FALON KÍVÜLI SPOT LÁMPATESTEK

Ebben a kategóriában a falon kívüli spot lámpatesteket találhatod meg. Joggal merül fel a kérdés benned, hogy mi értelme van a spotlámpákat a falon kívül elhelyezni? Megszokottá vált, hogy a spotokat az álmennyezetbe süllyesztve helyezik el - klasszikus megoldásként. De haladni kell a korral és az aktuális divatirányzatokkal - legalábbis, ha némi újító szándék szorult beléd is. És miért ne szorult volna?

Ezek a lámpatestek lehetővé teszik, hogy látható módon alkalmazd a spotlámpákat anélkül, hogy az zavaró hatást keltene. Nézz szét webáruházunk ezen kategóriájának széles kínálatában, és találj rá a legmegfelelőbbre!

Tovább

Először is: mik azok a spotlámpák?

A spotlámpák nagy népszerűségnek örvendenek, ami nem véletlen. Mind önmagukban, mind az előre gyártott spotpanel változatban is az otthonod szerves részét képezhetik. De beépíthető spotlámpákat is alkalmazhatsz mondjuk a gipszkartonba vagy az álmennyezetbe építve - a végeredmény ugyanaz lesz: a helyiség kellemes hangulatát tudod vele fokozni. 

A spotlámpák nemcsak a design szempontjából fontosak, hanem az energiatakarékosságuk is kiemelkedő, ami nem egy elhanyagolható tulajdonság. A falon kívüli spot lámpatestek képesek a megfelelő spot fényforrások befogadására. 

Milyen lehetőségeket rejtenek a falon kívüli spot lámpatestek?

A lámpatestekben elhelyezett spotok képesek koncentrált fény leadására - mintha mini reflektorral világítanál meg valamit. Ez a fókuszálás nagy segítséget jelenthet akkor, ha egy olyan munkafelületet kell megvilágítani, ahol fontos a pontos munka. Ilyen például a konyhai munkapult vagy az íróasztal, a fürdőszobai tükör környéke, és még lehetne folytatni a sort.

A falon kívüli spot lámpatestekkel természetesen hozzá tudsz járulni a hangulatvilágítás megkreálásához is. Egy alaposan megtervezett világítási rendszerbe utólag is könnyen beilleszthetőek, mert jól alkalmazkodnak minden stílushoz.

Falon kívüli spot lámpatestek - szépség, egyszerűség, praktikum

Fontos tudni, hogy bár kellő számban elhelyezve alkalmasak lehetnek az általános világítás megteremtésére is, de nem erre lettek kitalálva. A koncentrált, irányított fény ugyanis egy idő után rendkívül zavaró lehet. Arról nem is beszélve, hogy igencsak nagy számban kellene felszerelned a falon kivüli spot lámpatesteket hozzá. 

Talán csak egy kisebb helyiségben jelenthetnek így megoldást, mondjuk az előszobában, ahol egyébként sem tartózkodsz túl sokat.

A falon kívüli spot lámpatestek jellemzői:

  • Koncentrált, irányítható fényük van - dönthetőek, állíthatóak
  • Energiatakarékosak - persze csak akkor, ha LED fényforrással vértezed fel őket
  • Alkalmasak az általános megvilágításra is, de alapjában véve nem ez a használatuk fő irányvonala
  • Könnyen beilleszthetőek bármilyen lakberendezési stílusba

Miként válassz webáruházunk kínálatából?

A falon kívüli spot lámpatestek között keresőnk segítségével tudsz a legkönnyebben navigálni. A szűrőfeltételek megadása után rendszerünk listázni fogja a találatokat. Persze az sem baj, ha termékről termékre haladva megismered kínálatunk minden egyes darabjának a tulajdonságait.

Kiválaszthatod, hogy melyik gyártó - a KAJA vagy a LedLabs - termékeit szeretnéd látni. Megadhatod a fényforrások számát: 1 vagy 2. Továbbá bejelölheted azt is, hogy milyen színben képzelted el a jövendőbeli lámpatestet. Arany? Fehér? Fekete? Króm? Patina? A panel formája is lehet mérvadó: ami lehet négyszögletes vagy kör.

Amikor a lista megszületik, annyi dolgod van, hogy kattints rá a neked legjobban tetsző termékre, és már olvashatod is annak minden fontos paraméterét. Gyere és tedd meg!

Tovább
Termékkatalógusok