Philips Hue GU10

Webáruházunk ezen kategóriájában a Philips Hue GU10-es termékeket találhatod meg. A Philips Hue az okosvilágítás terén az egyik piacvezető rendszer, ami olyan LED fényforrásokat, lámpatesteket, egyéb tartozékokat kínál, amelyek tökéletesen illenek bármelyik otthoni hangulathoz, környezethez, alkalomhoz.

Ez az intelligens világítási rendszer – és annak tagjaként a Philips Hue GU10 is – a Bridge Controller által kommunikál az okostelefonokkal és tabletekkel. Webáruházunkban a Philips Hue termékek széles skáláját megtalálhatod - most a GU10-es változatokat ismerheted meg közelebbről.

Tovább

Miért éppen Philips Hue GU10?

A Philips Hue GU10 a Philips Hue okosvilágítás azon tagja, amely okos spotlámpa néven került be a köztudatba. Használatával könnyen, kényelmesen és gyorsan megváltoztathatod az otthonod hangulatát. Egy intelligens háztartási rendszer mindig tartalmaz Bridge szabályozót és kettő vagy több fényforrást E27 vagy GU10 aljzattal.

Alkalmazásukkal egyedivé teheted a világításodat, egyszerű a telepítése és a vezérlése. Lényeges előnyük, hogy nem pusztán csak megvilágítást garantálnak, hanem jóval többek ennél. Miért? Mert hozzájárulnak ahhoz, hogy a nap bármely pillanatában az otthonodat még otthonosabbá és szerethetőbbé tehesd. A kellő fények mellett gondoskodik arról, hogy esztétikus, hangulatos és dekoratív legyen az a hely, ahol a nap fáradalmait ki szeretnéd pihenni. 

Mi mindent “tud” a Philips Hue GU10?

A Philips Hue GU10 minden olyan funkciót ellát, ami az okosvilágítást annyira népszerűvé teszi:

  • Csoportosíthatod vele a fényeket.
  • Irányíthatod akár a távolból is a világítást (ha nem vagy otthon, akkor is úgy tehetsz, mintha otthon lennél).
  • Beállíthatod a fényerőt és a színhőmérsékletet.
  • Időzítheted, vagy automatizmusokat állíthatsz be.
  • A hangoddal is vezérelheted.
  • Még a kedvenc zenéiddel is összehangolhatod.

Hogyan válassz webáruházunk kínálatából?

Mi sem egyszerűbb: használd a keresés szűkítését lehetővé tevő funkciót a weboldalunk ezen kategóriájának oldalsávjában. Itt megadhatod azokat a paramétereket, amelyek alapján a keresést el szeretnéd indítani. (Természetesen annak sincs akadálya, hogy az összes termékünket végignézd, de ha konkrét elképzelésekkel érkeztél, a keresés szűkítése gyorsabb megoldást jelent).

Beállítható a teljesítmény (5 watt - 6 watt), a fényerő (230 lm - 400 lm), a színhőmérséklet (2000K-6500K +16 million szín vagy 2200K-6500K, vagy 2700K). Ezután már csak annyi dolgod van, hogy a kiválasztott terméket a kosárba helyezed és elindítod a megrendelés folyamatát, majd várod a megrendelt terméket.

Mi a teendőd azután, hogy a Philips Hue GU10 megérkezik hozzád?

Nos, ez attól függ, hogy van-e már működő okosvilágítási rendszered otthon vagy sem. Ha van, akkor tudod, hogy mi a teendőd, ha nincs, akkor valószínűleg nemcsak egy okosizzót vásároltál, hanem egy kezdőkészletet. Ilyen esetben a következő lépések várnak rád:

  • Egyszerűen csavard be az izzókat a lámpákba, és kapcsold fel a villanykapcsolót. 
  • Csatlakoztasd a Bridge nevű eszközt a Wi-Fi hálózathoz, majd a mellékelt tápkábelt bedugva helyezd áram alá. 
  • Töltsd le a Hue alkalmazást a mobilodra az App Store-ból vagy a Google Play-ről, ami lehetővé teszi, hogy csatlakozni tudj a Bridge-hez, és egyszerűen megkeresd a telepített fényforrásokat. A Bridge-dzsel való párosítás a hátoldalon található kóddal történik.

Láthatod: a folyamat nagyon egyszerű, a végeredmény pedig nagyon szerethető és kényelmes. Ne hagyd ki a lehetőséget te sem: telepíts okosvilágítási rendszert az otthonodba (Philips Hue GU10 is legyen a választott fényforrások között.)

Tovább
Termékkatalógusok