SZERELVÉNY-KÖTŐ DOBOZOK ÉS KISELOSZTÓK

Ezen kategóriában a szerelvény-kötő dobozokat és kiselosztókat találod meg többféle kivitelben. Webáruházunkban sokféle terméket forgalmazunk annak érdekében, hogy te is megtalálj mindent, ami a LED világítás megvalósításához nélkülözhetetlen.

Alapvető, hogy ezek a világítástechnikai eszközök a lehető legoptimálisabban legyenek bekötve az elektromos hálózatba, hiszen csak ez tudja biztosítani a tökéletes működésüket. Arról nem is beszélve, hogy csak ez garantálja azt az érintésvédelmet, ami megakadályozza az áramütés okozta baleseteket. Nézz szét te is széles termékkínálatunkban, és szerezz be mindent egy helyen!

Tovább

Szerelvény-kötő dobozok és kiselosztók - villanyszerelési anyagok

A szerelvény-kötő dobozok és kiselosztók lényegében olyan villanyszerelési anyagok, amelyek nélkül nem tudnál (vagy a villanyszerelési munkákat végző szakember nem tudna) boldogulni. Ezek a kiegészítők szükségesek ahhoz, hogy a vezetékeket biztonságossá, funkcióiknak megfelelővé és esztétikussá tedd. Hiányukban számtalan rizikóval kellene szembenézned - baleset, életveszély, zárlat, tűz -, amit te sem kockáztathatsz.

A szerelvény-kötő dobozok lehetnek falon kívüli vagy falba süllyeszthető változatok, kicsik, közepesek, nagyok - 8, 12, 24, 6, 54, 72 modulosak. Nagyon fontos ez a sokféleség, hiszen a választék gazdagsága segít abban, hogy az adott helyzetnek legmegfelelőbbet lehessen beszerelni. Az, hogy a villanyszerelési munka mennyire lesz gyors és hatékony, nagymértékben függ ezen szerelvénydobozoktól.

Na jó, de mégis mire valók a szerelvény-kötő dobozok?

Az otthonod kábelezésénél, a vezeték elágazásoknál használják a kötődobozokat vagy szerelődobozokat, amelyek lehetnek falba süllyesztve vagy falon kívül szerelve is. A süllyesztett változat jellemzően téglafalba vagy gipszkartonba való. A falon kívüli kötődobozok többféle IP védettséggel rendelkezhetnek (kültéri kötődobozok vagy vízmentes vízálló kötődobozok).

A másik doboztípust a szerelvénydobozok adják, melyek a szerelvényezésnél lesznek a segítségedre, ebbe építik be a villamossági szerelvényeket, kapcsolókat, konnektorokat.

Fontos a minőség és a megbízhatóság

A villamosság nem játék, komolyan kell venni, hiszen sokszor egy pillanat elég ahhoz, hogy tragédia történjen. Ezért, amikor a szerelvény-kötő dobozok és kiselosztók beszerzéséről van szó, nem spórolhatsz. Lényeges a kiváló minőség és a maximális megbízhatóság. Webáruházunk termékei minden elvárásnak megfelelnek, biztonságosak, időtállóak, kiváló minőséget képviselnek.

Természetesen itt is - mint minden elektromossággal összefüggő esetben - kardinális kérdés az, hogy milyenek lesznek a felszerelési körülmények. Beltérre vagy kültérre lesz felszerelve? Mert amíg a kültéri nyugodt szívvel beszerelhető beltérre, fordítva már nem igaz. Egy kültérre felszerelt, alacsony IP védettségű beltéri szerelvénydoboz életveszélyes lehet. IP védettség szerint webáruházunk IP40, IP55 és IP65 védettséggel rendelkező szerelvénydobozokat és kiselosztókat forgalmaz.

Hogyan tudsz webáruházunk ezen kategóriájának termékei közül választani?

A válasz: nagyon egyszerűen. Csak meg kell adnod a szűrési feltételeket, és már listázódnak is azok a találatok, amelyek közül kijelölheted a számodra legmegfelelőbbeket. (Persze akár végig is nézheted a teljes kínálatot is, ha mindent látni szeretnél.) Jelöld meg az IP védettséget (IP40, IP55, IP65), a színt (fehér, fekete, szürke), az átmérőt, a formát.

Légy biztonságban - válassz te is a szerelvény-kötő dobozok és kiselosztók közül!

Tovább
Termékkatalógusok