NNR25 Neon Flex

NNR25 Magic Line kiegészítők

Ha NNR25 Neon Flex fénycsöveket keresel, akkor éppen a legjobb helyen jársz: webáruházunk ezen kategóriájában pontosan ezeket a termékeket találhatod meg. Olyan innovatív megoldást kaphatsz kézhez, amivel te is gyorsan, könnyen és kompromisszumok nélkül alakíthatod ki az otthonod LED-es világítását.

A termékeknek azon túlmenően is számos előnye van, hogy a LED technológia minden prioritását biztosítják. Minden irányba világítanak, flexibilisek, környezetbarátok, egyedi optikai élményt garantálnak. Arról nem is beszélve, hogy széleskörűen felhasználhatóak, de nemcsak a lakásodban, hanem ha vállalkozásod van, akkor az üzletedben/műhelyedben is.

Tovább

Ismerd meg közelebbről az NNR25 Neon Flex tulajdonságait!

Az NNR Neon Flex megszakítás nélküli, minden irányba világító fénycsövek rugalmas szilikonból készülnek. Ezeknek a LED szalagokhoz tartozó eszközöknek az anyaga UV-, sav-, lúg- és tűzálló, ami tovább bővíti a felhasználási területüket.

Könnyen megoldhatod velük különböző reklámfeliratok, logók kivitelezését is, ahogy ezt teszik világszerte a nagyvárosokban a XIX. század vége óta. Míg ebben az időben csak az épületek homlokzatait, az üzletek kirakatait, a széles utcákat világították be hatékony marketinges eszközként, ma már az otthonainkba is belopóztak - igaz, itt már dekorációs célokkal.

Régen neon csík, ma NNR25 Neon Flex

A különböző feliratok még ma is kiválóan alkalmasak a márkaépítésre és a termékek, szolgáltatások hirdetésére. Régen a reklámfeliratokat neoncsíkokból, és neon csövekből gyártották, amelyeknek nemcsak a fogyasztása volt meglehetősen magas, hanem a gyártás is költségesebb volt.

Szerencsére a LED technológia megoldotta ezt a problémát, így napjainkban már mindenki számára elérhetővé váltak ezek a világítástechnikai eszközök. Sokkal egyszerűbben lehet velük dolgozni, és ma már nemcsak az üzleti életben terjedtek el, hanem az otthonunkban is egyre intenzívebben hódítanak teret maguknak. Az NNR25 Neon Flex fénycsíkok energiatakarékos LED chipeket tartalmaznak, könnyen hajlíthatók, vághatók, többféle színben és méretben kaphatók. 

Az NNR25 Neon Flex előnyei 

Az NNR25 Neon Flex webáruházunk közkedvelt termékei közé tartoznak, ami nem véletlen. Előnyei:

  • Flexibilitás jellemzi őket, azaz hajlíthatók. Bár ez nem teljesen korlátlan, de ahhoz éppen elég, hogy egyszerűbb legyen velük dolgozni, hiszen könnyedén lehet íveket, betűket alakítgatni belőlük. A rögzítésében 5 cm-es alumínium csatornák segítenek, amibe a Neon Flex egyszerűen beleszorul. 
  • Alacsony a fogyasztásuk, ami annak az eredménye, hogy a burkolaton belül egy olyan LED szalag húzódik végig, amin LED chipek találhatóak. 
  • A belsőépítészeti design esztétikus elemeivé teheted őket, kiélve ezzel a kreativitásodat.
  • Költséghatékonyak, hosszú az élettartamuk, nem melegszenek fel.
  • Többféle változatban beszerezhetőek: a fehér fények színárnyalataitól kezdve az RGB kivitelen át a színes változatokig. 
  • Az RGB típusba tartozó Neon Flexek vezérelhetőek is, a vezérlés lehet rádiós, infrás, távirányítós vagy fali vezetékes.

Hogyan válassz NNR25 Neon Flex terméket webáruházunkból?

Webáruházunk keresőjének segítségével könnyen megtalálhatod te is a számodra legmegfelelőbb terméket. Például választhatod a:

  • Colors Neon Flex 360°, 25 mm, 24V, meleg fehér fénycsövet, aminek a színhőmérséklete 2700K, monochrome LED-ekkel és IP65-ös védettséggel rendelkezik 
  • Colors Neon Flex 360°, 25 mm, 24V, természetes fehér fénycsövet, aminek a színhőmérséklete 4000K, monochrome LED-ekkel és IP65-ös védettséggel rendelkezik

Tarts lépést a fejlődéssel, használj te is NNR25 Neon Flex termékeket!

Tovább
Termékkatalógusok