HueW Lightstrip

Webáruházunk ezen kategóriájában a Philips HueW Lightstrip termékeket találhatod meg. Ezen fénycsíkok megfelelően elhelyezve intelligens, dekoratív világítást biztosítanak beltéren és kültéren egyaránt. Jól illeszkednek az otthonod bármely helyiségéhez, legyen szó a konyháról, nappaliról, fürdőszobáról, hálószobáról. Gyakorlatilag bárhová elhelyezhetők, csak nedves területen vagy kültéren a megfelelő IP védettség biztosítására lesz szükséged.

Kreatív világítási megoldásnak számítanak, hiszen csak a képzeleted szabhat határt az alkalmazásuknak. Nézd meg kínálatunkat, és válaszd a számodra legmegfelelőbbet!

Tovább

Hova célszerű elhelyezni a HueW Lightstrip termékeket?

A Philips Hue termékei – így a Philips HueW Lightstrip is – nagyon népszerűek a felhasználók körében. Ennek megvan a reális magyarázata, hiszen minden világítástechnikai eszközük innovatív lehetőségek sorát nyitja meg. Már az elhelyezésük sokfélesége is olyan előny, amit érdemes neked is kihasználni.

Hihetetlenül sokoldalúak, amihez az is hozzájárul, hogy rugalmasak, hajlíthatóak, egyes típusaik pedig különböző méretűre vághatóak. Nagyon dekoratív, az otthonodhoz igazodó világítást biztosítanak. 

Hogyan szereljük fel a Philips HueW Lightstripet?

A Philips HueW Lightstrip felszerelése nagyon egyszerű. Csak azt kell tudnod, hogy milyen hosszú fénycsíkra van szükséged a céljaid eléréséhez. A méretre vágás és a rögzítés előtt célszerű a fénycsíkot kipróbálni, hogy miként néz ki, és ha kell, tetszés szerint módosítani a helyzetén.

Ezután következhet a rögzítés, ami szintén gyorsan és könnyen kivitelezhető, ugyanis a Philips HueW beltéri fénycsíkok öntapadó hátlappal rendelkeznek, így bármilyen szilárd felületre könnyedén rögzíthetőek. 

A fénycsíkok ideálisak:

  • A bútorok körvonalazására, könyvespolcok pereme alatt, építészeti elemek kiemelésére
  • A TV hátuljához vagy más szórakoztató eszköz belsejéhez - akár a fényeket is szinkronizálhatod a képernyőn megjelenő tartalommal, hogy térhatású világítást élvezhess a helyiségben
  • A hálószobában a fejtámla mögé felszerelve pihentető fényt adnak
  • A gyerekszobában kellemes fényeket biztosítanak, így a gyerekek nem fognak félni a sötéttől
  • Az íróasztal környékén 
  • A konyhaszekrény, konyhapult mellett

Miként történik a Philips HueW Lightstrip vezérlése?

A beltéri fénycsíkok Bluetooth-on, a kültériek Hue Bridge-en keresztül működnek – bármelyiket is választod, az intelligens tartozékokkal vezérelheted őket. A Philips HueW Lightstripet meghosszabbíthatod akár 10 méterig is egy speciális csatlakozó segítségével.

A kültéri Lightstrip elhelyezése

A kültéri változattal kiemelheted a kerted jellemzőit, kellemes hangulatot teremthetsz a teraszon, a szalonnasütő környékén vagy a medencénél. Akár a veranda korlátjait béleled ki, akár a kerti utakat, járdákat világítod meg, vagy virágágyásokat öltöztetsz fel vele, a Philips Hue kültéri fénycsíkok sokoldalúságában nem fogsz csalódni. 

Mivel különféle színű fényt is képesek biztosítani, így nemcsak az otthonod megvilágítására alkalmasak, hanem arra is, hogy érdekes esztétikai megjelenést hozz létre. Jellemzően szabályozható a fényerejük is, illetve megfelelő alkalmazással irányíthatóak, fényeffektusok hozhatók létre.

Hogyan válassz a termékeink közül?

A Philips HueW Lightstripek költséghatékonyak, energiatakarékosak, hosszú az élettartamuk, sokoldalúan felhasználhatóak. Webáruházunk kínálatában 11 watt - 38 watt teljesítménnyel és 570 lm - 1 600 lm fényerővel rendelkező termékeket találhatsz. 

Válassz te is és tedd még komfortosabbá a környezetet!

Tovább
Termékkatalógusok