LÁMPÁK

A LED-es lámpák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek napjainkban, már hazánkban is. Mindez számtalan előnyös tulajdonságainak köszönhető, hiszen sokkal hatékonyabb működésük a hagyományos vagy a halogén izzókkal szemben.

A LED világítótestek tárháza kimeríthetetlen, számos kreatív megoldással, modern kialakítással találkozhat az ember, így már csak az a dolga, hogy kiválassza a számára legideálisabb lámpát, amely könnyen a lakás díszévé válhat. Forma, beépíthetőség, színvilág, működési mód, rengeteg olyan tényező létezik, amelyet érdemes megfontolod a döntésed meghozatala előtt.

Tovább

A LED világítás előnyei

A LED világítóeszközök számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek hagyományos társaikkal szemben, hiszen működésük kifejezetten energiatakarékos. Teljesítményük kicsi, így használatuk energiamegtakarítással jár. Mivel élettartamuk igen hosszú, így sokkal ritkábban szükséges cserélni, amellyel szintén nagyobb összegeket spórolhatsz. 

Azonban nem csak technológiai előnyökkel kecsegtet, de környezeti előnyökkel is jár használata, hiszen kevesebb energiát fogyaszt, valamint kevésbé sérülékeny, így kevesebbszer kell cserélni.

A LED-es izzók nem érzékenyek a kapcsolgatásra, felkapcsolást követően teljes fénnyel világítanak, nincsen bemelegedési idejük, valamint fényük vibrálásmentes, így kímélik a szemet is. Nem melegszenek fel annyira, mint a hagyományos izzók, amely szintén kíméli a kiégéstől és megnöveli élettartamukat.

Mivel kompatibilis a hagyományos fényforrásokkal is, így nem szükséges lecserélned a régebbi lámpatesteket, csupán az izzót kell változtatnod, a foglalatot meghagyhatod. Persze nyugodtan le is cserélheted, amennyiben szeretnél egy kis színt vinni a hétköznapjaidba.

A LED-es lámpák típusai

Kínálatunkban megtalálhatod a LED-es falon kívüli lámpákat, amelyek szolid, letisztult és modern megjelenésükkel lesznek a lakás megfelelő díszei. Amennyiben a falba szeretnéd süllyeszteni a világítótestet, akkor válogathatsz a beépíthető lámpák közül. Vásárolhatsz LED paneleket, amelyek leginkább a munkahelyeken szoktak ideális fényforrások lenni, vagy kipróbálhatod a csarnokokban, hangárokban vagy kültéren használatos reflektorokat is, a hatékonyabb munkavégzés érdekében.

Különböző design megoldásokkal, változatos formákkal, színekkel és anyagokkal találkozhatsz a mennyezeti lámpák között. Megvásárolhatod az ízlésednek megfelelő függesztett lámpát, amit elhelyezhetsz a konyhában, az étkezőasztal fölött, de akár a dolgozószobában is. Állólámpákkal feldobhatod a nappalit, vagy kényelmesebbé teheted a fotelben végzett esti olvasást is.

Asztali lámpák lesznek segítségedre, amennyiben jobban megvilágítottá szeretnéd tenni az íróasztalodat. Fali lámpák közül is számtalan stílussal találkozhatsz, így garantáltan megtalálod a házad stílusához leginkább illeszkedő darabot. Gyermekeidnek is könnyen kedveskedhetsz, hiszen számos figurás gyereklámpa közül válogathatsz.

Kerti és kültéri LED lámpa kínálatunk is igen széles, így megtalálhatod a kocsibeállóhoz, a kerti kiskapuhoz, a teraszhoz, a bejárati ajtóhoz vagy a kerthez legmegfelelőbb eszközt. A kültéri szórakozásra is gondolunk, így nálunk megvásárolhatod a kempingezéshez szükséges megbízható fejlámpák egyikét is.

Tovább
Termékkatalógusok