Hírek

COLORS Linear Lighting elsőként Magyarországon!

2020
Szűrés törlése
2020.11.20 08:00
COLORS Linear Lighting elsőként Magyarországon!

A Colors Linear Lighting megérkezett Magyarországra!

Engedje meg, hogy bemutassuk legújabb márkánkat:
a COLORS Kína 4. legnagyobb Neon Flex led szalag gyártója és termékeik most már Magyarországon is elérhetőek a Ledlámpaház.hu-nál!

A COLORS márkanév elközelezett a lineáris LED-világítási megoldások iránt, és célja, hogy a világ legbefolyásosabb és leginnovatívabb beltéri világítás márkája legyen. A cég immár 12 éve foglalkozik led világítástechnikával, a COLORS, mint márka pedig 8 éve tör felfelé a piacon. Ez idő alatt egy, a teljes világra kiterjedő piacot hoztak létre, már több, mint 90 országba értékesítik termékeiket - mostantól Magyarországon is.Küldetésük

Egy olyan innovatív technológia és kialakítás létrehozása, ami a fényt és a teret tökéletesen tudja kombinálni.

Küldetés

Jövőképük

Globális, világszintű befolyással rendelkező, innovatív világítástechnikai vállalatként halad előre a piacon.

Jövő

Gyártás

A válallat több, mint 30 nagysebességű automata chip beültető és 15 egyéb automata berendezéssel rendelkezik. Gyártási folyamatuk minden területet magába foglal, mint például led chipek nagy sebességű elhelyezését, automatikus hegesztést és teljes vízszigetelést. Stabil minőséggel, erős termelési és szállítási kapacitással dolgoznak, ezáltal tudnak magas minőségű termékeket és szolgáltatást nyújtani ügyfeleiknek.

Tanúsítványok

A Colors márkanév minden terméke rendelkezik az Európában elvárt összes tanúsítvánnyal. 2016-ban cégük elnyerte a Nemzeti High-tech Enterprise címet és megszerezte az ISO9001 minőségbiztosítási rendszer és az ISO14001 tanúsítását. Minden termék sikeresen teljesítette a hiteles laboratóriumi tesztelést, és minőségi tanúsítványokat szerzett különböző országokban és régiókban: CE, REACH, ROHS, UL, ETL, COC, SAA, TUV, LM-80 stb.

Tanúsítványok

Nemzetközi díjak

A vállalat ragaszkodik a független kutatáshoz és fejlesztéshez, a folyamatos innovációhoz és termékei számos nemzetközi formatervezési díjat nyertek, mint például IF, IDEA, GOLDEN PIN

Díjak

 

Colors led világítási megoldások

Építészeti világítás
Térvilágítás
Beltéri funkcionális világítás
Bútorvilágítás


Termékek

Webáruházunkban már most is több COLORS led szalag rendelhető, készletről azonnal és termékkínálatunkat ezeken felül is folyamatosan bővítjük.

Led szalagok

Led szalag

Neon flex szilikon led szalagok

Neon flex

Linear Lighting System

Linear lighting curve

 

A teljes COLORS termékkínálatot megtekintheti az ITT letölthető katalógusban!

Katalógus

Termékkatalógusok