelhasználás.

Egy darab űrlap kitöltésével egy típusú profil és annak azonos vágásának többszörösére van mód.
Ha egy rendelésen belül eltérő vágási szögeket szeretnél vágatni vagy más típusú profilokra is igényt tartasz, akkor azt új űrlap kitöltésével teheted meg! Rendeléseidet figyelemmel kísérjük és az egy időben leadott rendeléseket természetesen összefűzzük.

Az alábbi képen látható vágásmódok alapján kérlek határozd meg, milyen típusú vágása van szükséged és milyen szögekben:

Gérvágás típusai és vágásképei

Kiválasztható profilok listája és méretei:

Profilok listája és méretei

Egy darab vágás ára: 990 Ft+áfa. Ez az összeg a szolgáltatás költségét jelenti, ezen kívül fizetendő még a felhasznált profil értéke.
A vágásokat csak a megrendelés kifizetése után végezzük el. Az űrlap elküldését követően díjbekérőt küldünk a megadott email címre, ami alapján át tudod utalni a pontos összeget.

**A Profil vágással kapcsolatosan megadott adatokat a ÁSZF-ben leírtak szerint kezeljük.
A beküldött igénykérő lap megrendelésnek tekinthető, az árak és a várható elkészítés módja miatti egyezetéssel kollégáink fel fogják venni Veled a kapcsolatot.

Az adatok megadására a könnyebb és gyorsabb kommonikáció céljából van szükség, amely miatt kollégáink utólagos pontosítás és egyeztetés céljából írásban és telefon hívás formájában megkereshetnek.

Termékkatalógusok