telefonszámok
kapcsolat email cím
Ledlámpaház.hu Blogja

Exluzív világítás a SKYLINE termékekkel

2020.07.02 12:35
Exluzív világítás a SKYLINE termékekkel

Exkluzív világítás a SKYLINE termékekkel

Ismerje meg legújabb termékcsaládunkat az exkluzív, szabadalmaztatott formatervezéssel megalkotott SKYLINE led vonalvilágítást!

Mi az a SKYLINE?

A SKYLINE az egyik legújabb és legmodernebb design világítási lehetőség. Ez a különleges fényforrás két, teszőlegesen elhelyezett pont közé feszíthető ki. A helyiségen keresztülívelő vékony fénycsík ötletét a tervezők az égbolton keresztülsuhanó hullócsillagok mintájára alkották meg.

Hullócsillag     
 

A SKYLINE csomag tartalma

-2 db rögzítő doboz
-2db gömbcsuklós rúd
-2db rögzítő rúd
-acél profil, ami fekete vagy fehér színben és 6, 12, 20 méteres hosszban válaszható
-1 tekercs led szalag
-lemezvágó olló
-dróthuzal a falak közti távolság leméréséhez
-1 pár kesztyű
-jelölőfilc
-1 csavarszett

Tápegységet nem tartalmaz!

A 6, 12 és 20 méteres profil és led szalag a falak közti távolságtól függően tetszőleges méretűre vágható.
A csomag exkluzivitását bizonyítja a profi összeállítás. Nem csupán a feltétlenül szükséges alkotóelemek találhatóak meg benne, hanem olyan praktikus dolgok is, mint a mérést segítő eszközök, jelölőfilc, ami fontos, hogy kéznél legyen, és egy pár szövet kesztyű, hogy ne hagyjunk ujjlenyomatokat a profilon.

Ahhoz, hogy készre készíthesse a világítást, nem szükséges a különböző tartézokokat külön-külön megvásárolni, a csomag minden szükséges tartozékot tartalmaz. A szabadalmaztatott formatervezéssel megalkotott kiegészítőkkel kényelmes és egyszerű lesz a felszerelése.
 
SKYLINE csomag tartalma

A SKYLINE felszerelése

A SKYLINE felszerelése első ránézésre bonyolultnak tűnhet, de a megfelelő távolságok és méretek kimérése után sok gondot már nem okoz. Rögzíthető gipszkartonba, fa és kőfalba is. A szép megjelenés érdekében a tápegységet érdemes a fal mögött vagy a falban elrejteni.
A gömbcsuklók 45°-ig mozgathatók, ebben a tartományban bármilyen irányban keresztezheti a profil a szobát. Az "A" jelzésű rögzítő menettel rendelkezik, ennek az oldalnak a tekerésével lehet megfeszítenia profilt.
 
Felszerelés

Felszerelés

Felszerelés

Választható típusok

Hogy a kreativitásnak tényleg csak a képzelet szabhasson határt, a SKYLINE többféle változatban is rendelhető. 6 méteres (AURORA) típusából direkt és indirekt világítás is készíthető. A direkt világításhoz egy, a webáruházunkban is újonnan megjelenő COB chipes led szalag kerül a csomagba, aminek a különlegessége, hogy nem látszanak a chipek különálló pöttyöknek. Így egy homogén, egy csíkba futó fényt látunk. Az indirekt világításon ezzel szemben láthatóak a pötyök, így azt plafon vagy falfelület megívilágításához ajánljuk. A 6 méteres mellett 12 méteres (ORION) és 20 méteres (MILKY WAY) kiszerelés is választható, ezek kizárólag indirket megvilágításhoz. Mind a három hossz elérhető fehér és fekete színű profillal és rögzítőkkel, illetve 4 féle színhőmérsékletben (2700K, 3000K, 4000K, 6000K).

Felhasználási lehetőségek

A SKYLINE egyszerű, letisztult, de látványos világításként számtalan területen kreatívan felhasználható. Nagy területű és belmagasságú szobákban kiváló kiegészítő, dekor világítás, és üzleteknek, éttermeknek is különleges hangulatot kölcsönönöz. Emellett nagyszerűen alkalmazható falra elhelyzetett képek, nagy távolságban is folyamatos megvilágítására. Amennyiben a felhelyezés után a led szalag látható marad, válassza a direkt megvilágításhoz alkalmas csomagot, hogy ne zavarják a látványt a led szalagon elhelyezkedő chipek pöttyei.

SKYLINE falhasználása      SKYLINE falhasználása     
 
 SKYLINE falhasználása      SKYLINE falhasználása     

 SKYLINE falhasználása

Ha egy igazán elegáns, modern világítással, - akár a hullócsillag - szeretné átszelni a teret, látogassa meg webáruházunkat és válogassan a SKYLINE direkt és indirekt világítások különböző változatai közül.

Kápráztassa el a helyiségbe belépőket ezzel a különleges és látványos megvilágítással!

SKYLINE