ÁLLÓLÁMPÁK

Az állólámpákra számos háztartásban szükség lehet, hiszen használatukkal sokkal kellemesebb háttérvilágítás biztosítható olvasáshoz, rejtvényfejtéshez, filmezéshez vagy csak egyszerű esti családi beszélgetésekhez. Az állólámpák fénye nem annyira erős, hiszen általuk csak a körülöttük lévő tér kerül megvilágításra, így fényük éppen elegendő és szükségszerűen irányított.

Ismerkedj meg a kínálatunkban lévő állólámpák előnyös tulajdonságaival, valamint egyedi jellemzőivel és válaszd azt, amire igazán szükséged lehet lakásod otthonosabbá tételéhez.

Tovább

LED világítástechnika, amivel csak jól járhatsz

Amennyiben állólámpák után kutatsz, mindenképpen LED izzóval szereld fel azokat, hiszen sokkal előnyösebb mind fogyasztás és élettartam, mind kialakítás szempontjából, a hagyományos vagy a halogén izzókkal szemben. A LED hosszú élettartama az izzó strapabíró voltának és alapvető mechanizmusának köszönhető, hiszen amellett, hogy anyaga időtálló, hőálló képessége is kiváló, így hosszú hónapokig, sőt lehet, hogy évekig is fényt fog otthonodba sugározni. A LED működése energiatakarékos, amelyet villanyszámlád is tükrözni fog. Így összességében egy sokkal költséghatékonyabb megoldást választasz a kezdeti magasabb összeg befektetése ellenére - amely hamar megtérül. 

A LED használata nem csak kényelmes, de sokkal kellemesebb is, mivel nem villog, így nem zavarja a szemet és nem okoz fejfájást sem. Nincs szüksége bemelegedési időre, így nem kell várnod, hiszen már egyből teljes erejével világít. Személyre és a szoba jellegére szabhatod, hiszen LED-es izzóknál és LED szalagoknál különböző színhőmérséklet közül válogathatsz.

Választhatod a munkavégzést támogató hideg fehér árnyalatot, dönthetsz a pihenést eredményező meleg fehér árnyalat mellett, valamint maradhatsz a természetes színhőmérsékletnél egyaránt. 

Milyen állólámpát válassz?

A LED-es lámpákon belül számos típus közül válogathatsz, azonban érdemes megfontolnod döntésedet. Állólámpák esetében nem elegendő magának a vásárlás ötletének a felvillanása, az igénynek is meg kell születnie. Igaz, hogy nem mindegyik otthonban van szükség állólámpára, de sokszor a munkavégzés vagy a tevékenység jellege igényelné annak beszerzését, hiszen általa sokkal kellemesebbé tehető számos aktivitás. Állólámpa alatt ülve sokkal kényelmesebb az esti olvasás, rejtvényfejtés vagy horgolás. Állólámpa mellett megpihenhetsz a kanapén anélkül, hogy az erős fény a szemedbe világítana. 

Állólámpák tekintetében fontos a megbízható márka kiválasztása, hiszen sokkal inkább vásárolod meg azokat a darabokat, amelyek ismertek a piacon. Kínálatunkban megtalálhatod a KAJA és a Loftlight egyes darabjait, amelyek mindamellett, hogy híresek megbízhatóságukról, egyedi designjuk miatt is sokkal közkedveltebbek a vásárlók körében. 

Az állólámpák egyedisége

Szín alapján is megtalálhatod a lakásodba illő darabot, keress fekete, fehér, szürke vagy króm darabokat, nálunk megtalálod a modern és letisztult, de a kissé bohókásabb típusokat egyaránt. Ha az indusztriál stílus fém vázai tetszenek, vagy a végletekig modern és leegyszerűsített változatot kedveld, nem kell sokáig keresgélned. A fényforrások száma szerint is válogathatsz, mivel nem csak az 1, de akár a 3 izzóval rendelkező darabok is bevilágíthatják a szobát. Mindez a szoba nagyságától és a tevékenység céljától egyaránt függ.

Tovább
Termékkatalógusok