EGYÉB LEDES TERMÉKEK

Webáruházunk ezen kategóriájában olyan egyéb LED-es termékekkel ismerkedhetsz meg közelebbről, amelyek némileg kilógnak a hagyományos lámpák sorából. Beépített LED-es fényforrásokkal rendelkeznek ezek is, annak minden jól ismert előnyét biztosítva a számodra. Ilyen előny például az energiatakarékos működés, aminek napjainkban egyre nagyobb jelentősége van.

Akkor, amikor ilyen ütemben emelkednek az energiahordozók árai, korántsem mindegy, hogy a fényforrások mennyit fogyasztanak. A hagyományos és a halogén izzók szabályosan pazarolják az energiát és a pénzedet. Ezért mindenhol, ahol csak lehetőséged van rá, célszerű azokat lecserélni a LED technológia remekeire.

Tovább

Milyen egyéb LED-es termékek találhatóak kínálatunkban?

A LED-es lámpák széles választékába azon termékek is beletartoznak, amelyeket ebben a kategóriában találsz. Valamennyi garantáltan kiváló minőséggel rendelkezik, megbízható, strapabíró világítástechnikai eszköz. A következőkben ezekről lesz szó, bemutatva azok egyedi paramétereit.

Szó lesz a mozgásérzékelő szenzorral rendelkező, LED-es tölthető lámpáról, a LED újratölthető tükörről, és az újratölthető selfie fény plusz tükörről. Ugye milyen izgalmasan hangzik már az elnevezésük is? Hát még ha a jellemzőiket és a használatuk előnyeit is megismered! 

Nedes LED tölthető lámpa mozgásérzékelős szenzorral

A Nedes LED tölthető lámpa mozgásérzékelős szenzorral beépített fényforrással rendelkezik. A teljesítménye 1 W, a fényereje 40 lumen. Az IP védettsége 20-as, azaz beltéren használhatod. A hideg fehér tartományban van a (6000-7000K) színhőmérséklete.

Az energiaellátásáról Li-Po 450mA beépített akkumulátor vagy 3 x AAA elem gondoskodik. A felfogatása lehetséges csavarral, ragasztóval, mágnessel. Fény- és mozgásérzékelő szenzora 0-5 méter hatótávolságú. Használata egyszerű és praktikus: csak felszereled és már élvezheted is az előnyeit. Duplán is takarékoskodik, hiszen nemcsak a LED miatt gondoskodik a spórolásról, hanem a mozgásérzékelő miatt is. Így csak akkor világít, ha éppen ott és akkor szükség van rá.

Nedes LED újratölthető tükör 1W + Powerbank

Lámpa és tükör, tükör és lámpa egyben - milyen hasznos is akkor, amikor azonnal látni szeretnéd magad a tükörben! A gyors smink- vagy hajigazítás ma már nem probléma. Ez a mérete miatt kis helyen is könnyen eltérő eszköz megkönnyítheti a te mindennapjaidat is. Kár lenne nem élned vele. Az 1 W teljesítménnyel rendelkező, beépített LED-jei 50 lumenes fényerővel gondoskodnak arról, hogy láss. IP20-as védettségével, Li-Ion 3000mA energiaellátásával, kis méretével azonnal munkára fogható. És még powerbank is van hozzá.

Hogy mi az a powerbank? A powerbank az egyik legpraktikusabb találmány, hiszen lehetővé teszi, hogy a lámpádat feltölthesd - konnektor nélkül. A powerbank lényegében egy külső akkumulátor, aminek köszönhetően az eszköz képes az energia átadására.

Nedes LED újratölthető selfie fény + tükör + powerbank

Még egy rendkívül hasznos termék, ami a lámpa, és a tükör funkción kívül még a selfie-készítés nagymestere is. Modern korunk elképzelhetetlen okostelefonok nélkül, amelyek egyre professzionálisabb megoldásokat tartogatnak a felhasználóknak. Ma már a legegyszerűbb változatuk is beépített kamerával rendelkezik, így bármikor könnyen, gyorsan megörökítheted az élet adta pillanatokat. 

A selfie fény segít majd még tökéletesebbé tenni a végeredményt. Beépített, 3W+3W teljesítményű LED fényforrásokkal, 50 lumenes fényerővel, IP20-as védettséggel rendelkezik. A színhőmérséklete dimmelhető, az energiaellátásáról Li-Ion 400mA gondoskodik.

Válassz te is egyéb LED-es termékeink közül.

Tovább
Termékkatalógusok