R7S

Ebben a kategóriában a LED izzók azon típusával tudsz közelebbről megismerkedni, amelyek R7S foglalattal rendelkeznek. Az, hogy a böngészés során éppen ennél a kategóriánál kötöttél ki, azt jelenti, hogy te is hallottál már a LED technológia által nyújtott előnyökről. Az energiatakarékosságuk révén akár 90%-kal kevesebb energiát igényelnek elődeikhez képest, ami az éves villanyszámlán is megmutatkozik.

Ha szeretnéd az otthonodban te is minél több helyen alkalmazni ezeket az izzókat, akkor jó helyen jársz. Webáruházunk termékkínálatában biztosan megtalálod majd a legmegfelelőbbeket. Gyere és nézz szét!

Tovább

A LED izzók dicsérete

Ha még nálad nem bevett gyakorlat a LED izzók használata, akkor sürgősen változtass ezen! Miért? Mert azt a sokféle előnyt, amit ezek az izzók tartogathatnak a számodra, igazán kár lenne nem kihasználnod. 

A LED izzók ugyanis jelentős energiamennyiséget képesek megspórolni - aminek a pénzben kifejezett értékét az éves villanyszámla garantáltan tükrözni fogja. Költséghatékonyságukat tovább fokozza az a tény is, hogy rendkívül hosszú élettartammal rendelkeznek. 30.000-50.000 üzemórát is kibírnak anélkül, hogy tönkremennének. Így nem kell a gyakori csere miatt aggódnod.

Az R7S LED izzók

Az R7S LED izzók is rendelkeznek mindazon tulajdonságokkal, melyek a LED izzókat oly népszerűvé tették. Energiatakarékosság, költséghatékonyság, mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képesség, rezgésállóság, környezetbarát anyagok felhasználása, a ki-be kapcsolgatásokkal szembeni tartósság. 

Az R7S LED izzók is képesek arra, hogy helyettesítsék a klasszikus izzók fényintenzitását, bekapcsolás után azonnal teljes erővel világítanak. Ezeket a termékeket elsősorban a kültéri reflektorokban alkalmazzák, de ugyanúgy hatékony megoldást jelenthetnek a nagyobb beltéri helyiségek esetében is. Képesek a hagyományos izzókhoz viszonyítottan akár 90%-os energiamegtakarításra is. 

Az LED izzók éves fényvesztesége maximum 3%, ráadásul egy LED izzó véletlenül sem melegszik fel annyira (~10-40°C), mint egy hagyományos izzó (~75-90°C), ami a melegre érzékeny helyeken való felhasználását teszi lehetővé.

Hol használhatod őket?

Az R7S LED izzók felhasználása széles körű. Leggyakrabban mennyezeti lámpatestekben, csillárokban alkalmazzák, de álmennyezetbe építve is megállják a helyüket. Ebből arra is lehet következtetni, hogy mind az általános, mind a helyi - koncentrált világítás kialakításakor gondolhatsz a használatukra. 

Az általános világítás során az a legfőbb cél, hogy az adott helyiségben lehetőleg mindenhol azonosan jó fényviszonyokat teremts. Leginkább erre a nappaliban, a dolgozószobában, a fürdőszobában van szükséged. A koncentrált világításnál pedig ezt kell elérned, hogy egy adott felület - konyhai munkapult vagy a dolgozószobában az íróasztal - tökéletesen legyen megvilágítva.

A már meglévő lámpatestek vagy állólámpák halogén izzóinak energiatakarékos helyettesítésére nyújtanak ideális megoldást ezek a ma már akár A++ energiahatékonyságot elérő R7S LED fényforrások. 

Főbb jellemzők

Ezen izzók teljesítménye 7 watt-12 watt, kiváltott teljesítménye 54 watt-83 watt között alakul. A fényerejük 700 lm-1200 lm, a színhőmérsékletük hideg fehér (6000-7000K) és meleg fehér (2700-3500K). Energiahatékony megoldást jelenthetnek a te háztartásodban is. 

A LED-eket napjainkban nagyon sok területen alkalmazzák: kijelzőkben és érzékelőkben, a közlekedésben, információs táblákhoz, a hadiiparban, az autóiparban, koncerteken vagy akár az akvarisztikában is. Miért pont te ne használnád? Válassz te is webáruházunk széles körű LED izzó kínálatából!

Tovább
Termékkatalógusok