F-SZÉRIA

Talajcsavarokat keresel? Akkor jó helyen jársz, hiszen éppen webáruházunk azon kategóriáját nézegeted, ahol megtalálhatod azokat. Méghozzá azokat a Krinner talajcsavarok F-szériáját láthatod, amelyek kiváló megoldást nyújtanak a számodra akkor, amikor a napelemtáblák tartószerkezeteinek földhöz történő rögzítése a cél. 

Ma már az energiatakarékosság jogos elvárás, minden megtakarított wattnak pénzben mérhető jelentősége van. Olyan innovatív berendezésekre és technológiákra van szükséged, amelyek támogatnak abban, hogy hatékonyabb és költségkímélőbb legyen az otthonod világítási rendszere.

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

De mire jók a talajcsavarok?

Bármennyire is nehéz, de el kell engedned a régi, korszerűtlen megoldásokat, és fel kell venned a ritmust a trendekkel! Ebben lesz majd nagy szerepe a Krinner talajcsavaroknak, amelyek lehetővé teszik, hogy egy környezetkímélő, energiahatékony rendszert hozz létre. 

Ha te is kiemelt hangsúlyt fektetsz az ökológiára, az energiatakarékosságra, a biztonságra és a hatékonyságra, akkor ezek az eszközök szó szerint már “az alapozásnál megteremtik a biztos alapokat”. 

Az eljárás technológiailag leginkább az évszázadok óta ismert cölöpalapozáshoz hasonlítható. A Krinner talajcsavarok felhasználásával elkészített alapozás a hagyományos betonalap innovatív és újrahasznosítható kiváltási módja. A kialakítása, a menet mérete, formája biztosítja, hogy a teherbíró talajrétegbe a függőleges és vízszintes erőhatások áttevődjenek. Ennek eredményeképpen képes lesz elbírni a betonalaphoz hasonló terheléseket is. 

A Krinner talajcsavarok: többféle széria sok előnnyel

A Krinner talajcsavaroknak többféle szériája létezik: az F-, a G-, a K-, az M-, és az U-széria darabjait találhatod meg a kínálatunkban. De még mielőtt az F-szériát alkotó talajcsavarok tulajdonságait kezdenénk taglalni, mindenképpen meg kell ismerned ezen eszközök előnyeit!

A talajcsavarok alkalmazásának számos olyan előnye van, amiért célszerű megfontolni a használatukat:

  • Környezetbarát, hatékony és gyors alapozást tesznek lehetővé.
  • Olyan helyen is felhasználhatóak, ahol nehéz a terep - szűkös, kavicsos vagy meredek a terület.
  • Kiváló rögzítést biztosítanak a faházaknak, teraszoknak, kocsibeállóknak, napelemeknek, napernyőknek.
  • Statikailag bevizsgáltak, így megbízhatóságuk megkérdőjelezhetetlen.

Miként használhatod a Krinner talajcsavarok F-szériáját? 

Az F-szériás Krinner talajcsavarok központi szerepet fognak játszani a solar rendszer telepítésénél, hiszen jelentősen megkönnyítik és felgyorsítják majd a munkát. Biztonságosak, környezetkímélőek, hatékonyak, innovatív rögzítést biztosítanak.

A szabadmezős napelemes rendszereknél a napelemtáblák tartószerkezeteit a földhöz rögzítik, felhasználhatóak egy-két táblához vagy a nagyobb erőművekhez egyaránt. A talajcsavarok alapanyaga tűzihorganyzott acél, különböző méretben és kivitelben - szériákban - készülnek, és eltérő felhasználási lehetőségeket tesznek lehetővé.

A Krinner talajcsavarok F-szériájába tartozó eszközöket nagyobb építmények alapozásához is - konténerek, teraszok, faházak, garázsak, hidak - használják. Webáruházunkban a következő típusok közül választhatsz:

  • KSF F 76x800-R - alkalmazható faházakhoz, konténerekhez, teraszokhoz. 800 mm x 76 mm-es, 4,5 kg.
  • KSF F 76x1000-R - felhasználható faházak, konténerek, teraszok, garázsok, hidak rögzítéséhez. 1000 mm x 76 mm-es, 6 kg.
  • KSF F 76x1300-R - 1300 mm x 76 mm-es, 7,5 kg.

Válassz webáruházunk kínálatából, és használd ki a talajcsavarok előnyeit!

 

Tovább
Termékkatalógusok