GU10

GU10 LED izzót keresel? Akkor ebben a kategóriában biztos te is megtalálod azt, amelyik a számodra a legmegfelelőbb. Ahhoz, hogy az otthonodban a legoptimálisabb fényviszonyok uralkodjanak, elengedhetetlenül fontos meghatározni, hogy fényforrásként milyen izzót használsz.

Ma már a hagyományos izzók a háttérbe szorultak gazdaságtalanságuk miatt, helyet adva az energiatakarékos LED-eknek. Ezeket a költséghatékony, időtálló, modern izzókat bátran használhatod te is. Böngéssz kínálatunkban, és válassz GU10 LED izzót te is!

Tovább

Mi az a GU10? 

A GU10 egy foglalattípus. Sokan lehet, hogy nem is tudják, hogy az otthonukban használt izzók egyik része GU10-es, azaz bajonettzáras foglalatban van. Miért jó a bajonettzáras foglalat? Azért, mert ha a fényforrást a foglalatba helyezed, majd 45 fokkal elfordítod, akkor az üzembiztosan és megbízhatóan rögzül. 

A spotlámpa izzó

A LED izzóknak több típusa van aszerint, hogy milyen foglalat kell a használatukhoz. E27, E14, GU10, MR16, G4 és G9, R7S foglalatokat ismerünk. 

A LED nem véletlenül számít korunk egyik legmodernebb világítóeszközének, hiszen egyedi kialakításának és innovatív jellemzőinek köszönhetően sokkal hatékonyabban működik. Lehet, hogy a beszerzését először drágának tartod, de idővel megtapasztalhatod, hogy a befektetésed gyorsan megtérül. Sokkal kevesebbszer szükséges cserélgetni, 90%-kal kevesebb áramot fogyaszt, környezetkímélő. Gyártása során mérgező anyagokat nem használnak. Mivel kis méretű fényforrás, a designlámpák gyártásánál is ezt alkalmazzák.

A GU10 LED izzók - vagy spotlámpa izzók nagy népszerűségnek fognak örvendeni nálad is, hiszen minden olyan esetben jól alkalmazhatod őket, amikor pontszerű világításra van szükséged. Ilyen helyek leggyakrabban a fürdőszobában, az előszobában vagy a konyhában fordulnak elő. A spotok közös jellemzője, hogy egy adott felületre tudnak nagy erejű fényt biztosítani. Megvilágíthatod velük a tárgyakat, a munkafelületeket, az asztalt, a mosdókagylót, a tükröt. 

Hogyan használhatod még a spotlámpát?

A spotok használata az igényeidtől és a kreativitásodtól is függ. Használhatod őket egyedileg vagy csoportosan elhelyezve, falikarként vagy a mennyezetbe süllyesztve, fő világításként vagy csak hangulatteremtésre. Kapcsolódhatnak külön-külön vagy csoportokban. 

Milyen termékekkel állunk a rendelkezésedre?

Webáruházunk kínálatában sokféle GU10 LED izzó közül választhatsz. Van meleg és hideg fényt adó változat, nagyon sokan teszik le a voksukat a dimmelhető típusok mellett, amelyek esetében manuálisan változtatni lehet a fény erősségét. 

Az izzók fényereje a 180 lm-720 lm közötti, teljesítményük 3 watt-9 watt, kiváltott teljesítményük 20 watt-65 watt között választható. 

Színhőmérsékletük lehet:

  • Hideg fehér (6000-7000K)
  • Meleg fehér (2700-3000K vagy 2700-3500K)
  • Természetes fehér (4000-4500K vagy 4000K)

Ha pedig egy kis extrára vágysz, akkor remek választás a távirányítóval kezelhető, színváltós LED spotlámpa. 

A GU10 LED izzók előnyei

A GU10 LED izzók sokoldalú felhasználhatóságát tetézi az a sok-sok előny, amivel a LED technológia révén rendelkeznek. Csak néhányat említünk a sok közül: hosszú élettartam, magas hatékonyság, kimagasló ütésállóság, gazdaságos működtetés, nagy méretválaszték, kiváló fókuszálás. A LED kényelmesen használható, nem villog, a bekapcsolás után azonnal, teljes erővel világít. 

Nézz körül alaposan kínálatunkban, hasonlítsd össze az egyes termékeket, és vásárold meg webáruházunkból a spotlámpához illő GU10-es LED izzókat! 

Tovább
Termékkatalógusok