Védő- és Munkaruházat

Webáruházunk ezen kategóriájában a kínálatunkban szereplő védő- és munkaruházatokat találhatod meg. Olyan eszközöket, amelyek hathatós segítséget nyújtanak abban, hogy a mindennapos munkavégzés során megőrizd az egészségedet, a testi épségedet. Mert mire is lenne való a védőruha, a munkaruha vagy a védőeszköz, ha nem ara, hogy megóvjon a szennyeződésektől vagy a levegőben, felületeken fellelhető kórokozóktól?

Többféleképpen is tudsz védekezni. Ha van rá lehetőséged, kerüld a közvetlen kontaktust (ez nem mindig lehetséges), fertőtlenítsd a felületeket, és vesd be azt az UV-sterilizálót, ami nálunk is beszerezhető.

Tovább

Védő- és munkaruházattal a kórokozók ellen

Az elmúlt évek járványos időszaka mindenki életébe hatalmas változásokat hozott. Megtanultunk és betartottunk számos szabályt annak érdekében, hogy elkerüljük a megbetegedést. Te is minden bizonnyal megtettél mindent, hiszen a kórokozó folyamatosan potenciális veszélyt jelentett az egészségedre.

Bár az utóbbi hónapokban már a korlátozások jelentős részét feloldották, de a vírus továbbra is cirkulál a világban. Ráadásul “nincs egyedül”, hiszen csatlakozott hozzá az influenza is, ami még jobban megbonyolítja a helyzetet. Webáruházunk kiegészítő eszközei között szerencsére szerepelnek azok az eszközök is, amelyekkel a vírusokkal, baktériumokkal te is könnyen felveheted a harcot.

Mi jellemzi a nálunk kapható védő- és munkaruházatot?

Védő- és munkaruházat kategóriánk termékei közül most a hordozható UV-sterilizálóval és a hordozható napelemes UV-sterilizálóval ismerkedhetsz meg közelebbről. Mindkettő aktív szemvédelemmel rendelkezik, ami a használatukat nagyon biztonságossá teszi.

Az elmúlt évek során az ultraibolya sugárzással történő sterilizálás egyre nagyobb teret hódít magának. Nem véletlenül: egyszerű működési elvének és hatékony működésének eredményeképpen a kórokozók (vírusok, baktériumok, protozonok) elpusztulnak. A napsugárzás 253,7 nm-es tartományát (ami maga az UV sugárzás) reprodukáljuk művi úton. 

A hordozható UV-sterilizáló aktív szemvédelemmel hatékony és tartós megoldást jelent a számodra is. Akkumulátorának köszönhetően bármikor és bárhová magaddal viheted - munkahelyre, autóba, iskolába, edzőterembe - és azonnal használhatod. Sterilizálhatod vele a kulcscsomókat, a kezeidet, a pénztárcádat, a kilincseket - minden olyan felületet, ahol betegséget okozó ágensek telepedhettek meg. 

Előnye, hogy a kórokozók mintegy 99,5%-át elpusztítja már egy 10 másodperces világítással is. A használata nagyon biztonságos, 10 napig is használhatod egyetlen feltöltéssel. 

A hordozható UV-sterilizáló napelemes változata 

Ez az eszköz is bármikor, bárhol használható, az előző eszközhöz hasonlóan elpusztítja a kórokozók 99,5%-át 10 másodperces világítás során. A benne lévő napelem olyan monokristályos szilícium, aminek 10 év az élettartama. A LED teljesítménye 100 Lm/W, színhőmérséklete 4.000K, élettartama 50.000 üzemóra (nagyjából 12 év).

Milyen előnyökkel jár a védő- és munkaruházat használata?

Minden védőeszköz és munkaruha arra szolgál, hogy biztonságosabbá tegye a mindennapjaidat. A fent említett két eszköz alkalmazásának előnyei:

  • Azonnali hatást érhetsz el - a besugárzott tartomány fertőtlenítése azonnal kivitelezhető
  • Alacsony a beruházási és fenntartási költsége
  • Vegyszermentes megoldás - nem kell az allergiás reakcióktól sem tartanod
  • Praktikus, hatékony, kényelmes megoldást jelent
  • Környezetbarát
  • Egyszerű a karbantartása
  • Bárhol alkalmazható

Biztonságban szeretnél lenni? Akkor szerezd be te is a megfelelő eszközöket hozzá!

Tovább
Termékkatalógusok