Ledlámpaház.hu Blogja

Támogasd a helyit!

2020.04.16 12:35
Támogasd a helyit!

"A koronavírus és a lakossági kijárási korlátozások kemény társadalmi sebeket ejtenek. Rengeteg helyi üzlettulajdonosnak be kellett zárnia a boltját és vannak közöttük olyanok, akiknek nincsenek olyan pénzügyi tartalékaik, amelyekkel át tudják vészelni az elkövetkező heteket. Az ő megsegítésükre indult kezdeményezés a #supportyourlocal non-profit projekt." - írja az Ecommerce News Europe.

Mi is csatlakozunk

A napokban elindult a #supportyourlocal magyarországi verzója is Támogasd a helyit! elnevezéssel. 
A Ledlámpaház.hu 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, így örömmel csatlakoztunk mi is a kezdeményezéshez. A program keretein belül -5% kedvezményt biztosító kupont adunk vásárlóinknak. Így ösztönözzük és köszönjük meg, hogy magyar vállalkozástól vásárolnak és magyar munkavállalók munkáját biztosítják ezekben a nehéz időkben is.
 
Támogasd a helyit!

Hogyan működik?

A kupon felhasználása nagyon egyszerű. Miután kiválasztotta a megvásárolni kívánt termékeket, lépjen be a kosárba és írja be a kuponkódhoz a következőt:

TAMOGASDAHELYIT

Ezután kattintson a pipára és a -5% kedvezményt azonnal levonjuk a termékek árából. Innentől kezdve már nincs is más dolga, mint a megrendelést a szokásos módon leadni. Mi pedig a már megszokott módon mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb eljuttassuk Önnek a megrendelt termékeket.
 
Kupon     

(A kupon napelemes termékekre nem használható fel!)

Termékkatalógusok