Philips Hue E27

Ebben a kategóriában a Philips Hue E27 LED fényforráskat találhatod meg. Az okosvilágítási rendszer kialakításához a kínálat széles körű, így számos alternatíva áll a rendelkezésedre. Segítségükkel gyorsan átveheted az irányítást a lakásod világításának a megkomponálásában, olyan hangulatot teremtve, amilyet csak szeretnél.

Az optimális fényviszonyoknak köszönhetően sokkal könnyebbé válnak a mindennapos feladatok és kényelmesebbé a pihentető órák. Nézz szét webáruházunk kínálatában, és válaszd te is a kor vívmányait! Legyen neked is okosvilágításod!

Tovább

A Philips Hue E27 és az okosvilágítás

A Philips Hue E27 a sokrétű Philips Hue okosvilágítási rendszer részeként nagymértékben támogatja minden tevékenységedet. Alkalmas arra, hogy megfelelő fényviszonyokat teremtsen a munkához, a tanuláshoz vagy a jól megérdemelt pihenéshez. Támogat a koncentrációban éppúgy, mint a relaxálásban.

A rendszert egyszerűen telepítheted, kényelmesen és gyorsan vezérelheted. Olyan világítástechnikai eszközök, amelyek bármely otthoni környezethez tökéletesen illeszkednek akár a hangulathoz, akár egy alkalomhoz kell idomulniuk.

Milyen előnyöket tartogat számodra a Philips Hue E27?

A Philips Hue E27 és a Philips Hue okosvilágítási rendszer számos előnyt tartogat a felhasználók számára - így neked is. Nézzük meg, hogy mik ezek!

  • Gyors és egyszerű a telepítése - csak néhány percet vesz igénybe, köszönhetően a Plug-and-Play kialakításnak. Olyan intelligens termék, amihez nem kell kábelekkel bajlódni, a telepítés után azonnal használható.
  • Rendkívül széles a termékkínálat - ennek eredményeképpen az okosrendszered összeállítása szinte gyerekjáték lesz. Beltéri és kültéri lámpák, LED szalagok, számtalan okos fényforrás képezheti a rendszer részeit, csak a képzeleted szab határt a lehetőségeidnek.
  • Kiváló minőség, amiben bátran bízhatsz - átlátható, intuitív, megbízható, soha nem okoz csalódást. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mindig naprakész.
  • Személyre szabható - a kedved és a hangulatod szerint alakíthatod ki az otthonod fényeit, az oksvilágítás fényforrásainak állítható a színhőmérséklete, fényereje, színe. 
  • Rendkívül egyszerű használat - csupán egy Philips Hue LED fényforrásra és a Philips Hue alkalmazásra van szükséged. Ez bármikor bővíthető egy Hue Bridge központi egységgel, még több előnyt bezsebelve általa.
  • Esztétikusan erősíti az otthonod hangulatát, kiválóan dekorál, gondoskodik az optimális fényekről. 
  • Képes vezeték nélküli kapcsolatra.

Miként válassz webáruházunk Philips Hue E27 termékei közül?

A Philips Hue E27 termékcsaládot a gyártó folyamatosan bővíti, aminek köszönhetően a kezdeti, néhány darabos fényforrás kínálat mára már több száz darabosra növekedett. 

A Philips Hue E27 egy olyan alkategória, amelyben a termékek közül kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet. A termékek között tovább szűkítheted a találatokat teljesítmény alapján (6 watt - 16 watt), fényerő szerint (550 Lm - 1 600 Lm). Van lehetőség a színhőmérséklet beállítására is (2000K-6500K+16 million szín, 2100K, 2200-6500K, 2200K-4500K, 2200K-6500K, 2700K). Az átmérő alapján is lehet keresni: 125 mm, 60 mm, 61 mm, 62 mm, 67 mm, 72 mm, 95 mm.

Mi az, ami olyan különlegessé teszi a Philips Hue termékeket?

A Philips Hue a legújabb és legmodernebb fejlesztés a világítás világában. Korlátlan lehetőségek tárháza, a hangulatteremtés eszköze. A Hue szinkronizálható a tévével, zenei rendszerrel, játszhatsz a színárnyalatokkal.

Válaszd és használd te is!

Tovább
Termékkatalógusok