LUMINES FÜGGESZTHETŐ LÁMPATESTEK

Ebben a kategóriában a Lumines függeszthető lámpatestek széles választékát találhatod meg. Olyan világítástechnikai eszközök ezek, amelyek nem véletlenül váltak napjaink közkedvelt termékeivé. Praktikusságukkal, egyszerű vonalvezetésükkel bármelyik lakberendezési stílusban kiválóan alkalmazhatóak. Ott a helyük a modern, a minimál, a klasszikus stílusú enteriőrben éppúgy, mint a skandináv stílusban.

Miért? Mert jól illeszkednek, alkalmazkodnak, nem hivalkodók, de nem is jelentéktelenek. Nézz szét webáruházunk függeszthető lámpatestjei között, és válassz egyet vagy többet az otthonodba!

Tovább

Lumines függeszthető lámpatestek, belógatott lámpák, függesztékek

Bármilyen névvel is illetik, ugyanazt a népszerű világítóeszközöket jelentik, amiket nagyon sokan használnak asztalok és konyhaszigetek helyi megvilágításra. Ma már merészebbekké is váltunk ezen a téren, szakítunk a tradíciókkal és nemcsak a klasszikus csillárokat választjuk, hanem a vonalfényt adó lámpákat is.

Tesszük ezt azért, mert ezek akár az asztal egész hosszát képesek bevilágítani, ami egy 12 személyes asztal esetén óriási előnyt jelent. Igen ám, de miként lehet ilyen vonalfényt adó LED függesztékeket beszerezni? Erre a kérdésre válaszolunk neked.

Lumines függeszthető lámpatestek 

A Lumines függeszthető lámpatestjeit webáruházunk 4 típusban, 2 színben és 3 különböző hosszban/teljesítménnyel biztosítja a számodra. Modern és letisztult, alkalmas arra, hogy megvilágítsd az adott területet - legyen szó előszobáról, konyháról, irodáról. Kifejezetten illusztris díszítőelem, amivel még jobban fel tudod dobni az adott helyiség hangulatát. 

Ezek a felfüggeszthető LED profilok közvetlenül lefelé szórják a fényt, megvilágítva az alattuk található asztallapot. Ez több szempontból is jó:

  • Az adott terület megvilágítása tökéletes - azaz alkalmas arra, hogy az adott tevékenység biztonsággal elvégezhető legyen. A konyhapulton nyugodtan darabolhatsz, az étkezőasztalon lévő terítékből nyugodtan szervírozhatod az ételt - mindent jól látsz. 
  • Ott, ahol nem kell, nincs fényszennyezés - sok helyen divat még mindig az amerikai nyitott konyhás berendezés. Az étkező, a konyha és a nappali nincs falakkal elválasztva, esetleg némi szintkülönbség jelzi a határokat. A konyhában elhelyezett Lumines függeszthető lámpák vonalfénye nem fog zavaró tényező lenni a nappaliban tartozkodók számára. Nyugodtan és zavartalanul tévézhetnek, pihenhetnek.

A legmegfelelőbb függeszthető lámpatestek kiválasztása

Webáruházunkban könnyen és gyorsan rátalálhatsz azokra a Lumines függeszthető lámpatestekre, amelyek a te otthonodban is garantálják a fényt. Ha konkrét elképzelésekkel látogattál el hozzánk, rövid idő alatt végzel. Ha tudod, hogy milyen színhőmérsékletet, alap profilt, színt, teljesítményt akarsz, csak bejelölöd a keresőnkben, és már kapod is a keresés találatait.

De akkor sincs gond, ha nem igazán tudod, hogy mit szeretnél. Ebben az esetben nézd végig a termékeinket, és válassz a megadott paraméterek alapján. Választhatsz:

  • Színhőmérséklet szerint: 3900K és 4000K
  • Az alap profil típusa alapján: Claro, Dileda, Dulio, Iledo
  • Eldöntheted az alap profil színét is: ezüst vagy fehér
  • A lámpatest teljesítményét is meghatározhatod: 116,5W, 14W, 20W, 26W, 27W, 38,5W, 38W, 54W, 56W, 76W, 80W

Modern és esztétikus világítást hozhatsz létre az otthonod bármely helyiségében. A LUMINES termékei minden, Európában meghatározott szigorú normának és szabványnak megfelelnek, használatuk kényelmes és maximálisan biztonságos. Válassz te is a függeszthető lámpatestek közül és hagyd, hogy az innováció előnyei nálad kamatozzanak. 

Tovább
Termékkatalógusok