Dekor világítás

Ebben a kategóriában azon termékeinket találhatod, amelyek a dekor világítás létrehozásában lesznek a segítségedre. Ezek olyan eszközök, amelyeket te is nagyon szívesen használsz majd azokon az eseményeken, rendezvényeken, ahol a hangulatteremtés kifejezetten szükséges. A fények ugyanis nemcsak arra alkalmasak, hogy az egyes tevékenységeidet zavartalanul elvégezhesd, hanem dekorációként is bevethetőek.

A kellő módon és helyen felszerelt fényfüzérek vagy lámpák emelik a helyszín esztétikáját és elvarázsolják a vendégeket. Nézz szét kínálatunkban, inspirálódj, majd válassz te is!

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

A dekor világítás szerepe

A dekorálás igénye egyidős az emberiséggel, hiszen már az ősember is arra törekedett, hogy kényelmesebbé tegye az otthonául szolgáló barlangot. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a barlangrajzok, a felhasznált állati szőrmék, bőrök, a használati eszközök. Az évtizedek, évszázadok során az emberiség ezeket folyamatosan fejlesztette, finomította, eljutva napjaink minden igényt kielégítő otthonáig.

Az otthonig, ahová jó hazatérni, ahol mindig biztonságban érzed magad, ahol minden megvan, amire szükséged lehet. A dekor világítás biztos eszközei is, amelyeket használhatsz folyamatosan vagy alkalomszerűen. Szerepük lényeges, hiszen feldobják a környezetedet, segítenek az ellazulásban.

A lakberendezés során is vedd figyelembe a dekor világítás lehetőségeit

Te is arra vágysz, hogy a környezeted barátságos hangulatot árasszon. Ez egyrészt jó neked, mert egy-egy fárasztó nap után megnyugvást jelent hazaérni, másrészt kellemes benyomást hagy a vendégeidben is. Ennek elérésében lehet a segítségedre a dekor világítás, ami mindig kéznél lehet, ha akarod.

Sokakban él az a téves elképzelés, hogy kizárólag csak karácsonykor kerülhet dekor világítás a lakásba, az ablakba, a fenyőfára vagy az eresz alá. Igen. Régebben így volt, de ma már nem kell ehhez ragaszkodni - a dekor lámpák hangulatát bármikor kihasználhatod. Akár névnap, születésnap, ballagás, diplomaosztó, eljegyzés, évforduló van, jó szolgálatot tehet. Természetesen egy családi vacsoránál is kiváló hangulatot teremthet, lényegében csak a fantáziád szabhat határt.

A dekor világítás kialakítása

A lakberendezés alapszabályai mindig iránymutatóak lehetnek abban, hogy miképp kell egy-egy tárgyat, bútort, díszítőelemet elhelyezned ahhoz, hogy az harmonikus képet mutasson. Nos ez a dekor világítás kialakításánál is így van, talán csak annyi a könnyebbség, hogy kicsit lazábban lehet venni ezen alapelveket. Mivel ezeket az eszközöket általában alkalomszerűen fogod alkalmazni, nem feltétlenül kell belesimulniuk a környezetbe. 

A dekor világítás történelmében is sokféle világítóeszközt alkalmaztak: ilyen volt a lávalámpa, a diszkógömb vagy a színes fényfüzér. Közös tulajdonságuk a különlegességük és az általuk teremtett feledhetetlen hangulat volt.

Dekor világítás LED-ekkel

Jó hír, hogy ma már a dekor világítás is megoldható a LED technológia felhasználásával. Ez egyet jelent az energiatakarékos működéssel, ami számszerűsítve akár 80 százalékos energiamegtakarítást is jelenthet. Hosszú élettartamuknak köszönhetően igazán költséghatékonyak.

Mivel könnyen variálhatóak, emiatt a saját igényeidre tudod szabni őket - csodaszép fényjátékokat létrehozva ezzel. Bent és kint egyaránt szépek. A dekor világítás elhelyezése során egyre nagyon figyelned kell: kültérre - ahol por, nedvesség, pára, eső érheti - csak a megfelelő IP védettséggel rendelkező darabokat válaszd! 

A dekor világítás praktikus, esztétikus, gazdaságos, hangulatos, kár lenne nem élned vele, válassz te is közülük!

Tovább
Termékkatalógusok