telefonszámok
kapcsolat email cím
Ledlámpaház.hu Blogja

A Ledlámpaház.hu első blogbejegyzése

2019.10.28 09:41
A Ledlámpaház.hu első blogbejegyzése

Amiből kiderül, hogy:

-mit kell tudni a Ledlámpaház.hu-ról?
-miért kezdtünk blog írásba?
-milyen bejegyzések várhatóak a blogon?

Kedves Olvasó!

Köszönjük, hogy meglátogattad weboldalunkat és épp első blogbejegyzésünket olvasod! Hónapok óta tervezzük blogunk elindítását, és nagy örömünkre most megjelent első bejegyzésünk.

Mit kell tudni a Ledlámpaház.hu-ról?

A Ledlámpaház.hu közel 10 éves tapasztalattal szolgálja ki lakossági és viszonteladói ügyfeleit ledes fényforrásokkal, lámpákkal, tartozékokkal. Bemutatótermünk Budapesten, a Corvin-negyednél található, itt van lehetőség személyes vásárlásra és átvételre, és innen szolgálja ki csapatunk a webáruházas rendeléseket is. Célunk, hogy minden vásárlónk megtalálja a számára legmegfelelőbb, kiváló minőségű ledes termékeket.

Miért kezdtünk blog írásába?

Sokak szerint a ledes világítástechnika a jövő. Szerintünk már sokkal inkább a jelen. De még így is egy új és modern technológiáról beszélünk, amivel kapcsolatban számtalan kérdés merülhet fel. Ezekre a kérdésekre szeretnénk választ adni és további hasznos információkkal ellátni vásárlóinkat, oldalunk látogatóit.

Milyen bejegyzések várhatóak a blogon?

-ledes termékkekkel kapcsolatos technikai információk
-termékbemutatók, termékösszehasonlítások
-weboldalunkkal kapcsolatos hasznos tudnivalók
-hírek, újdonságok
-lakberendezési ötletek, tanácsok

Ha bármelyik téma felkeltette érdeklődésedet, akkor érdemes követned blogunkat. Rendszeresen megjelenő bejegyzéseinkről Facebook oldalunkon is tájékozódhatsz.