T8 FÉNYCSÖVEK

Miért jobb a LED-es fénycső, mint a "hagyományos NEON fénycső"?

 

- T8-as (G13) foglalatú, ami megegyezik a "hagyományos NEON fénycső" foglalatával
- Mind a 3 színhőmérsékletben elérhető (2700K meleg fehér / 4000K természetes fehér / 6500K hideg fehér)
- Opál búrával van szerelve, ami által homogén fényt biztosít, vibrálás mentes
- Hosszabb élettartam, nagyobb kapcsolás tűrő képessége van
- Azonos fényerőt, kisebb teljesítényen képes leadni
- Nincs szükség gyújtópatronra, közvetlenül a 230V-os hálózatra köthető, ezáltal kevesebb alkatrészből áll

A hagyományos fénycsövekkel ellentétben, amik csupán 7-10000 órányi élettartamra voltak képesek, a LED fénycsövek már 15.000-25.000 üzemóráig is üzemelnek. Így akár kisebb garázsokban, irodákban vagy akár műhelyekben is gazdaságosabb fogyasztást eredményezhez a LED-re való váltás.

Webáruházunk ezen kategóriájában a T8 LED fénycsöveket találhatod meg. A te otthonodban működik ilyen? Nem? Pedig egy fénycsöves lámpatest nálad is megváltoztathatja a mindennapi fényeket. Ez elsőre szokatlanul hangzik, hiszen ezeket a termékek eddig elsősorban ipari területeken alkalmazták, de mi az akadálya annak, hogy nálad is fényt szolgáltassanak?

A fénycsöves lámpatestek ugyanis mindig optimális fényviszonyokat biztosítanak. Így nálunk, a LEDLámpaház.hu-nál megtalálható fénycsöves lámpatestek is a hasznodra lehetnek. Nézz szét kínálatunkban, és válassz az igényeid szerint!

Tovább

Hol tudod használni a T8 LED fénycsöveket?

A T8 LED fénycsövek felhasználásával lehetőségek egész tárháza nyílik meg előtted. Ezek a LED fénycsövek ugyanis nemcsak a munkahelyeden vagy az üzlethelyiségedben, esetleg az irodádban teremthetnek ideális fényeket. A sokféle felhasználhatóságának és gazdaságos működtethetőségének köszönhetően ott a helye az otthonodban is. Olyan modern világítástechnikai eszköz, amely egyre közkedveltebb a magánszférában is, ami hidd el, nem lehet véletlen! 

Akik az energiatakarékos megoldásokat keresik, azoknak kifejezetten ajánlott a beszerzése. Ez az eszköz garantáltan nem fog csalódást okozni, így nyugodt szívvel lecserélheted a klasszikus energiapazarló izzókat. A T8 LED fénycsövek jól integrálhatóak a régi típusú neoncsövek armatúrájába. Alkalmazhatóak bármelyik szobában, de megállják a helyüket a különböző termekben, az irodákban, a garázsokban, a folyosókon, a konyhában. Tulajdonképpen minden olyan területen célszerű bevetni a tudásukat, ahol el szeretnéd kerülni a hagyományosnak mondható neon vibráló fényét, és nagy fényerőre van szükséged.

Milyen előnyöket tartogatnak a fénycsöves lámpatestek?

A fénycsöves lámpatestek nagyon sokoldalúak, tartósak, energia- és költséghatékonyak, amit már számos területen bizonyítottak. Minél hamarabb döntesz a beszerzésük mellett, annál hamarabb bezsebelheted az előnyeit. 

A T8 LED fénycsöves lámpatestek előnyei:

  • Minden környezetbe könnyen beilleszthetőek, mert nagyon letisztult és egyszerű a kialakításuk.
  • Egyszerre akár több darabot is beszerezhetsz belőlük, hiszen könnyen sorolhatók, így akár az egészen nagy terek bevilágítására is alkalmasak.
  • Egyaránt felszerelhetőek beltérre és kültérre, hiszen IP67-es védettséggel rendelkeznek.
  • Magas teljesítményüknek köszönhetően könnyen bevilágítják az adott területet.
  • Energiatakarékosak
  • Nincs jelentős hőtermelésük, így bárhol alkalmazhatóak, akár olyan helyen is, ahol a meleg káros lenne.
  • Hosszú élettartammal rendelkeznek, időtálló, gyorsan megtérülő befektetésnek számítanak.
  • Alacsony fogyasztás mellett magas fényáramot produkálnak.
  • A T8 fénycsövek és az azokhoz tartozó lámpatestek folyamatosan fejlődnek, egyre több lámpatest-konstrukció van forgalomban. 

Hogyan válassz kínálatunkból?

Használd a szűrőfeltételek megadását, ahol megadhatod a teljesítményt (10 Watt - 22 Watt), a fényerőt (970 lm - 2 280 lm), a színhőmérsékletet (hideg fehér 6500K, természetes fehér 4100K). A fénycső hosszának meghatározása is fontos, ami lehet 1200 mm, 1500 mm, 600 mm.

Fontos tudnod, hogy a T8-as (G13) foglalat, megegyezik a "hagyományos NEON fénycső" foglalatával. Annak köszönhetően, hogy opál búrával van szerelve, homogén fényt biztosít, vibrálásmentesen működve – így nem rontja a látást, nem okoz fejfájást. Mivel nem kell hozzá gyújtópatron, közvetlenül ráköthető a 230V-os hálózatra, így kevesebb alkatrészből áll.

Válassz te is webáruházunk T8 fénycső kínálatából, és alkalmazd ezt a modern és hatékony világítási megoldást. Hidd el, te sem fogod megbánni a döntést!

Tovább
Termékkatalógusok