IPARI LED LÁMPÁK

A LED világítás eszközei egyre elterjedtebbek, hiszen felhasználásuk igen sokoldalú, mindamellett, hogy kifejezetten hatékony a működésük. A LED izzókat használhatjuk az otthonunkban vagy a munkahelyen, a LED szalagokkal könnyen feldobhatjuk a konyhapultot, a kirakatot vagy a lépcsőfeljárót, de ipari területeken is bátran fordulhatunk ma már a LED eszközökhöz. Az ipari LED lámpák számos helyszínen nyújthatnak megfelelő fényforrást, hiszen kialakításuknak és működésüknek köszönhetően az ember nem tud csalódni bennük.

Tovább

Miért pont LED?

A LED népszerűsége tagadhatatlan. Számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik a hagyományos és a halogén izzókkal szemben, így egyre nagyobb rajongótábort tudhat magáénak és egyre többen vásárolják meg, valamint cserélik le jelenlegi izzóikat LED fényforrásra.

Legnagyobb előnye, hogy működése kifejezetten energiatakarékos. Kis teljesítményének és hosszú élettartamának köszönhetően nem szükséges sokszor cserélned, így rengeteg pénzt spórolhatsz meg beüzemelésével. Hosszú élettartama ugyan a minőségi LED izzók vásárlása esetében a legérvényesebb, azonban összességében sokkal kevésbé sérülékenyek az izzók ezen fajtája. A LED izzók nem érzékenyek a kapcsolgatásra és nincs felmelegedési idejük sem, így felkapcsolást követően teljes erővel világítanak. 

Az izzó fénye vibrálásmentes, így kíméli a szemet a kellemetlenségektől. Mivel kompatibilis a hagyományos fényforrásokkal, így nem szükséges az egész lámpatestet lecserélned, csupán egy újabb izzót kell vásárolnod, ebből a szempontból a foglalat típusát érdemes figyelembe venned.

Kevésbé melegszenek fel, amellyel sem a környezetet, sem pedig magát az izzót nem veszélyeztetik olyan mértékben, mint a hagyományos fényforrások. Felhasználásuk igen sokoldalú, mivel változatos alakjuknak, méretüknek és színhőmérsékletüknek köszönhetően más és más képet adhatsz a helyiségnek. Választhatod a hideg fehér árnyalatokat, a meleg fehér vagy a hagyományos színhőmérsékletet egyaránt, a szoba hangulatához és a rendeltetéséhez mérten.

Az ipari LED lámpák típusai

Ipari területeken is kifejezetten hasznos a LED fényforrások használata, hiszen tartósságuknak, hatékonyságuknak és sokoldalúságuknak köszönhetően számos helyzetben felhasználhatók. A LED fénycsövek számos színtéren alkalmazhatók, arra megfelelő armatúrák közreműködésével.

Kültérre is könnyen felszerelhetők, egyedi burkolatuknak köszönhetően por- és páramentes IP67 védettséggel rendelkeznek. A sorolható lámpatestek is kifejezetten hasznosak, mivel egymásba kapcsolva azokat egy hosszabb láncba fűzhetők. Így nagyobb teret is könnyen bevilágíthatnak.

Amennyiben ipari egységekről beszélünk, akkor elengedhetetlenek a LED csarnokvilágítás eszközei, amiből számos mérettel és kialakítással találkozhatsz a csarnok nagyságához mérten.

Az ipari LED panelek is sokoldalúan felhasználhatók. Letisztult és egyszerű kialakításukkal illenek minden környezethez, valamint magas teljesítményüknek köszönhetően bevilágítják az adott teret. Vészvilágító lámpák is léteznek LED-es kivitelben, a kijáratmutató táblákat és a biztonsági világítóeszközöket is megvásárolhatod. Mindezt már meglévő vagy általad gyártott címkékkel egyaránt.

Tovább
Termékkatalógusok