ECO profilok

Ebben a kategóriában az ECO-profilok érhetőek el. Aki ismeri a LED technológia előnyeit, az most tudja, hogy milyen termékek ezek. Miért? Mert minden bizonnyal alkalmazza is ezeket a világítástechnikai eszközöket. LED lámpákat, mennyezeti lámpákat, függesztékeket, falikarokat, spotlámpákat, asztali és állólámpákat, illetve LED szalagokat.

Most azoknak szeretnénk eligazítást nyújtani, akik éppen ez utóbbi - azaz a LED szalag - felszerelése mellett döntöttek. Összeállításunkból kiderül, hogy vannak dolgok, amelyek elválaszthatatlanok egymástól - ilyen a LED szalag és a LED profil is. Miért? Lássuk!

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

A LED szalagok előnyei a legjobban akkor aknázható ki, ha LED profilba zárod őket

Az aluprofil és a LED szalag összetartozik. Erről a tényről nagyon sokan hajlamosak elfeledkezni, és csak “csupaszon”, ragasztószalag segítségével ragasztják fel a LED szalagot a felületre. Nem is gondolják, hogy ezzel a szalag - egyébként hosszú - élettartamát rövidítik meg. Miért? Mert nincs, ami megvédje a szalagot a külső és belső károsító hatásokkal szemben.

Ahhoz, hogy egy LED szalag minden olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezzen, meg kell vásárolnod a LED alumínium profilt vagy ECO-profilt is.

Miért érdemes a LED-es megoldásokat választanod?

A LED technológia megállíthatatlanul hódítja meg a világot - előnyei vitathatatlanok. Aki környezettudatos és szereti, ha több pénz marad a zsebében, az a lehető leghamarabb lecseréli a meglévő hagyományos vagy halogén eszközeit erre.

Alacsony a fogyasztása, kényelmes, kreatívan és sokoldalúan felhasználható. Egy LED szalag segítségével számos területen megoldhatod a világítást: akár a konyhapult felett, a lépcsők mellett, a fürdőszobában, az álmennyezetek díszítéséhez. Kiegészítő és/vagy koncentrált fénynek is alkalmas. Persze csak akkor, ha megfelelően tud működni. 

Mikor tud egy LED szalag optimálisan működni?

Akkor, ha az egyébként egyszerű felszerelésénél mindent megteszel a biztos tapadás érdekében. Ez akkor lesz a legtartósabb és legstrapabíróbb, ha nemcsak egy előre, hellyel-közzel zsírtalanított felületre ragasztod fel, hanem megfelelően előkészíted a terepet. A LED alumínium profilok és a gazdaságos, környezetbarát ECO-profilok körbeölelik a szalagot, védve, óvva azt a külső hatásoktól és a felmelegedéstől. Az alumínium profilok szinte hűtőbordaként funkcionálnak - kiváló hővezetők, ezért a LED szalag LED-jei nem tudnak annyira felmelegedni, hogy az károsodást okozhatna bennük.

Az ECO-profilok és a LED alumínium profilok:

  • Jobb tapadást biztosítanak a LED szalagnak
  • Javítják a szalag hővezetését
  • Védik a külső szennyeződésektől - por, zsír, kosz, nedvesség -, ezek egyszerűen nem tudnak a szalagig eljutni
  • Megnyújtják a szalag élettartamát

Az ECO-profilok típusai

A LED ECO aluprofilok rendkívül sokoldalú felhasználást tesznek lehetővé, sokféle kivitelben beszerezhetők, így az otthonod olyan pontjain kényelmesen elhelyezhetők, amelyekre eddig nem is gondoltál. Felszerelheted az általad kiválasztott felületre, akár a falba is süllyesztheted, felfüggesztheted, és még azokba a sarokokba is könnyen felszerelheted, amelyek eddig elérhetetlennek tűntek. 

A LEDLámpaház.hu ECO-profiljai között te is megtalálod a legoptimálisabb aluprofilt.

Léteznek:

  • ECO U alakú profilok
  • ECO Sarokba rögzíthető profilok
  • ECO U alakú mély profilok
  • ECO Beépíthető mély profilok
  • ECO Takaróprofilok

Most már csak fel kell szerelni!

Most már minden megvan, ami a munkához kell: a LED szalag és a LED ECO-profil is a rendelkezésedre áll. Használd őket egyszerre - válassz webáruházunk LED ECO-profil kínálatából te is!

Tovább
Termékkatalógusok