Díszlécek

Ebben a kategóriában a díszlécek világába kalauzolunk el, annak érdekében, hogy te is minél szélesebb spektrumban megismerd a kínálatunkat. A díszlécek nagyon hasznos részei, kiegészítői lehetnek a LED világítás kialakításának. Esztétikumot, kreativitást, mozgalmasságot biztosítva bármelyik helyiségbe. Előnyük, hogy könnyűek (ahogy a LED szalagok is), így biztonságosan felragaszthatóak a felületekre. Ez abból a szempontból is előnyös, hogy még szakember sem kell feltétlenül a használatukhoz.

Nézz körül kínálatunkban, biztosan találsz az otthonod stílusának megfelelőt!

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Díszlécek: ápolnak és eltakarnak, miközben dekorálnak is

Az alumínium LED profilok jelentőségéről biztos te is hallottál már, és ennélfogva nem feledkeztél meg a beszerzésükről. Ha mégis, akkor jobb, ha legközelebb kalkulálsz velük, hiszen a LED szalagjaid élettartama a tét. Ugyanis, ha azokat nem előírásszerűen a LED profilokba szereled fel, akkor azok idő előtt tönkremehetnek. Pedig hosszú élettartamra lettek tervezve.

A LED szalagok minden olyan előnnyel rendelkeznek, amit a LED innovatív technológiája biztosít. Költséghatékonyak, energiatakarékosak, hosszú élettartamúak - persze csak abban az esetben, ha megfelelően vannak elhelyezve. Igen. Egyszerűbbnek és olcsóbbnak is tűnik, ha csak csupaszon, a hátoldalon lévő ragasztócsíkkal rögzíted őket. De ennek bizony idővel meg lesznek a következményei.

Miért kellenek a LED szalagokhoz LED profilok vagy díszlécek?

A díszléceknek és az aluprofiloknak többféle funkciója lehet.

Védelmet biztosítanak a LED szalagoknak - bárhová is vannak a LED szalagok rögzítve, óhatatlanul ki vannak téve a környezet különböző hatásainak. Ilyen a szálló por, a napsugárzás, a meleg, a maguk által termelt hő, a pára. Bizonyos helyeken pedig - például a konyhában, mindez még hatványozottabban érvényesül, hiszen itt még a zsíros szennyeződésekkel is számolnod kell. Ha ezek ellen nem véded a szalagot, akkor az lényegesen hamarabb meghibásodik. Leválik, hullámosodik, túlmelegszik - használhatatlan lesz.

Viszont, ha az előírtaknak megfelelően egy aluprofilba helyezed el őket vagy egy díszléc óvó takarásában, akkor ezeket a hatásokat tompíthatod, vagy akár teljesen ki is ikatathatod. A szalag tökéletesen és stabilan rögzül, nem fog a legkisebb párától leválni. Ahogy a túlmelegedésétől sem kell tartanod, hiszen a profil egy természetes hűtőközegként működik.

A díszlécek - minő véletlen - díszítenek is

Ha a lakberendezés területén már jártasságot szereztél, akkor tisztában vagy azzal az el nem hanyagolható ténnyel, hogy minden részlet számít, amit az otthonodban létrehozol. A rend vagy rendetlenség, a stílus vagy stílustalanság, a harmónia vagy a káosz árulkodik rólad. Ha szeretsz adni a részletekre, akkor a díszlécek felhasználásával még tovább tökéletesítheted az otthonod hangulatát. 

A LED szalagok többféle világítási feladatot is el tudnak látni. Lehetnek valóban csak dekorációs elemek is, emelve jelenlétükkel a szoba szépségét. De kellő számban és megfelelő helyeken rögzítve az általános világításnak is megfelelhetnek, ahogy a koncentrált világítás eszközeivé válnak a konyhapultban.

Rejtett világítás készítése díszlécek segítségével

A núttal ellátott oldalfali polisztirol díszlécek segítségével könnyedén el tudsz helyezni kültéri, illetve beltéri rejtett világítási díszítéseket. Ennek során célszerű az energiatakarékos LED szalagokat használni, mert ezek kis méretűek, alacsony fogyasztásúak, mégis nagy fényerőt képviselhetnek. Ráadásul még hideg vagy meleg fehér különböző színekben (kék, sárga, piros, és zöld) vagy színváltós RGB változatban is beszerezhetőek.

Használj te is díszléceket az otthonodban!

Tovább
Termékkatalógusok