HueW Entertainment

Ebben a kategóriában a Philips HueW Entertainment eszközeit találhatod meg. Azon intelligens világítási rendszerekhez tartozó termékeket, amelyekkel a szórakozásé lesz a főszerep. Képzeld el, hogy hazaérve nemcsak a televízió képernyője gondoskodik majd a jó közérzetről, hanem a Hue színváltó lámpái, LED szalagjai szinkronizálódnak a filmekkel, zenével.

Mivel az alkalmazás széles palettát felölel, így ez a szinkronizálás megtörténhet a videojátékokkal vagy akár az arra alkalmas kültéri lámpákkal is. A HueW Entertainmentet kifejezetten arra tervezték, hogy a világítással drámai színhatást érj el.

Tovább

HueW Entertainment – induljon az önfeledt pihenés

A HueW Entertainment eszközei garantáltan elnyerik majd a tetszésedet úgy, ahogy a Philips Hue egyéb termékei is szokták. Akár a tévézés élményén szeretnél javítani, akár a kedvenc számítógépes játékaidat akarod még látványosabbá tenni, a Hue termékek a kezedbe adják a megoldást. 

A Philips Hue intelligens lámpák, LED szalagok és más kiegészítők ugyanis lehetőséget teremtenek arra, hogy a TV kijelzőn vagy a számítógép monitorján lévő tartalom megelevenedjen a szobád falán is. Miért hasznos ez? Mert így többé nem szab korlátot a képernyő mérete az élménynek. A szórakozás új, eddig még nem tapasztalt dimenzióit ismerheted meg általa.

A HueW Entertainment színes effektusai minden filmhez jól illeszkednek

Mindegy, hogy milyen filmeket preferálsz: akár romantikus, akár vígjáték, akár akciófilmről van szó, a HueW Entertainment mindig teljessé teszi az élményt. Jól érvényesül a zenés filmeknél is, ahogy a gyerekfilmek is egy csapára válnak még varázslatosabbá általa. 

Hagyd, hogy fények szórakoztassanak és hozz létre olyan magával ragadó élményeket, amelyeket eddig még soha. Fedezd fel, hogy milyen az, amikor a fények és hangok szinkronban töltik be a szobát. Játssz új és izgalmas módokon videó-, hang- és játékeffektek segítségével. 

Ha a médiával szinkronizálod a Philips Hue intelligens lámpákat, szalagokat, akkor magával ragadó világítási élményt kaphatsz cserébe. Teljesen új megvilágításba tudod helyezni a zenét és a tartalmakat. Bár ez eleinte meglehetősen szokatlan lesz a számodra, de később már létezni sem tudsz nélküle. 

Milyen fényforrások a legalkalmasabbak a HueW Entertainment számára?

A HueW Entertainment és a HDMI Sync Box programmal alapvetően minden színes fényforrás kompatibilis. Célszerű azonban azokat az újabb modelleket választani, amelyek már a „Richer Colors” módot támogatják. Ügyelj arra is, hogy maga a fény ne legyen közvetlenül feléd irányítva, helyezd úgy, hogy kellemesebb legyen a szemednek. 

A HueW Entertainment előnyei

  • Modern és innovatív
  • Különleges élménnyé teszi a filmnézést, a zenehallgatást, a játékokat
  • Színes és dinamikus 
  • Látod, hallod és érzed a zenét, mint egy nagy koncertteremben
  • Alkalmazkodik a zene üteméhez, hangulatához
  • Személyre szabottá teszi a szórakoztatást

Milyen termékek közül és hogyan választhatsz?

Webáruházunk ezen kategóriájában pillanatnyilag három termék található: 

  • HUE Play gradient lightstrip 55" EU
  • HUE Play gradient lightstrip 65“ EU
  • HUE Play gradient lightstrip 75” EU változatok

Ezen TV-készülékekhez alkalmazható eszközökhöz tartozék tápegység és rögzítők járnak. Vegyítik a fehér és színes fényt, használatukhoz Hue Bridge és Hue sync box szükséges. A beépített LED-ek teljesítménye 19 watt, a színhőmérséklet 2000K-6500 Kelvin, a várható élettartam 25 000 üzemóra.

Válassz te is a HueW Entertainment eszközök közül, és emeld professzionális szintre a szórakoztató élményeket!

Tovább
Termékkatalógusok