D.I.Y. - Konyhapult világítás

Minden otthonnak megvannak azok a részei, amelyeket kifejezetten nehéz az annak megfelelő világító eszközökkel felvértezni és láthatóvá tenni minden szükséges pontját. Ilyen nehezen megvilágítható, azonban láthatóság szempontjából elsődleges fontosságú helyszín a konyhapult is, amely megvilágításához LED szalagra, valamint a konyhapult-világítást hatékonyabbá tevő LED profilra lesz szükséged.

Mindezt azonban akár saját kezeddel is véghez viheted, hiszen nálunk minden adott egy hatékony, strapabíró és tartós konyhapult-világítás megalkotásához - egyetlen csomagban.

Egyedi méretű konyhapult világításra van szkükséged? Töltsed ki az űrlapot:
Ajánlatkérő űrlap kitöltése

 

Tovább

A LED izzók mellett egyre többen döntenek a sokoldalúan és kreatívan felhasználható LED szalagok mellett, mivel mindamellett, hogy a LED minden pozitív tulajdonságával rendelkeznek, a lakás olyan pontjain is felhasználhatók, ahol más világítástechnikai eszköz nem opció. Ilyen sokak által kedvelt helyszín a lépcsőfeljáró, hiszen a LED szalagok segítségével láthatóvá tehető minden egyes lépcsőfok, így este is sokkal biztonságosabban lépkedhetsz fel a lépcsőn. 

A LED profilok és a konyhapult világítása

A konyhapult megfelelő megvilágítása nem csak hasznos, de biztonsági szempontból is szükséges, mivel félhomályban sokkal egyszerűbben elvágja az ember az ujját, nem is említve a konyhában elszenvedett nagyobb balesetekről is, amelyek elkerülhetőek lehetnének megfelelő megvilágítottság mellett. 

A különböző kivitelben kapható, LED profilba zárt LED szalagok segítségével számos olyan pontot kiemelhetsz, amely sokkal jobban mutat fényáradatban úszva. Ilyen például az álmennyezet is, amely különböző színű LED szalagokkal a nappali dísze lehet. Továbbá nem csak otthonodban mutathat jól, de kifejezetten hasznos lehet a munkahelyeden, az iroda különböző pontjainak a megvilágításánál vagy a kirakatok kiemelésénél. 

Mire van szükséged a konyhapult megvilágításához?

A LED szalagok üzembe helyezéséhez szükséged lesz néhány olyan kiegészítőre, amelynek köszönhetően sokkal strapabíróbb, stabilabb és egyszerűbben kezelhető lesz a szalag. Ilyen például a biztonságért és a hosszú élettartamért felelős LED profil és takaróprofil, amely védi a külső és a belső hatásoktól egyaránt. Segítségével sokkal hatékonyabban levezethető a hő, tisztán tartható a szalag, és használatával eredményes tapadása is biztosított a kiválasztott felületre. Szükséged lesz még műanyag végzáróra és rögzítőre, amelyek helyén tartják a profilt és a szalagot egyaránt.

Mindezen felül pedig a LED szalaghoz tökéletesen illeszkedő tápegységre, amely biztosítja a zökkenőmentes működést. 

DIY, azaz készítsd el magad a konyhapult megvilágítását!

Sokan szeretik maguk megcsinálni ezeket a feladatokat, hiszen mindamellett, hogy fejleszthetik saját képességeiket, rengeteg időt és pénzt spórolhatnak, mivel nem kell szakemberre várni, sem pedig megfizetni a munkát, amelyet akár te is el tudtál volna végezni. Különböző csomagokat állítottunk össze neked, amelyben mindent megtalálsz ahhoz, hogy felszereld és beüzemeld saját konyhapult-világításodat egy LED profilba zárt LED szalag segítségével. 

Így bárminemű szakértelem nélkül is bátran nekikezdhetsz a folyamatnak, hiszen nem kell válogatnod több száz termék közül, egy csomagban minden a kezedben lesz ahhoz, hogy profin összeszereld a világítást. Standard vagy általános “U” alakú, sarokba építhető aszimmetrikus? Bármelyikre is van szükséged a tökéletes világítás kialakításához, nálunk megtalálod!

Tovább
Termékkatalógusok