Ledlámpaház.hu Blogja

Illusztris falilámpák tehetik otthonosabbá a lakásod

2024
Szűrés törlése
2024.02.28 08:30
Illusztris falilámpák tehetik otthonosabbá a lakásod

A falilámpák alkalmazása napjainkban a reneszánszát éli. Nem véletlenül, hiszen nagyon sokféle változatban beszerezhetőek, nálunk, a LEDLámpaház.hu-nál is nagyon széles a termékpaletta. Így aztán nem lesz nehéz a lakásod stílusához legjobban illeszkedő darabot/darabokat kiválasztani.

A falilámpák új színt és fényeket visznek a lakásodba

Az ideális falilámpa kiválasztásának első lépése mindig az adott szoba jellegzetességeinek feltérképezése, illetve annak meghatározása, hogy ott milyen tevékenységeket kívánsz végezni, valamint a benne végrehajtandó tevékenységek milyensége. Ha ezeket a szempontokat meghatároztad, következhetnek az egyéni kívánságok és azon termékek listázása, amelyek szóba jöhetnek.

Választhatsz például egy FEBE WALL fali beton lámpát, ami amellett, hogy masszív megoldás, még rendkívül esztétikus is. A búra átmérője 13 centiméter, a búra magassága 20 centiméter, mélysége 26 centiméter. Az anyaga beton és fém. Kitűnő választásnak bizonyul olyan helyiségekbe, ahol jól irányítható fényre van szükséged. Jól érvényesül például a hálószobában is, ahol az ágyad fölött elhelyezve segítségedre lehet, ha elalvás előtt még olvasni szeretnél.

A falilámpák közt te is megtalálod a neked való modelleket

Ha megnézed falilámpa kínálatunkat, akkor te is gyorsan megtalálhatod az otthonod stílusához legjobban illőket. Egyet azonban semmiképpen se felejts el: az új falilámpákba - ha azokban nincs izzó - feltétlenül LED izzót vásárolj! Miért? Azért, hogy haladva a korral, te is kihasználhasd az innovatív technológia rengeteg előnyét.

A LED-es megoldásokkal nem versenyezhetnek a korábbi hagyományos izzók - helyesebben fogalmazva versenyezhetnek ugyan, de rendre alulmaradnak a versengésben. A LED-es lámpák, fényforrások, LED szalagok ugyanis:

  • 80%-kal energiatakarékosabbak (ez bizony tetemes takarékoskodásnak számít)
  • Lényegesen hosszabb az élettartamuk
  • Költséghatékonyabbak
  • Környezetkímélőbbek - egyrészt nem tartalmaznak mérgező anyagot, másrészt csak ritkán kell cserélni őket
  • Kíméletesebbek a szemmel - nem villódznak és nem fájdítják meg a fejed
  • Kevésbé sérülékenyek (a LED szalagok hosszú élettartama garantálható azzal, ha előírásszerűen LED profilokban helyezed el őket)
  • Nem igényelnek akkora odafigyelést a szervizelés terén
  • Jól viselik a le- és felkapcsolgatást, ami a hagyományos izzókról már nem mondható el

Igen, a bekerülési költségük magasabb, viszont a fenti előnyök ismeretében garantáltan megtérülő befektetésnek számítanak. A LED energiatakarékos működéséért akkor leszel a leghálásabb, amikor az éves energiafogyasztásod csökken, ami a villanyszámládon is jelentős mérséklődést eredményez. A megspórolt összeget bármire költheted, akár új, energiatakarékos LED-es eszközök beszerzésére is.

Nehéz a döntés: milyen falilámpákat válassz?

Ez számos tényező függvénye. Ez a tényező lehet szubjektív (azaz mi az, ami neked tetszik) és objektív (mi az, ami a legideálisabb). Célszerű eldöntened, hogy az adott helyiségbe tényleg falilámpára van-e szükséged. Ha a fényt oldalirányból akarod szolgáltatni, akkor a döntés egyértelmű - falilámpákra lesz szükséged.

Ezeket javarészt az előszobákban, a hálószobákban és a teraszon alkalmazzák előszeretettel, de nyugodtan felszerelheted a nappaliban és konyhában is. Fontos az is, hogy csak ismert gyártó kiváló minőségű termékei mellett tedd le a voksod, így a későbbiekben sem ér csalódás.

Ezeknek az eszközöknek a te otthonodban is ott a helye - ha bizonytalan vagy, hogy milyet válassz, kérdéseiddel keress bennünket bátran és mi segítünk.

Termékkatalógusok