K-SZÉRIA

A K-szériás Krinner talajcsavarokkal kerítéseket és oszlopokat tudsz stabilan rögzíteni, de hasznos eszközök lehetnek akár a napelem rendszer solar paneljeinek a földhöz történő rögzítéséhez is.

Hogy miért éppen a napelemekbe fektesd a megtakarításaidat? A válasz egyszerű: mert ez egy olyan beruházás, ami biztosan megtérül. Energiára mindig szükség lesz - az energia egyre drágább lesz -, a nap energiája pedig ingyen van. Bánni fogod, ha nem élsz ezzel a lehetőséggel. Az innovatív megoldások mindig biztos megtérülést garantálnak, ezért neked is lépést kell tartanod a trendekkel. 

Tovább

Hogyan segíthetnek a takarékoskodásban a K-szériás Krinner talajcsavarok?

A Krinner talajcsavarok minden olyan esetben kiváló megoldást jelentenek, amikor az építkezést (vagy napelem telepítést) gyorsan és könnyen meg szeretnéd oldani. Ráadásul felhasználásukkal nemcsak a hatékonyságra tudsz hangsúlyt fektetni, hanem az ökológiára és a biztonságra is.

Ha Krinner talajcsavarokkal készíted el az alapozást, akkor elfelejtheted a hagyományos betonalapozás minden nehézségét, hiszen egy innovatív és újrahasznosítható technológiát kapsz kézhez. Nem kell alapot ásni, nem kell a betonozáshoz szükséges alapanyagokat beszerezni, nem kell szakmunkások hadát alkalmazni. 

A talajcsavarok széles körben használhatóak

Ez az alapozási technológia legjobban az évszázadok óta ismert cölöpalapozás módszeréhez hasonlítható. A talajcsavarok nagyon sok területen alkalmazhatóak, akár a nagyon nehezen megközelíthető helyeken is. Nem okoz gondot a meredek, szűk, vízparti vagy víz alatti sziklás vagy kavicsos felület sem - a Krinner talajcsavarok számára nincs lehetetlen vagy megoldhatatlan feladat. 

A talajcsavarok folyamatos hegesztéssel rögzített menetből és egy horganyzott cső csavartestből állnak. Ennek eredményeképpen a kialakításuk olyan, hogy a menet mérete és formája lehetővé teszi a teherbíró talajrétegbe a vízszintes és függőleges erőhatások átvitelét. Képesek elviselni a betonalaphoz hasonló terheléseket is, ráadásul a méretüktől függően akár kézi eszközzel is telepíthetőek, a kívánt szintbe állíthatóak, így nem lesz szükség földmunkára.

Felhasználhatók ipari és építési kerítésekhez, napernyőkhöz, faházakhoz, teraszokhoz, drótkerítésekhez, kocsibeállókhoz, zajvédő falak, lámpaoszlopok, zászlórudak rögzítéséhez.

 Miért válaszd a Krinner talajcsavarokat?

A Krinner talajcsavarok használatával számos előnyt bezsebelhetsz:

  • Maximálisan támogatják a fenntarthatóságot, környezetbarát megoldást jelentenek
  • Magas szintű hatékonyságot eredményeznek - az építési, telepítési folyamatok leegyszerűsödnek -, a leggyorsabb alapozást teszik lehetővé
  • Időhatékonyság szempontjából verhetetlenek
  • Biztonságos rögzítést garantálnak
  • Költséghatékonyak
  • Szabadmezős napelem rendszereknél a napelem táblák tartószerkezeteinek földhöz történő rögzítését teszik lehetővé - egy-két táblától kezdve a sok megawattos erőművekig alkalmazhatóak

A talajcsavarok többféle kivitelben és méretben, tűzihorganyzott acélból készülnek

Többféle széria van belőlük, az egyes szériák különböző felhasználási lehetőségeket nyújtanak, eltérő a teherbírásuk. Létezik F-, G-, K- és M-széria. De mit tudnak a K-szériás Krinner talajcsavarok? A K-széria darabjai a legjobb megoldást jelentik kerítések, oszlopok telepítéséhez. Választható típusai: a KSF K 34X550, a KSF K 42x650 és a KSF K 60x800. Stabil, biztonságos, könnyen telepíthető.

Nézd meg webáruházunk Krinner talajcsavar kínálatát, és válaszd ezt az innovatív megoldást te is!

Tovább
Termékkatalógusok