DESIGN IZZÓK

Webáruházunk ezen kategóriájában design LED izzók találhatóak. Talán első hallásra furcsának és szokatlannak tűnik neked, hogy egy izzónál is lehet designról beszélni. Pedig a design fogalma olyan széles sávot fed le az élet különböző területein, hogy ez alól a világítástechnika eszközei sem kivételek.

Hogyan lehet egy izzó designos? Egyszerűen. A lényeg, hogy a színe, a formája, az anyaga a megszokottól eltérő legyen, na és persze az adott környezetbe illő is. Képzeld el, hogy egy egyszerű lámpatest mennyivel szebben mutat egy, az átlagosnál különb kialakítású izzónál? Gyere és nézz szét kínálatunkban az inspirációszerzéshez!

Tovább

Mit tudnak a design LED izzók?

Hogy mit tudnak a design LED izzók? Alapból ugyanazt, mint a normál kinézetű, klasszikus LED társaik, csak ráadásként van még bennük valami plusz is. Energiatakarékosságuk ugyanúgy pénztárcakímélő, ami napjaink gazdasági helyzetében hatalmas előnyt jelent. Miért? Mert valószínűleg te sem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy két kézzel szórd a pénzt olyasmire, amit akár 80%-kal kevesebbért is megszerezhetsz.

A LED technológia pontosan ennyit fog évente megspórolni neked, már ha hajlandó vagy lecserélni a hagyományos izzókat. Visszatérve a design LED izzókhoz: ezek is pontosan olyan erényekkel rendelkeznek, mint a nem designos LED-ek. 

Az ár nem minden!

Nem bizony. Lehet, amikor először meglátod az árcédulát, akkor úgy teszed le ezeket az izzókat, mintha megégették volna a kezedet. Hidd el: a magasabb ár mellett a kapott szolgáltatás is magasabb színvonalat képvisel majd. Tekints rá úgy, mint egy olyan befektetésre, ami hatványozottan és garantáltan megtérül. Miért?

Mert a design LED izzók:

  • Az energiatakarékosság mellett költséghatékonyak is
  • Rendkívül hosszú élettartammal rendelkeznek - akár 50.000 üzemórát is kibírnak, emiatt ritkán kell cserélgetni őket
  • Nem melegszenek fel, emiatt hőre érzékeny területeken is használhatod őket
  • Jól bírják a le- és felkapcsolgatást
  • Környezetbarát anyagokból készülnek, nincs bennük mérgező anyag
  • Jól ellenállnak a mechanikai hatásoknak, például a rázkódásnak 

LED a lelke mindennek - hát még, ha designos is!

Amikor új lámpát keresel, legtöbbször egyből csak a lámpatestre koncentrálsz. Pedig éppen ilyen fontos lenne, hogy az otthonodhoz, az igényeidhez, a stílusodhoz leginkább illő fényforrást is megtaláld. Szerencsére ma már az energiazabáló villanykörték kora leáldozott. Szerencsére helyettük nagyon széles választék áll rendelkezésedre a LED energiatakarékos izzókból is. 

A design LED izzók különlegessége téged is magával ragad majd. Különös megjelenésük és az általuk kibocsátott fény elkápráztat majd nemcsak téged, hanem a vendégeidet is. Színek, formák, színek, különböző fényerősségek – mennyi új lehetőség a hangulatteremtésre.

Hogyan találhatsz rá a neked legmegfelelőbbre?

A webáruházunkban kapható design LED izzók teljesítménye 3 watt-8 watt közötti, fényerejük 330 lm-850 lm, színhőmérsékletük meleg fehér (2700-3500K). Kétfajta foglalattal szerezheted be őket: E14 és E27. Alakjukat tekintve lehetnek gömb vagy gyertya alakúak, színüket tekintve: piros, lila, borostyán vagy víztiszta búrával rendelkezők. 

Ahhoz, hogy a számodra legoptimálisabb megoldásra rátalálj, vagy végignézed a kínálatunkat, vagy a keresés szűkítésével konkrét termékekre keresel rá. Mondjuk, ha már tudod, hogy kifejezetten egy E27-es foglalattal rendelkező LED izzóra van szükséged, akkor rá tudsz keresni ezekre is. Bízunk abban, hogy a weboldalunkon te is rálelsz a legmegfelelőbbre! Várjuk megrendelésedet!

Tovább
Termékkatalógusok