GYEREKLÁMPÁK

A gyerekszobák éppúgy megérdemlik a ragyogást, mint az otthonod többi helyisége, így gyereklámpák vásárlásakor is érdemes tudatosnak lenni. A gyerekek imádják a színes, különböző formákban pompázó darabokat, csak úgy, mint mi, felnőttek a designos és modern kialakítású típusokat. Így meg kell adni nekik is a lehetőséget, hogy az általuk megálmodott gyereklámpákat választhassák a saját birodalmukba.

Hagyd őket kiteljesedni, és válasszátok ki együtt a szoba stílusához leginkább illő darabot!

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Szavazz a LED-re!

A gyereklámpák esetében is a LED-es megoldás számít a legbölcsebb döntésnek, hiszen kényelmes használata mellett energiatakarékos és kifejezetten hosszú távú lehetőséget kínál. A LED-es izzók strapabírók, így nem kell gyakorta cserélgetned azokat. Hosszú élettartamukat kiváló hőelvezetésüknek köszönhetik. Mindamellett, hogy sokáig szolgálni fogják otthonodat, nem terhelik meg pénztárcádat. Energiatakarékos működésüknek köszönhetően költséghatékonyságban verhetetlenek.

A LED a gyerekek számára is kiváló, hiszen nem villog a hagyományos vagy halogén izzókkal szemben, így nem zavarja őket a pihenésben, tanulásban vagy olvasásban, és nem okoz számukra kellemetlen fejfájást sem. Felkapcsolást követően nincs szükség bemelegedési időre, így egyből teljes erejével világít, nem kell hosszú perceket várnod, míg látni fogsz valamit a szobából. 

A LED hasznossága gyerekek számára 

Sokoldalú kialakításának köszönhetően kiválaszthatod az aktuális hangulatodhoz vagy a szoba jellegéhez illeszkedő színhőmérsékletet, amely lehet meleg fehér, inkább sárgás szín, hideg fehér, kissé kékes szín, valamint természetes színhőmérséklet egyaránt. Így abban az esetben, ha a gyerek íróasztalán lévő asztali lámpához keresel izzót, akkor inkább a hideg fehér színárnyalatot válaszd, hiszen növeli a koncentrációs képességet, míg az ágy melletti fali lámpa vagy éjjeli lámpa legyen meleg fehér színárnyalatú, hogy pihentetően hasson. 

A LED-es lámpa megvásárlásakor mindenképpen kérd ki gyermeked véleményét, hiszen sokkal jobban fog örülni és sokkal jobban meg fogja becsülni az általa kiválasztott darabot. Manapság már számos stílus, szín, forma, közül válogathatsz, nem is beszélve a teljesítményről, a fényerősségről és a fényforrások számáról. Így egyszerűen a szoba jellegzetességeihez és a gyermek elvárásaihoz alakíthatod a választani kívánt lámpát. 

A gyereklámpák ismérvei

A kifejezetten gyerekeknek készült lámpák közül választhatod a fali, az asztali, a függesztett vagy a mennyezeti lámpákat egyaránt. Fényforrás tekintetében nem csak magukat az izzókat válogathatod meg, hogy halogén, hagyományos vagy éppenséggel LED izzó legyen, hanem az utóbbi esetben azok beépíthetőségét is. Így léteznek a beépített LED-del és a cserélhető izzóval rendelkező darabok. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai, hiszen a beépített megszabadít számos bonyodalomtól, mint az izzók cseréjétől, de a cserélhetővel más jellegű izzókat is kipróbálhatsz. 

A fényforrások száma lehet 1 darabos, 3 darabos, de akár az 5 izzóval rendelkező lámpákat is megtalálhatod a kínálatunkban. Mindez a szoba nagyságától és az egyéb világítóeszközök meglététől függ. Végül a szín is mérvadó, amelyben érdemes mindenképpen kikérni a gyerekek véleményét. Hagyományos kék, rózsaszín és fekete, fehér mellett választhatod a sárga, a zöld és a szürke kivitelt is. Nézzetek körül kínálatunkban, és válasszátok a számotokra tetszetős darabot!

Tovább
Termékkatalógusok