Philips Hue

Webáruházunk ezen kategóriájában találhatod meg a Philips Hue okosvilágítás széles körű kínálatát. Kényelmesen válogathatsz a LED-fényforrások, lámpatestek, kiegészítők és tartozékok között. Érdemes alaposan átböngészni a felkínált alternatívákat, hiszen ezen világítástechnikai eszközök tökéletesen illenek bármely otthoni környezethez, hangulathoz és alkalomhoz.

Ráadásul a Philips Hue alkalmazással az okosvilágítási rendszeredet kényelmesen és gyorsan vezérelheted. Számos előnyt tartogatnak, az egyszerű telepítés és vezérlés mellett egyedivé teheted velük a világítást.

Tovább

Biztosítsd te is az otthonod fényeit a Philips Hue termékek segítségével!

A Philips Hue okosvilágítás nem pusztán csak megvilágítás, ami este funkcionál - jóval több ennél. Miért? Mert hatékony segítséget nyújthat a nap bármely pillanatában abban, hogy az otthonod még otthonosabb és szerethetőbb legyen. Esztétikusan erősítheti a szobák hangulatát, kiválóan kiegészítheti a dekorációt, gondoskodik a kellő fényekről. 

Csoportosíthatod vele a fényeket, irányíthatod őket a távolból, beállíthatod a fényáramot, a fényszínt és színhőmérsékletet. Ez nem minden! Még időzítheted, hangvezérelheted is, és könnyen összehangolhatod akár a kedvenc zenéddel. Lényegében csak a képzeleted szabhat határt annak, hogy hol, mikor és hogyan használod őket.

A Philips Hue vezető és követendő példa

A Philips Hue olyan intelligens otthoni okosvilágítás, ami napjainkban a világítástechnikai piacon vezető pozíciót tölt be. Nem fogsz csalódni a használata során, ezért amennyiben a terveid között szerepel a világítási rendszered korszerűsítése, mindenképpen gondolj rá.

Használatával energiatakarékosabbá, kellemesebb hangulatúvá teheted az otthonod, és nyugodtabbá az életed, amit az előnyei tesznek lehetővé. Ezek az előnyök:

  • A Philips Hue fényforrások többsége képes vezeték nélküli kapcsolatra.
  • Bluetooth kapcsolattal is használhatod, ezzel a megoldással maximum 10 eszköz helyi vezérlését végezheted.
  • Philips Hue Bridge-hez - azaz központi egységhez - is kötheted, amit össze kell kötnöd az otthoni internetkapcsolattal, így egy telefonos applikációval a világításodat a távolból is irányíthatod.

Hogyan válassz webáruházunk Philips Hue termékei közül?

A Philips a Hue termékcsaládot folyamatosan bővíti, aminek eredményeképpen a kezdeti, néhány darabos fényforráskínálatot mára több száz darabosra duzzasztották. Webáruházunk kínálatában megtalálhatod a következő termékcsoportokat, amelyekből választhatsz:

  • Philips Hue E14 
  • Philips Hue GU10
  • Philips Hue E27
  • Philips Hue kiegészítők
  • HueW Lightstrip
  • HueW Entertainment
  • Hue lámpák

Miután kiválasztottad a kívánt alkategóriát, következhet az alkategórián belüli böngészés. A találati lista elemeit azonban itt is szűrheted a felkínált szűrési feltételek kijelölésével. Ez vonatkozhat az adott alkategóriában szereplő termékek teljesítményére, fényerejére, színhőmérsékletére, átmérőjére.

A Philips Hue kiegészítők esetében választhatsz a Philips Hue HDMI Sync Box EMEA, a vezérlő bridge, a mozgásérzékelő, a falikapcsoló vagy a vezeték nélküli fekete fényszabályozó kapcsoló között. 

A Hue lámpák kínálatában is számos kiváló minőségű terméket találsz, legyen az asztali lámpa, hordozható lámpa vagy nagy színátmenetes fénycső.

A Philips Hue világítástechnikai eszközök között elérhetők szabályozható színhőmérsékletű vagy meleg fehér fénnyel világító, esetleg színes fényforrások és lámpatestek, sőt, akár már LED szalagokat és entertainment kiegészítőket is vásárolhatsz.

Nézz szét webáruházunkban és válassz!

Tovább
Termékkatalógusok