LED FÉNYCSÖVEK ÉS ARMATÚRÁK

Ebben a kategóriában a LED fénycsöveket és armatúrákat találhatod meg. Ezek lesznek azok a világítástechnikai eszközök, amelyek alternatívát jelenthetnek akkor, amikor a világítási rendszeredet tervezed. Egyaránt megoldást jelenthetnek az otthonodban, a garázsodban vagy az üzlethelyiségben, ahol a vállalkozásod működik.

Ipari területeken hasznosítják őket a leggyakrabban, de napjainkban már nem ritka a lakáson belüli felhasználásuk sem. Optimális fényviszonyokat teremtenek, miközben rengeteg energiát spórolnak, de sok más előny is származik az alkalmazásukból.

Tovább

A LED fénycsövek és armatúrák előnyei

A LED fénycsövek az armatúrába felszerelve olyan kompakt világítási eszközök, amelyek egyre elterjedtebbek a felhasználók körében. Magukban hordozzák a LED technológia minden előnyét - amit minden bizonnyal már te is jól ismersz, hiszen másképp nem olvasnád ezeket a sorokat. Sokoldalúak, hatékonyak, praktikusak, energiatakarékosságban pedig verhetetlenek. 

Aki a használatuk mellett teszi le a voksát, soha nem fog csalódni, hiszen megbízhatóságuk, hosszú élettartamuk garanciát jelent. Egy képzeletbeli versenyben a hagyományos fénycsövekkel szemben mindig nyerő pozíciót érnének el, ezért érdemes neked is átgondolni a változtatás lehetőségét.

Használj LED-et, ahol csak lehet!

A LED fénycsövek számtalan területen bizonyíthatnak a megfelelő armatúrákkal felszerelve. Lehetséges, hogy a munkahelyeden már természetesnek veszed a jelenlétüket, de akár az otthonodban is gondoskodhatnak a kellő fényről. Mellettük szól, hogy egyes típusaik kül- és beltéren egyaránt használhatóak, IP67 védettségük miatt pára- és pormentességet biztosítanak.

Mivel a kialakításuk letisztult, bármilyen környezetbe könnyen integrálhatóak (természetesen ez nem jelenti azt, hogy mindenhova ilyen fényforrásokat kell szereltetni). Mivel a LED fénycsövek egymással sorba köthetőek, és nagy a teljesítményük, akár egy nagyobb teret is képesek bevilágítani. Mellettük szól, hogy olyan helyen is alkalmazhatóak, ahol a meleg veszélyt jelentene, hiszen jelentéktelen a hőtermelésük.

Fénycsövek és armatúrák, de mi az az armatúra?

Fentebb már többször is olvashattad ezt a szót: armatúra/armatúrák, de elképzelhető, hogy nem tudod, mi a jelentése. Armatúrának nevezzük azt a lámpatestet, ami nem világít önmagában, de olyan foglalattal van ellátva, ami alkalmassá teszi arra, hogy LED fénycsövet/fénycsöveket tudjanak elhelyezni benne. Az armatúrák esetében léteznek beltéri kialakításúak, amelyek IP20 védettségűek, de webáruházunk kínálatában az erősebb, burkolattal rendelkező IP67-es védettségű változatokat is megtalálhatod. Az armatúrák lehetnek egycsövesek, illetve kétcsövesek, a hosszúságuk pedig lehet 60/120/150 cm-es.

Hogyan válassz fénycsöveket és armatúrákat webáruházunkból?

Egyszerűen: a keresőnk használatával, ami segít abban, hogy a számodra legmegfelelőbb opciók beállításával rátalálj a szükséges eszközökre. Többek között a fénycsövek esetén megadhatod a teljesítményt (10 watt - 24 watt), a kiváltott teljesítményt (55 watt - 195 watt), a fényerőt (720 lm - 3360 lm). 

Kiválaszthatod a színhőmérsékletet is, ami lehet: hideg fehér (6000-7000K), meleg fehér (2700-3200K) és természetes fehér (4000-4500K). Meghatározhatod a garancia időtartamát is. 

A megadott szűkítésnek megfelelő találatok közül már könnyebben tudsz választani és akár rendelni is. Természetesen, ha még nincsenek konkrét elképzeléseid, az sem baj - végigböngészheted kínálatunkat, és inspirálódhatsz a látottakból.

Nézz szét nálunk, és találj rá a megfelelő fénycsövekre és armatúrákra!

Tovább
Termékkatalógusok