FÜGGESZTHETŐ PROFILOK

Kedvezmény

Ebben a kategóriában a függeszthető profilok találhatók. A LED világítási eszközök arany korukat élik napjainkban, hiszen egyre többen cserélik le hagyományos vagy halogén izzóikat és váltanak LED világítástechnikai eszközökre. A LED eszközök számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően sokkal több előnnyel jár beszerzésük és használatuk, mint más eszközök használata esetében.

 

A LED szalagok is igen népszerűnek számítanak, manapság már számos módon felhasználható a lakás minden pontján. Felületre szerelheted, falba süllyesztheted, vagy akár függeszthető profilt is beszerezhetsz, aminek a segítségével sokoldalúan felhasználhatod.

Tovább

Miért pont LED?

 

A LED sokkal költséghatékonyabb hagyományos társaival szemben, hiszen hosszú élettartamának köszönhetően kevesebbszer szükséges cserélgetned. Működése energiatakarékos, így használata megmutatkozik a villanyszámlán is. Mindemellett pedig környezetbarát, hiszen energiatakarékos működése mellett nem használnak káros anyagokat gyártáskor.

 

A LED világítási eszközök előnyei közé tartozik továbbá, hogy nincs szükségük bemelegedési időre, a felkapcsolást követően teljes erejükkel világítanak. Nem villognak, így nem zavarják a szemet, és nem okoznak fejfájást sem. Nem érzékenyek a kapcsolgatásra, valamint sokkal jobb a hőleadó képességük is.

 

A LED előnyös tulajdonságai

 

A LED izzók népszerűsége tagadhatatlan, azonban napjainkban egyre többen választják az úgynevezett LED szalagokat vagy LED csíkokat. A LED szalagok kifejezetten sokoldalúan és kreatívan felhasználhatók, csupán a fantáziád szab határt annak, hogy mely pontját a helyiségnek és hogyan szeretnéd kivilágítani. 

 

A LED szalag kifejezetten hasznos lehet például a konyhapult megvilágítása során, hiszen segítségével olyan helyeken is elhelyezhető lesz a fényt adó eszköz, ahova mást nem lehetne elhelyezni. Így sokkal biztonságosabb és hatékonyabb lesz a konyhai munka. A konyhapult megvilágításán túl a LED szalag segítségével a lépcsőfeljáró is könnyen láthatóvá tehető, így éjszaka is magabiztosan közlekedhetsz. Mindemellett kicsinosítható az álmennyezet vagy tekintetet megragadóvá tehető a kirakat is.

 

A függeszthető profilok

 

Azonban ahhoz, hogy a LED szalag is hosszú élettartammal bírjon, annak megfelelő profilban szükséges elhelyezni. A profilnak köszönhetően sokkal stabilabban elhelyezhető a LED szalag, segítségével nem fog egy idő után hullámosodni, valamint sokkal tovább a helyén marad. A LED profil véd továbbá a szennyeződésektől, a portól, a kosztól, a zsíros anyagoktól és az ütésektől egyaránt, ezzel sokkal hosszabb élettartamot biztosítva a szalagnak. 

 

Mindezen felül pedig sokkal eredményesebb hőleadást biztosít, így a szalag nem fogja megsütni magát. Az esztétikai tényezők sem másodlagosak. Sokkal jobban mutat egy felületre szerelhető, falba süllyeszthető vagy függeszthető LED profilban a szalag. 

 

Függeszthető profilok tekintetében igen széles a választék. Megtalálhatod a standard, az általános “U” alakú, a keskeny, a magas falú, a sarokba rögzíthető változatot egyaránt. Mindemellett pedig beszerezheted a Claro, a Dulio, az Iledo, az Unico, a Largo, a Dopio, a Dileda vagy a Sileda névre hallgató típusokat is. Így garantáltan minden felületre rögzítheted a szalagokat.

Tovább
Termékkatalógusok