Ledlámpaház.hu Blogja

Kerti szolárlámpa: miért érdemes beszerezned neked is?

2024
Szűrés törlése
2024.03.04 08:31
Kerti szolárlámpa: miért érdemes beszerezned neked is?

Arra a kérdésre, hogy miért jó választás egy (vagy több) kerti szolárlámpa beszerzése, nem nehéz válaszolni. Egyrészt azért, mert a használatához nem kell a vezetékeléssel bajlódni, másrészt azért, mert a bekerülési költségen kívül más kiadással nem kell számolnod.

Kerti szolárlámpa - ha kertes házban élsz, használd ki az előnyeit!

A kerti szolárlámpa a te udvarod, kerted dísze is lehet. Ha azon szerencsések egyike vagy, akik kertes házban élhetnek, akkor te tudod a legjobban, hogy sötétedés után is érdemes a friss levegőn tartózkodni. Beszélgetni, pihenni, élvezni a nyugovóra térő környezet hangjait - ezekhez nem feltétlenül kell fény, de ha már meginnátok egy frissitő limonádét, vagy megennétek egy szendvicset, bizony kell a világosság.

Ilyenkor jöhet jól egy olyan kerti szolárlámpa, mint amilyen az Aigostar kültéri fali napelemes lámpa, ami nálunk, a LEDLámpaház.hu-nál is beszerezhető. Beépített LED-jeinek a teljesítménye 1,2 watt, és IP65-ös védettséggel rendelkezik. Ez a falra szerelhető napelemes lámpa az esztétikum, a funkcionalitás és praktikum ötvözete.

Milyen előnyei vannak a kerti szolárlámpának?

A LED-es kültéri lámpák ezen csoportja számos előnyt tartogat a felhasználói számára, így neked is mérlegelni kell a mielőbbi használatát. Lássuk, hogy mik ezek a pozitívumok!

  • Nem szükséges vezetékelni, hiszen nem kell elektromos hálózatra kötni. A magyarázat egyszerű: a nap energiáját tárolja el az akkumulátorban, és sötétedés után ezt szolgáltatja vissza.
  • Könnyen, gyorsan, egyszerűen telepíthető, nem kell hozzá szakembert hívni,
  • A kerti szolárlámpa sokféle kivitelben beszerezhető, stílusa, színe, mérete, anyaga nagyon változatos. Ez azért jó, mert így könnyen tudsz olyat választani, ami az elképzeléseidnek és az adott környezet jellegzetességeinek megfelel.
  • Elegendő fényt szolgáltat a kinti tevékenységekhez.
  • A beszerzési költségen kívül nem lesznek vele kapcsolatban más kiadásaid.
  • LED fényforrásként magában hordozza a LED technológia minden jellegzetességét és előnyét. Azaz energiatakarékos, költséghatékony, hosszú élettartamot garantál.
  • Megfelelően elhelyezve sokáig világít.
  • Számos helyre felszerelhető - a bejárathoz, a kapu közelébe, a teraszra, a terasz mellé.
  • Garantálja a biztonságos közlekedést.
  • A fénye lehet folyamatos, de a kerti szolárlámpának léteznek mozgásérzékelős típusai is, ezek kizárólag akkor világítanak, amikor éppen szükség van rá.
  • Akár több is felszerelhető annak érdekében, hogy a ház körül, a kertben mindenhol optimális legyen a fénymennyiség.

Hogyan kell felszerelni a kerti szolárlámpát?

Mivel a kerti szolárlámpa sokféle változata ismert, ezért célszerű a gyártói utasításoknak megfelelő telepítésre fokozottan ügyelni. Egy napelemes lámpa működtetéséhez ugyanis nem kell más, mint elegendő természetes fény. Ha a teraszra az elhelyezkedésének köszönhetően kellő mennyiségű napsütés érkezik délelőtt vagy a délután során, akkor biztosított lehet a verandán elhelyezett világító alkalmatosság(ok) energiaellátása.

Lényegében a Te szabad döntéseden múlik az, hogy melyik lámpaváltozat vagy változatok mellett döntesz. Például használhatsz fali napelemes lámpát a teraszra vagy akár álló szolárlámpában is gondolkodhatsz. Ennél a változatnál az is előny lehet, hogy a fényforrást szabadon a beérkező napsütés irányába tudod fordítani.

Emellett léteznek hordozható napelemes lámpák is, amelyeket nemcsak a teraszon, hanem bárhol elhelyezhetsz.

Szerezz be te is kerti szolárlámpát és biztosítsd a fényeket nap mint nap, ingyen. Ha további kérdéseid lennének, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Termékkatalógusok