LED PROFILOK

A kínálatunkban szereplő alumínium led szalag profilok az európai LUMINES gyártótól származnak. Ezek a profilok megfelelnek minden Európában meghatározott szigorú normának és szabványnak. Kialakításukat praktikusság és sokoldalúság jellemzi, ami által könnyedén egyedi igényekhez igazíthatóak. Tervezésükkor a legkisebb részleteket is figyelembe veszik, ennek és magas minőségüknek is köszönhetik népszerűségüket.

A kínálatunkban szereplő led profilok minden vásárlónk igényét kielégítik – a viszonteladóktól az építészeken és kivitelezőkön keresztül a lakossági ügyfelekig. Alkalmazási lehetőségük nagyon sokoldalú: legyen az süllyesztett, vagy felületre szerelt, mennyezeti, fali, padló vagy lépcsővilágítás esetleg függesztett világítás, mindenhez megtalálható a megfelelő típus.

A sokféle variációnak köszönhetően számos minimalista és modern kompozíció tervezésére lehetőség van. Az esztétika mellett a szalag védelmében is fontos szerepet játszanak, többek között biztosítják a megfelelő hűtését. Az átlagos profiloknál a LUMINES led szalag profiloknak 30-50%-al nagyobb az anyagvastagsága, így a led szalag hőleadása nagyobb lesz és az élettartalma hosszabb.

Tovább
Termékkatalógusok