Philips Hue E14

Ebben a kategóriában webáruházunk népszerű okosvilágítási eszközei közül a Philips Hue E14 termékeket találhatod meg. A kínálat széles, így a választási lehetőségeid is kiterjedtek lesznek. Ezen okosizzók egyre elterjedtebbek, lassan a mindennapok részévé válnak. Ez természetesen nem ok nélküli, hiszen olyan előnyökkel rendelkeznek, amelyek egyre többeket győznek meg arról, hogy érdemes “felokosítani” az otthonukat.

Hidd el: a te otthonodban is egy izzóval kezdődik, aztán ha megtapasztalod az előnyeit, keresni-kutatni fogod a további lehetőségeket. Most ismerd meg te is a Philips Hue E14 előnyeit.

Tovább

Philips Hue E14 – kényelem, funkcionalitás és praktikum egy eszközben

Napjainkban már sok okoseszköz szolgálja a kényelmünket, a Philips Hue okosvilágítás eszközei is ilyenek. Használatukkal minden egy kézből kontrollálható és irányítható. Míg régebben egy okosotthon futurisztikus ábrándnak számított és legfeljebb a filmekben láttunk ilyesmit, amiről hittük is, meg nem is, hogy léteznek, ma már kézzelfogható valósággá vált. 

Minden berendezés működése nyomon követhető és irányítható akár távolról is. Okostelefonról irányíthatod a hálózatba kötött Philips Hue E14 okosizzótól kezdve a televíziót, porszívót, fűtés-hűtés rendszerét, konyhai eszközöket, de akár a redőnyöket is. 

Miért jobb a Philips Hue E14 okosizzó, mint egy hagyományos fényforrás?

Valószínűleg már tudod erre a kérdésre a választ, és pontosan azért vagy itt. A hagyományos izzóhoz képest az okosizzó sokkal fejlettebb módszert biztosít arra, hogy az ellenőrzésed alatt tartsd az otthonod energiafogyasztását. Az okosizzó rendkívül energiatakarékos, strapabíró, hosszú élettartamú, hangvezérléssel vagy távolról a gyártó által kínált telefonos applikációval vezérelhető és az igényeid szerint testreszabható.

Az okosizzó számos funkciót és előnyt tartogat:

  • Praktikus, precíz, komfortos, egyszerűen automatizálható, időzíthető
  • Gazdaságos és költséghatékony a működése
  • A házi hálózat részeként akár még külföldről is elérhető (így a kívülállókkal könnyen elhitetheted, hogy otthon tartózkodsz)
  • Mindig megtérülő befektetés, annak ellenére is, hogy elsőre drágának tűnik
  • A hangulatodnak megfelelően beállíthatod a színeket, az árnyalatokat, fényerőt
  • Folyamatosan bővítheted vele a rendszert
  • Akár kültéri változatot is beszerezhetsz belőle
  • Az okosvilágítási rendszer még arra is képes, hogy a fényviszonyok függvényében módosítsa a fényerőt vagy beállítsa a fényforrás megfelelő színhőmérsékletét. 

Az okosvilágítás egyik eszköze a Philips Hue E14

A Philips Hue E14 gondoskodni fog az otthonod fényeiről, fényforrásokat csoportosíthatsz, a távolból irányíthatod, beállíthatod a fényerejüket, a színhőmérsékletet, hangvezérelheted, időzítheted őket. Sőt! Még a kedvenc zenéddel vagy játékoddal is összehangolhatod. 

Képes vezeték nélküli kapcsolatra, de Bluetooth kapcsolattal is használható (maximum 10 eszköz vezérelhető). 

Hogyan válassz webáruházunk kínálatából?

A weboldalunk oldalsávjában megadhatod azokat a szűrőfeltételeket, amelyekkel szűkíteni tudod a keresésre érkező találatok számát. Természetesen akár az összes terméket is végigböngészheted, de ha konkrétan egy bizonyos fényforrást keresel, akkor célszerűbb és gyorsabb megadni a paramétereit. 

A keresés szűkítéséhez beállíthatod a teljesítményt (4 watt - 6 watt), a fényerőt (300 lm - 470 lm) a színhőmérsékletet (2000K-6500K +16 million szín, 2100K, 2200-4500K, 2200K-6500K, 2700K).

A kapott listából már csak ki kell választanod a neked tetsző terméket, és következhet a megrendelés!

Tovább
Termékkatalógusok