LED PROFILOK

Ebben a kategóriában a LED profilok találhatók. A LED világítási eszközök egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek napjainkban. Megkérdőjelezhetetlen ismeretségük annak köszönhető, hogy számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek a hagyományos és a halogén izzók fölé helyezik a ranglétrán.

Nem csak a LED izzók terjedtek el és vették át a hatalmat, hanem egyre többen alkalmazzák a sokoldalúan és kifejezetten kreatívan felhasználható LED szalagokat is, amelyeket legideálisabb esetben LED profilokba szükséges helyezni élettartamuk megnövelése érdekében.

Tovább

Cégünk elsődleges célja, hogy a legideálisabb LED világítási megoldással szolgáljon otthonod, üzlethelyiséged vagy munkahelyed számára egyaránt. Minőségi termékeinknek köszönhetően hosszú távú és költséghatékony megoldást kínálunk. Széles palettánknak köszönhetően garantáltan megtalálhatod az igényeidhez leginkább illeszkedő darabot. 

A LED profilok előnyös tulajdonságai

A LED szalag felhasználása kifejezetten előnyös, hiszen olyan helyeket lehet láthatóvá tenni, kiemelni vagy különleges szögből megvilágítani, amelyeket más világítóeszközökkel lehetetlen lenne. Így nagy szeretettel alkalmazzák konyhapultok megvilágításhoz, lépcsők és álmennyezetek kiemeléséhez vagy üzlethelyiségek kirakatának világításaként egyaránt. Könnyen felhelyezhető és méretre szabható szakember és hozzáértő személy segítsége nélkül is, így kifejezetten költséghatékony megoldást jelenthet sokak számára. 

Azonban annak érdekében, hogy megfelelő védelemmel lásd el a LED szalagot, hozzá illő profilra lesz szükséged, hiszen ez az az eszköz, amely nem csak védelmet nyújt, hanem esztétikusabbá és tartósabbá teszi a LED szalag megjelenését. Véd különböző külső hatásoktól, mint a kosztól, a portól, egyéb, olykor zsíros szennyeződésektől, valamint az ütésektől egyaránt. Segítségével sokkal tartósabban felhelyezhető a LED szalag, mivel ez biztosítja, hogy a profil zsírtalanítása után egy sima és száraz felületet kapjunk.

Profilba helyezve nem fog hullámosodni a LED szalag, hanem megőrzi eredeti formáját. A profilnak köszönhetően a szalag “nem süti meg magát”, vagyis óvja a túlzott felmelegedéstől. Összességében elmondható, hogy a LED profil megnöveli az élettartamát, így megkímél téged is a felesleges kiadásoktól. 

Kínálatunkban szereplő LED profilok

Kínálatunkban számos LED szalag profil megtalálható, amely típus tekintetében lehet a felületre szerelhető profil, süllyesztett, függesztett, fali, mennyezeti, padló és lépcsővilágítás vagy akár speciális profil is. Mindehhez különböző típusok választhatók. 

Az alumínium LED szalag profilok az európai Lumines gyártótól származnak, így megfelelnek minden Európában meghatározott szigorú normának és szabványnak egyaránt. Egyedi kialakításuknak köszönhetően praktikusak és sokoldalúan felhasználhatók, melynek köszönhetően könnyen az egyedi igényekhez igazíthatók. 

Az általuk biztosított magas minőségnek hála népszerűségük töretlen a piacon. Így képesek a felmerülő igényeket teljes mértékben kielégíteni. Sokszínűségének köszönhetően számos variáció megalkotható a minimalista és a modern kompozíció tervezése által. A legtöbb profilnál jelentősen jobb minőségű a Lumines LED szalag profil, hiszen akár 30-50%-kal nagyobb az anyagvastagsága, aminek köszönhetően a LED szalag hőleadása sokkal jobb és nagyobb, így az élettartama is hosszabb.

Tovább
Termékkatalógusok