G-SZÉRIA

Ebben a kategóriában a Krinner talajcsavarok G-szériájába tartozó darabjait találhatod meg. Webáruházunk ezen eszközei több területen is a segítségedre lehetnek, hiszen helyettesíteni tudják a sok esetben időigényes és költséges alapozást. Nem kell ásnod, nem kell betonozással bajlódnod, sőt még szakember gárdát sem kell fizetned, mert könnyen alkalmazhatóak.

Akár egy kerti építményról van szó, akár a napelemtáblák földhöz történő rögzítéséről, ezek a talajcsavarok mindig kéznél lehetnek és megkímélhetnek a felesleges munkától és pénzkidobástól.

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

A Krinner talajcsavarok G-szériájának a felhasználása megkönnyíti a munkálatokat

A Krinner talajcsavarok alkalmazhatóak kerítések, oszlopok, napvitorlák, zászlórúdak, táblák, könnyűszerkezetes épületek, stégek, korlátok, gépek, teraszok rögzítésére. Továbbá nem feledkezhetünk meg a napelemtáblák stabil elhelyezéséről sem, hiszen napjainkban ezzel is számolnunk kell.

Az energiatakarékosság jegyében mindenkinek érdemes komolyan elgondolkodni ezen a fenntarthatósági szempontból preferálandó lehetőségen. A megújuló energiaforrások használata talán soha nem volt ennyire fontos, mint most, amikor az energiaárak felemésztik a családok tartalékait. A takarékoskodás legjobb módját azonban nem a villamosenergia mellőzése jelentheti, hanem az olyan modern berendezések, amelyek az otthonod világítási rendszerét hatékonyabbá teszik. Ilyen a szolár rendszerek telepítése, ami gazdaságos, költséghatékony befektetés. 

Használj megbízható, környezetbarát alapozóelemet a napelemek rögzítéséhez!

A talajcsavarok már 30 éves múlttal rendelkeznek, a német Klaus Krinner által alapított üzemben gyártják és fejlesztik őket. A talajcsavarok felhasználási lehetősége nagyon sokrétű, kiváló megoldást jelentenek akkor is, ha ideiglenes és akkor is, ha végleges megoldásra van szükséged. Előnyük, hogy a környezet károsítása nélkül egyszerűen elbonthatók, majd újra felhasználhatók, emiatt alapozóelemként az építőipar számos területén alkalmazzák.

Költséghatékonyak és azonnal terhelhetők, használatukkal elkerülhető a betonozással járó munkavégzés és a földmunka. Tűzihorganyzott acélból készülnek, így tökéletesen alkalmasak arra, hogy átadják a talaj teherbíró rétegének az építmények vagy a különböző eszközök terhelő hatásait.

Kiváló megoldást nyújtanak a szabadmezős napelemes erőművek építésénél

A talajcsavarokat szinte bármilyen talajban alkalmazhatod: kavics, agyag, föld, homok, köves-sziklás talaj, vizes közeg, töltött talaj.

A talajcsavarok számos előnnyel rendelkeznek a betonnal szemben:

  • Mivel nincs kötési idő, azonnal terhelhetőek
  • A csavaralap töredéknyi idő alatt elkészül a betonozáshoz szükséges időhöz képest
  • Az alapozás gyors, precíz és nem okoz csalódást
  • Nem befolyásolja az időjárás, még szélsőségesebb körülmények között is felhasználhatók
  • Nem kell ásni és a kitermelt föld elszállításáról gondoskodni
  • Nem károsítják a környezetet sem a telepítésnél, sem a bontásnál
  • Szabadmezős napelem rendszereknél lehetővé teszik, hogy a napelem táblákat a tartószerkezetüknél fogva stabilan a földhöz rögzíthesd 

Hogyan válassz G-szériás Krinner talajcsavarokat?

Webáruházunk keresője a segítségedre lesz a G-szériás Krinner talajcsavarok kiválasztásában: csak jelöld be a keresett talajcsavarok magasságát, átmérőjét és a csavarhelyek számát, és már listázódnak is a megfelelő találatok.

Válaszd te is ezt a modern, egyszerű és hatékony megoldást a napelemtáblák rögzítésére!

Tovább
Termékkatalógusok