Hue lámpák

Webáruházunk ezen kategóriájában a Hue lámpákat találhatod meg. A gyártó (Philips) minden termékénél gondoskodik arról, hogy a lehető legszélesebb kínálatot biztosítsa leendő ügyfelei számára. Olyan okos LED világítástechnikai eszközöket – fényforrásokat, lámpatesteket, tartozékokat – vonultat fel, amelyek könnyen integrálhatóak az otthonod helyiségeibe. 

Alkalomhoz és hangulathoz legjobban illő opciókat tesz lehetővé, ami hatalmas mozgásteret biztosít a számodra. Nézz szét a Hue lámpák között, és válaszd ki a neked legszimpatikusabb darabot/darabokat!

Tovább

Akár tervezed, akár modernizálod a világítási rendszeredet, a Hue lámpákról ne feledkezz meg!

A Hue lámpák a Philips Hue egyik termékcsoportjába tartoznak, előnyük, hogy egy alkalmazás segítségével gyorsan és kényelmesen vezérelhetőek az okosvilágítási rendszer részeként. Előnyük, hogy a széles választéknak köszönhetően a segítségükkel teljesen egyedivé teheted vele a világítást, egyszerű a telepítésük és a működtetésük.

A Hue lámpa és az okosvilágítás azonban nemcsak egy esti megvilágítás, hiszen napközben is élvezheted a funkcióit. Például erősítheted vele az adott helyiség hangulatát, kiegészítheted a dekorációt, még otthonosabbá téve ezzel a lakásodat. 

Teremts kellemes hangulatot Hue lámpákkal!

A Hue lámpák működtetése során lehetőséged van a világítás fényerejének, színének és színhőmérsékletének a módosítására. Ezzel pillanatok alatt megváltoztathatod a hangulatot: ha kell, akkor beállíthatod a fényeket a munkához, ha kell, akkor a szórakozáshoz, pihenéshez vagy a romantikához.

A Hue lámpák ötvözik a szépséget az intelligens működéssel 

A Hue lámpákkal intelligens világítást hozhatsz létre egyszerűen. Egyedi fényhatást biztosítanak, stílusuk kifinomult, bármilyen lakberendezési irányzatot képesek kiegészíteni. Az intelligens megvilágítás kedvező feltételeket teremt a természetesebb elalváshoz és ébredéshez. A lámpák egyes típusai speciálisan alacsony fényerőre is leszabályozhatók, szórt háttérfénnyel is rendelkeznek, reggel a fényeik fokozatosan erősödnek, este pedig fokozatosan csökkennek.

A Hue lámpákat egyszerűen vezérelheted a Hue Bluetooth alkalmazással, amivel akár 50 lámpa vezérlésére is lehetőséged nyílik. Más okostartozékok hozzáadásával (mozgásérzékelők, intelligens kapcsolók), akár az otthonodtól távol is módodban áll a Hue lámpák irányítása.

Hogyan válassz webáruházunk Hue lámpái közül?

Kínálatunkban számos Hue lámpa szerepel, amelyek közül te is ki tudod választani a legszimpatikusabbat. Kapható nálunk a Philips Hue White and Color Ambiance

  • Iris asztali lámpa
  • Go hordozható lámpa
  • Fehér Bloom asztali lámpa
  • Fekete Bloom asztali lámpa
  • Fekete Play asztali lámpa – ez elhelyezhető vízszintesen, függőlegesen vagy a mellékelt tartókkal csodaszép fényzuhatagot teremthetsz vele
  • Fehér Play asztali lámpa
  • Fehér Play kompakt színátmenetes fénycső – átmenetek nélküli színkeverést tesz lehetővé
  • Fekete Play kompakt színátmenetes fénycső
  • Fehér Play nagy színátmenetes fénycső
  • Fekete Play nagy színátmenetes fénycső

A Hue lámpák jellegzetességeinek megismerése után már könnyű dolgod lesz. Csak bejelölöd, a kosárba helyezed a kiszemelt lámpát, és indulhat is a megrendelés folyamata: a Pénztár feliratra kattintva - regisztrálással vagy regisztrálás nélkül - megadod a kért adatokat, majd várod, hogy a megrendelt termék megérkezzen hozzád. Ugye, milyen egyszerű? 

Élj a lehetőséggel te is - engedd be az otthonodba az intelligens Hue lámpákat, és élvezd azok minden előnyét. Várjuk a megrendelésedet!

Tovább
Termékkatalógusok