LED SZILIKON NEON FÉNYCSÍKOK

LED szilikon neon fénycsíkok - webáruházunk ezen kategóriájában ezek közül válogathatsz. Leginkább akkor szokták alkalmazni őket, amikor különböző reklámfeliratokat, logókat, betűket akarnak megjeleníteni. Persze ez nem jelenti azt, hogy kizárólag üzleti célok megvalósítására használhatóak - akár otthoni dekorációhoz is kiválóak lehetnek.

Képzeld el, milyen jól mutatnának a nappaliban vagy a konyhában. De a fürdőszoba is szóba jöhet, ha a megfelelő IP védettségű terméket választod. Esztétikussá teszi a helyiséget, ha kell, energetizál, ha kell, nyugtat. Te döntöd el, hogy éppen mihez van kedved.

Tovább

Az üzleti életben is remekül alkalmazhatóak a LED szilikon neon fénycsíkok 

Akár rendelkezel már múlttal az üzleti életben, akár nem, a vállalkozásod létezéséről időről időre tájékoztatni kell a potenciális ügyfeleket. Hiába van szuper ruhaüzleted vagy kávézód, ha az beolvad a névtelenség homályába. A brandépítésnek, a márkahűség kialakításának, a marketingnek megvannak a maga módszerei. Ezek közül az egyiket a fényreklámok jelenthetik - olyan feliratok, logók, ábrák, a márkára jellemző reklámok, amelyek kellően feltűnőek ahhoz, hogy átlépjék az emberek ingerküszöbét. 

A LED szalagok közül a LED szilikon neon fénycsíkok pontosan erre a célra szolgálnak. Ma már nem kell külföldre utazni ahhoz, hogy megcsodáld az általuk létrehozott remekműveket. Városaink főutcáján nap mint nap - helyesebben fogalmazva estéről estére - találkozhatsz velük. Jelen vannak az épületek homlokzatain, átívelik a széles utcákat, ott villódznak a reklámtáblákon és a feliratokon. 

Miért pont LED szilikon neon fénycsíkok kellenek?

A válasz kézenfekvő: mert a régi neon csövekből készült feliratok lényegesen magasabb költséggel voltak csak működtethetőek. Ellenben a LED szilikon neon fénycsíkok működtetése gazdaságosabb, mivel alacsony fogyasztású LED chipeket tartalmaznak, kevesebbe kerül az előállításuk, gyártásuk. Emiatt az áruk is barátságosabb, ami még inkább elérhetővé tette őket a kisebb anyagi forrásokkal rendelkezők számára is.

Az sem másodlagos szempont, hogy lényegesen könnyebb velük dolgozni, hiszen hajlíthatók, vághatók, emiatt széles körben alkalmazhatók. Könnyedén tudsz velük íveket, betűket kialakítani. 

Hogy tudsz választani? 

Webáruházunk keresője a segítségedre lesz abban, hogy a legoptimálisabb LED szilikon neon fénycsíkot válaszd ki. Szűkítheted a keresést IP védettség, színhőmérséklet, működési feszültség, hajlítási irány és méret alapján. 

IP védettség szempontjából találhatsz:

 • IP65 - ezek a termékek a por behatolása elleni teljes védelmet élveznek és védettek az ömlő víz ellen
 • IP67 - ezek a termékek a por behatolása elleni teljes védelmet élvezik és a vízbe merülés ellen korlátozott ideig védettek
 • IP68 - por behatolása elleni teljes védelem mellett a termék védett a víz behatolása ellen tartós vízbemerítés esetén

Színhőmérséklet alapján is sokféle lehetőség kínálkozik, amit a keresősávban találhatsz meg részletesebben. 

A működési feszültség lehet: 

 • DC 12V
 • DC 24V
 • DC 48V

Megadhatod a hajlítási irányt is, ami lehet: 3D, Side Bend vagy Top Bend. Szintén sokféle alternatíva jöhet szóba a méret tekintetében: egészen a 4 x 10 mm-től a 20 x 15 mm-esig.

Még több előny, még több szépség, még több haszon

A LED szilikon neon fénycsíkok előnyeit neked is érdemes kihasználni:

 • 12-24V egyenáramú működés
 • Vághatók
 • Könnyen tekerhetők, hajlíthatók
 • Több színben kaphatók + RGB megoldások
 • IP65-68 védettségű kültéri kialakítás, ami beltéren is használható
 • Nem melegednek, azaz nincs szükségük hűtésre
 • Szabályozhatók, dimmelhetők

 

A választás rád vár, élj a lehetőséggel, alkalmazd te is!

Tovább
Termékkatalógusok