MR16

Ha az MR16 LED izzó az, amire szükséged van, akkor ebben a kategóriában rátalálhatsz a neked legmegfelelőbbre. Webáruházunk kínálatában számos LED termék mellett ezt a típust is kínáljuk, pontosan azért, mert egyre többen felismerték a technológia előnyeit.

A költséghatékonyság a mai magas energiaárak mellett a te számodra is fontos, hiszen neked sem mindegy, ha 80%-kal kevesebbet kell fizetned. Ráadásul hosszú élettartamúak, ezért mindenképpen megérik a befektetést. Nézz szét kínálatunkban, és válassz LED izzóink közül, nem fogsz csalódni!

Tovább

MR16 LED izzó, vagy ismertebb nevén spotizzó

Az MR16 foglalat talán nincs olyan ismert és elterjedt, mint a hasonlóképpen spotizzókra jellemző GU10-es foglalat, de a hatékonysága kiváló. Míg a GU10-es foglalat bajonettzáras és két egymástól, 10 milliméter távolságban megtalálható csatlakozót rejt, addig az MR16-os foglalat végén két tüske található.

Az MR16-os vagy "tüskés" spotizzó csatlakozását két darab, egymástól 5,3 milliméterre lévő tüske foglalatba csúsztatásával tudod elérni.

Az MR16-os spotlámpa előnyei

Mint minden LED-es fényforrás, az MR16-os is rendelkezik mindazon előnyökkel, amit egy LED izzó nyújthat. Lényegében ennek köszönheti az elterjedését is. Ilyen előnyök:

  • Nem melegszik fel, ezért olyan helyeken is alkalmazhatod, ahol a hőmérséklet nem lehet magas (olvadékony termékek közelében vagy hőre érzékeny tárgyak mellett).
  • Energiatakarékos - ahogy már fentebb is említettük, akár 80%-kal csökkentheti éves szinten az elektromos energia felhasználását (a hagyományos izzókhoz képest).
  • Rendkívül hosszú élettartammal rendelkezik - akár 50.000 üzem órát is kibír. Nem kell havonta, félévente cserélgetni.
  • Jól viseli a le- és felkapcsolgatást, felkapcsolás után azonnal teljes fénnyel világít.
  • Ellenáll a mechanikai hatásoknak hiszen nincs benne mozgó, izzó alkatrész, sem gáztöltet, emiatt nem érzékeny annyira a környezetre, és a rázkódástól sem hibásodik meg.
  • Környezetkímélő, nem tartalmaz egészségre ártalmas anyagot sem.

A kategória termékei

Webáruházunk ezen kategóriájában szűkítheted a keresést az MR16 LED izzók között annak függvényében, hogy milyen teljesítményű, fényerejű, színhőmérsékletű, működési feszültségű terméket keresel. Sőt, még a garancia időtartama is releváns lehet.

Teljesítmény szerint az izzók 3 watt-6 watt közöttiek, amelyeknek a kiváltott teljesítménye 25 watt-36 watt. Az izzók fényerejük szerint lehetnek 225 lumen-570 lumen közöttiek. A színhőmérséklet szerint találhatsz hideg fehér (6000-7000K) és meleg fehér (2700-3500K) színhőmérsékletűket egyaránt. A működési feszültségük szerint pedig AC 12V és DC 12V formában érhetőek el.

Jó hír, hogy még a garancia időtartama alapján is választhatsz: 1 év és 3 év között.

Hol használj spotizzókat?

Az MR16 rövidítés a "multifaceted reflector"-ból angol szóból ered. Ezek nagy része 12V üzemi feszültségről működik, de közvetlen hálózati feszültséggel működő is előfordulhat. A beépített, fali, mennyezeti spotlámpákat, azaz az MR16 típusú foglalattal rendelkező izzókat a lakásod legtöbb helyiségében használhatod. Gondoskodhat akár a hangulatvilágításról, az általános világításról, de jól alkalmazható akkor is, ha koncentrált fényre van szükséged.

Koncentrált fényre leggyakrabban a konyhai munkafelületek megvilágításához, a fürdőszobában a tükör környékének világosabbá tételéhez vagy a dolgozószobában lehet szükséged. A fali spotok pedig kellemes hangulatot teremthetnek bármely helyiségben.

Ha MR16 LED izzót keresel, ne habozz tovább! Keresd meg a kategóriában, válaszd ki, majd rendeld meg, hogy te is minél hamarabb élvezhesd a fényárt, amit biztosít!

Tovább
Termékkatalógusok