FALI LÁMPÁK

A megfelelő lámpa kiválasztásának kulcsa a szoba jellegzetességeinek felmérése, valamint a benne végrehajtandó tevékenységek milyensége. Ezen tényezők meghatározását követően jöhetnek szóba a preferenciáid, valamint az otthonod berendezéséhez illő design meghatározása egyaránt. A fali lámpák kitűnő választásnak bizonyulnak olyan helyiségekben, amelyekben jól irányítható fényre van szükséged. 

Nézz körbe kínálatunkban, garantáltan megtalálod a design szempontjából is otthonodba passzoló fali lámpákat.

Tovább

Új fali lámpádba válassz LED izzót!

Mindenekelőtt érdemes kiválasztanod az otthonod és a pénztárcád számára is ideális izzótípust a megvásárolandó lámpákba. Manapság már több lehetőség is rendelkezésedre áll, azonban a hagyományos és a halogén izzókon egyaránt felülkerekednek a LED-es megoldások, legyen szó a LED izzóról vagy a LED szalagról, hiszen számtalan olyan előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, ami társairól nem mondható el. 

A LED energiatakarékos működésének köszönhetően hamar az emberek szívébe lopja magát, hiszen alacsony fogyasztását a villanyszámlád is tükrözni fogja. Mindezen felül pedig hosszú élettartammal is rendelkezik, így a kezdeti befektetés ellenére hamar megtérül az ára. 

Nem szükséges hosszú hónapokon keresztül bajlódnod a cseréjével, hiszen kifejezetten sokáig bírja egyedi kialakításának köszönhetően. A LED-es lámpák használatával kényelmes megoldás birtokába kerülhetsz, hiszen nem villog, így nem bántja a szemet, és nem okoz fejfájást sem. 

Különböző színhőmérsékletek titka

Kifejezetten sokoldalú lehet, mivel egyből három különböző színhőmérséklet közül is válogathatsz, amelyet egyszerűen igazíthatsz a szoba jellegzetességeihez és a benne végzett tevékenységekhez egyaránt. Amennyiben a szobát leginkább pihenésre használod - mint a nappalit vagy a hálószobát -, akkor meleg fehér színhőmérsékletű izzóra lesz szükséged, amely kicsit sárgás színben fogja beragyogni a helyiséget. 

Amennyiben a fókuszáltság a legfőbb cél, akkor a hideg fehér színárnyalatra lesz szükséged, amely kissé kékesen világít, így fokozza a koncentrációs képességet. Ennek fejében leginkább dolgozószobában vagy konyhában lehet rá szükséged. Végül semleges területeken semleges fény dukál, így az előszobában vagy a teraszon a természetes színhőmérsékletű izzóra lehet szükséged.

Amennyiben a LED izzó mellett döntöttél, akkor rátérhetsz a megfelelő fali lámpa kiválasztására. 

Milyen fali lámpát válassz?

Mindenekelőtt érdemes eldöntened, hogy az adott szobában valóban fali lámpára van-e szükséged. Amennyiben oldalirányból szeretnéd szolgáltatni a fényt, és a szoba designja, valamint elrendezése szempontjából is a fali lámpák jelenléte igényelt, akkor a döntés egyértelmű. Fali lámpákat leginkább az előszobákban, a hálószobákban és a teraszon szoktak alkalmazni, azonban elhelyezhető nappaliban és konyhában egyaránt, amennyiben a kivitelezés azt kívánja. 

Az ideális fali lámpa kiválasztásakor szem előtt kell tartani a megfelelő márka megtalálását, hiszen egy ismerősen csengő brandet sokkal szívesebben választasz bizonyára te is. Válaszd a KAJA, a Loftlight vagy a Aigostar fali lámpáit, garantáltan nem fogsz csalódni bennük. A teljesítmény és a fényerő mellett érdemes meghatározni a fényforrások számát is, hiszen ezen tényezők mindegyikén múlik, hogy mennyire fog fényben úszni az adott helyiség, és mely pontjai lesznek megfelelően megvilágítva. Nézz körül kínálatunkban, és találd meg a legideálisabb darabot!

Tovább
Termékkatalógusok