SOLAR

Napjainkban egyre nagyobb figyelmet kap a tudatosság az energiafelhasználás terén. Éppen ezért sokan cserélik le hagyományos vagy halogén izzóikat LED-es megoldásokra, valamint egyre többen nyitnak a solar panelek, azaz napelemek irányába is.

Sokak tudásanyaga még igen hiányos e téren és tarthatnak a nagyobb módosításoktól. Azonban hosszú távon mindenképpen megéri befektetni egy ilyen lehetőségre, hiszen mindamellett, hogy sokkal költséghatékonyabbá teheted a mindennapi életedet, a környezetedre is sokkal nagyobb figyelmet fordíthatsz ezzel a tudatos döntéssel.

Tovább

Cégünk elsődleges célja, hogy olyan modern megoldásokkal szolgáljon, amelyek segíthetnek otthonod megvilágításának hatékonyabbá tételében és amelyek hosszabb távon sokkal jobban megtérülnek, mint a régmúlt, energiapazarló megoldásai. Éppen ezért voksolunk a LED-es megoldások mellett és biztatjuk arra az embereket, hogy minél előbb váltsanak és ismerkedjenek meg a LED előnyös tulajdonságaival, hiszen számos pozitívummal rendelkezik hagyományos társaival szemben. 

Milyen napelemek léteznek?

Azonban a LED-en kívül beszerezheted az otthonodhoz ideális napelemeket is, hiszen mindamellett, hogy villanyszámládat szinte lenullázhatod, nem kell kihasználod a környezetedet sem, hiszen a nap sugarai teljes mértékben ellátnak energiával. Napelemek tekintetében a legrégebben használt solar panel technológiának felel meg a kristályos napelem technológia, ami éppen nagy múltjának köszönheti a belé fektetett bizalmat és az általa képviselt minőséget. 

A kristályos elnevezést a magas tisztaságú szilíciumcelláknak köszönheti, amelyekből felépül a panel. Egy üveglap és egy műanyag hátlap közé kerülnek. Így legtöbb esetben a panelek közötti különbség a szilíciumtömböknek a felosztásában rejlik. Kristályos napelem technológián belül vannak a polikristályos és léteznek a monokristályos napelemek, amelyek közül az utóbbit megtalálhatod kínálatunkban! Ebben az esetben a szilícium egy tömböt alkot, amelyet több cellára osztanak fel. 

Solar napelemeink

Termékeink között válogathatsz a Q Cells és az LONGi Solar monokristályos napelemek közül. Mindkét márka megfelel a napelemekkel szemben felállított legmagasabb elvárásoknak. A gyártó az LONGi, valamint a Q Cells egyes darabjainál is akár 25 éves garanciát vállal termékeire, aminek köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy pár éven belül cserélheted a rendszert.

Termékeink között nem csak magát a napelemet, hanem a beüzemeléséhez szükséges kiegészítőket egyaránt megtalálhatod, így egy helyen vásárolhatsz meg minden eszközt, amire szükséged lehet a beüzemeléshez. Az egyszerűbb kábelektől és a csatlakozóktól kezdve, a napelemes túlfeszültség elleni védelemre szolgáló eszközökön és töltésvezérlőkön keresztül egészen az inverterekig és az akkumulátorokig minden kapható. Különböző típusok, márkák és kivitelek közül válogathatsz, amelyeket teljes mértékben igényeidre szabhatsz a fogyasztásod tekintetében.

Nézz körül kínálatunkban, garantáltan nem fogsz csalódni termékeink minőségében! Gondoskodj a villanyszámlád hatékony csökkentéséről, miközben környezetedre is megfelelő figyelmet fordítasz!

Tovább
Termékkatalógusok