LED CSARNOK VILÁGÍTÁS

Webáruházunk ezen kategóriájában az ipari LED csarnokvilágítás eszközeit találhatod meg. Mindent, ami a megfelelő fényviszonyok megteremtéséhez kell egy ipari területen. Miben különbözik ez a normál otthoni világítástól? Nagyon sok mindenben.

Már alapból maga a bevilágításra szoruló tér nagysága is szignifikáns különbséget mutat, az ott zajló termelőmunkáról nem is beszélve. Például ott, ahol precíz gépsorokat kell kezelni, vagy összeszerelői feladatokat kell ellátni, lényeges a kellő erősséggel bíró fény. Ennek hiányában megnő a hibák számának esélye, ahogy a balesetveszély növekedésével is számolni kell.

Tovább

Milyen világítástechnikai eszközökkel biztosíthatod az ipari LED csarnokvilágítást?

Az ipari LED csarnokvilágítás kialakításához szerencsére az ipari LED lámpák széles választéka áll a rendelkezésedre. Használatukkal azonnal optimális fényeket teremthetsz a műhelyedben, a vállalkozásod telephelyén vagy bárhol, ahol csak szeretnél. Arra a kérdésre, hogy miért pont a LED innovatív technológiáját válaszd erre a célra is, valószínűleg már tudod a választ, hiszen másképp nem lennél itt.

Tudatos vásárlóként tisztában vagy azzal, hogy a LED világítás eszközei nem véletlenül lettek egyre elterjedtebbek. Sokoldalú felhasználhatóságukkal, hatékony működésükkel jó esetben már a te mindennapjaidat is megkönnyítik, energiatakarékosabbá teszik. Ha az otthonodban mégsem használod ki azt a számtalan előnyt, amit biztosítanak, akkor legalább a nagyobb alapterülettel rendelkező, erősebb fényt igénylő telephelyeden kezdd el a takarékoskodást a használatukkal.

Az ipari LED csarnokvilágítás előnyei

Az energiaválság, amiben élünk, bizony nem kíméli a te pénztárcádat sem. Ilyenkor jön jól minden olyan módszer, amivel a lehető legnagyobb mértékben lehet csökkenteni a kiadásokat. Az ipari LED csarnokvilágítás kiépítésével egy olyan világítási rendszert hozhatsz létre, aminek az ára gyorsan megtérül majd. A LED-ek közismerten 80 százalékkal kevesebb energiát emésztenek fel a működésük során, ami most hatványozottan is a te érdekeidet szolgálja.

A rendszer működése így kifejezetten energiatakarékos lesz, az azt alkotó lámpák élettartama hosszú, sőt még a karbantartásukra sem kell vagyonokat költened, hiszen ritkán hibásodnak meg. Fényüknél olajozottan mehet a munka, hiszen minden munkafolyamatot tökéletesen láthatsz. Munka végeztével pedig elégedett lehetsz, mert tudod, hogy mindez a töredékébe került annak, mint amit a hagyományos izzók fogyasztása produkált volna.

Hogyan válassz ipari csarnokvilágító LED-eket?

Webáruházunk kínálatából te is könnyen ki tudod választani azokat a világítástechnikai eszközöket, amelyekkel kiépítheted a saját rendszeredet. Ebben a segítségedre lesz az, ha megadod a weboldalon található keresőben a szűkítés feltételeit. Így abban az esetben, ha konkrét elképzeléseid vannak, azonnal célba érsz. 

Beállíthatod a teljesítményt (90 watt - 200 watt), a kiváltott teljesítményt (695 watt - 3 000 watt), a fényerőt (12 000 lm - 36 000 lm). Választhatsz az IP védettség szerint (IP64, IP65), a színhőmérséklet alapján is, ami lehet természetes fehér (4000-4500-5000K). Léteznek dimmelhető és nem dimmelhető típusok.

Megadhatod a működési feszültséget (230V, AC100 - 277V, AC180 - 265V, AC 220-240V, AC 230V). Sőt! Még a garancia időtartamát is kiválaszthatod a saját igényeidre szabva (2, 3, 5 év).

Természetesen a keresési feltételek megadása nélkül is böngészhetsz a kínálatunkban, sok esetben előfordult már, hogy a vásárlóink így kaptak inspirációt. Válassz te is az ipari LED csarnokvilágítás kialakításához szükséges lámpákat!

Tovább
Termékkatalógusok