FÜGGESZTETT LÁMPÁK

Otthonod felújításakor vagy berendezésekor érdemes nagyobb figyelmet fordítanod a felszerelni kívánt beltéri lámpákra. Éppoly lényeges, mint egy-egy berendezési tárgy vagy kiegészítő gondos megválasztása, hiszen a beltéri lámpák is az otthonod méltó díszei lehetnek - hasznosságuk mellett. Essen választásod asztali- vagy állólámpára, mennyezeti- vagy függesztett lámpára, esetleg fali- vagy a kültéri világítás eszközeire, minden esetben légy körültekintő és válaszd azt, amelyik hatékonyan bevilágítja a teret és illeszkedik mind a szoba jellegzetességeihez, mind designjához.

Tovább

Lámpák – az elengedhetetlen kiegészítők

A lámpákra sok esetben mint másodlagos tényezőkre gondolnak az emberek lakásuk berendezésekor. Pedig ennél sokkal többet jelentenek, hiszen lehetővé teszik a kényelmes mindennapokat, és hatékonyabbá teszik a munkavégzést, kifejezetten dekoratívak is tudnak lenni, amely által feldobják az adott helyiség hangulatát. Manapság már rengeteg stílus elérhető a piacon, kezdve a hagyományosabb, vintage stílust képviselő daraboktól egészen a modernebb, letisztultabb vagy éppenséggel az indusztriális irányzat tagjaiig. Így biztosan megtalálod a te stílusodhoz illőt.

A lámpa fényforrásának milyenségére is szükséges figyelmet fordítanod. Ugyan már a legtöbb háztartásban megtalálhatók a LED világítóeszközök, azonban még sokan a hagyományos vagy a halogén izzók mellett teszik le voksukat. Érdemes haladnod a korral és a LED-es lámpákat választanod, hiszen rengeteg olyan előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően kiemelkednek társaik sorából. 

Miért válaszd a LED fényforrást?

A LED többek között kifejezetten hosszú élettartammal rendelkezik, melyet strapabíró kialakításának és egyedülálló működési elvének köszönhet. Nem szükséges gyakran cserélgetned, mivel kiváló hőelvezetési tulajdonságának köszönhetően sokáig fogja otthonodat fénnyel elárasztani. Ellenáll a külső és a belső hatásoknak, így kifejezetten tartós. 

Megvásárlása költséghatékony, hiszen a hosszú élettartam mellett működése energiatakarékos, amelyet a villanyszámládon is észlelni fogsz. A LED sokszínűsége a különböző színhőmérsékletekben is rejlik, hiszen abban az esetben, ha egy LED izzót vagy szalagot vásárolsz, akkor választhatod a számodra szimpatikus vagy a szoba jellegzetességeihez leginkább illeszkedő színhőmérsékletet. 

Függesztett lámpák, mint otthonod díszei

A függesztett lámpák a lakás számos pontján elhelyezhetők, amennyiben a szoba jellegzetességei - mint a belmagasság - engedi azt. Azonban az otthonok legnépszerűbb pontjai, ahol a függesztett lámpák a legjobban mutatnak: a konyhapult, az ebédlőasztal vagy a nappali. Ezenfelül természetesen máshova is elhelyezheted ezeket a világítóeszközöket, amennyiben beleillik a szoba designjába. Függesztett lámpák tekintetében érdemes figyelembe venned a márkát. Kínálatunkban a legnevesebb brandek darabjaival találkozhatsz, mint a KAJA, a NEDES vagy a Loftlight egyes termékei. 

Fényforrás tekintetében választhatod a beépített vagy a cserélhető LED-es megoldásokat. A fényforrások száma sem másodlagos, hiszen ettől függ, hogy mekkora és milyen alakú helyiség bevilágítására alkalmasak. Amennyiben nagyobb szobáról van szó, akkor szükség van 5-11 db fényforrásra, míg kisebb helyiségekben 1-4 db izzó is elég. Nézz körül kínálatunkban, ahol garantáltan megtalálod a számodra legtökéletesebb típust! 

Tovább
Termékkatalógusok