Napelemes termékek

Webáruházunk napelemes termékek kategóriájában azokat a kiegészítő eszközöket találod, amelyek napelemmel működnek. Használatukkal jelentős előnyökhöz juthatsz te is - nem véletlenül, hiszen a nap energiájának kihasználása energiahatékony megoldás.

Az energiával való spórolásnak napjainkban egyre nagyobb szerep jut, ami egyrészt a kialakult gazdasági-politikai, másrészt fenntarthatósági okokkal magyarázható. A napelemes termékek egyre nagyobb teret hódítanak nemcsak a világítástechnikában, hanem az életünk egyéb területein is. Nézd meg kínálatunkat!

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Napelemes termékek a mindennapok szolgálatában

A napelemes termékek elterjedésével az élet számos területén találkozhatsz. A technológiának köszönhetően olyan energiatakarékos eszközöket és kiegészítőket szerezhetsz be magadnak, amelyek megkönnyítik az életed. Ilyen napelemes termék például az a hátizsák is, amit webáruházunk ezen kategóriájában találsz.

Lehet, hogy csodálkozva ráncolod a homlokod, mondván: miért kellene egy hátizsáknak napelemesnek lennie? Talán, ha azt mondjuk, hogy a segítségével feltöltheted a telefonodat vagy a laptopodat, már jobban fog érdekelni a dolog.

Napelemes termékek - élvezd a szabadságot te is!

Olyan helyre készülsz, ahol az elektromos hálózat csak korlátozottan vagy egyáltalán nem érhető el? Aggódsz, amiért nem tudod bármikor használni az okoseszközeidet, mert az akkumulátora mindegyiknek gyorsan lemerül? Nos, akkor nincs más dolgod, mint az, hogy vásárolj egy napelemes hátizsákot.

Miért kedvező ez neked? Mert miközben te éppen túrázol, addig a hátizsák speciálisan beépített napelemei magukba gyűjtik a nap energiáját. Ez pedig csak egy a közül a sok előny közül, amit még ez a kiegészítő eszköz a számodra tartogat.

A napelemes termékek előnyei

A fenti hátizsákos példánál maradva vegyük sorra a további előnyöket is:

 • A hátizsákba belefér minden, ami a túrázáshoz, kiránduláshoz kell.
 • Még a laptopod is szuper biztonságban lesz, hiszen direkt úgy van kialakítva, hogy azt a lehető legjobban védje. Vastagon párnázott, direkt azért, hogy a sérüléseket megakadályozza. Maximum 17”-s laptophoz ajánlott.
 • Köszönhetően a tervezésnek, mindennek megvan a helye.
 • Stabil hevederekkel van ellátva, hogy kényelmes legyen a viselése, a súlyelosztás tervezett.
 • Dokumentumok és a táblagép tárolására alkalmas rekesze is van.
 • Napelemes előlapjával könnyedén feltöltheted laptopod vagy a telefonod.
 • Energiát takarít meg.
 • Bárhol használható.
 • Külső USB töltő portja van, amelyhez belülről egy powerbankot tudsz csatlakoztatni, így akár menet közben is tölthető a telefonod.
 • Akár zenehallgatásra is alkalmas a jack dugós kimenetének köszönhetően. 
 • Víz- és szakadásálló anyagból készült.

A hátizsák súlya 1,06 kilogramm, 32 literes tárolókapacitással rendelkezik. A benne található napelem modul maximális teljesítménye 9 W, a leadott feszültség 5 V, a leadott áramerősség 1,5 A. 2 darab USB csatlakozóval rendelkezik.

Napelemes termékek a jövő megoldásai

Miért érdemes neked is figyelned a napelemes termékek folyamatosan megújuló piacát? A válasz kézenfekvő: egyrészt haladni kell a korral és ki kell használni az előnyöket, másrészt takarékoskodni kell az erőforrásainkkal. Sajnos mindenkinek egyre gyakrabban kell szembesülnie azzal, hogy bizonyos, eddig biztosnak hitt energiahordozók nem állnak korlátlanul a rendelkezésünkre. 

Minden olyan innováció, ami segít energiát spórolni, nemcsak anyagilag jelent óriási megkönnyebbülést, hanem takarékoskodik az erőforrásokkal is. A Nap energiája neked is segíthet az elektromos hálózattól függetlenedni. 

Használd ki ezt a lehetőséget, és vásárolj napelemes termékeket!

Tovább
Termékkatalógusok