IPARI LED PANEL

Webáruházunk széles körű ipari LED panel kínálatában te is könnyen, gyorsan megtalálhatod a legideálisabb darabot vagy darabokat. Korszerű megoldást jelent minden olyan esetben, amikor általános világítást tervezel egy nagyobb helyiségbe.

Míg korábban elsősorban irodai vagy üzemcsarnoki szinten alkalmazták, ma már az otthonodban is használhatod nap mint nap. De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük meg sorjában, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik ez a világítástechnikai eszköz, hol és miként szerelhető fel, milyen verhetetlen előnyei vannak, és miként rendelheted meg tőlünk!

Tovább

Az ipari LED panel tulajdonságai

Az ipari LED panel az ipari LED lámpák egyik nagy csoportját alkotja. Észrevétlenül vált a mindennapjaink részévé, hiszen ott van mindenhol: a hivatalokban, irodahelyiségekben, a legtöbb közintézményben, a kórházakban, iskolákban. Ez a mennyezetre rögzített lámpa mindig kellő fényt biztosít a nagy terekben, így fényénél zavartalan a munka. 

Az alakja lehet négyzetes vagy téglalaphoz hasonló, de ma már egyértelműen divatba jött a modern, domború kialakítású változat is. Működési elve egyszerű, a LED innovációjára épül, garantálva annak minden pozitív tulajdonságát. Pontosan ezért is érdemes elgondolkodnod azon, hogy a lakásodba is bevesd a hatékonyságát.

Hol érdemes LED panelt használni?

A LED panel minden olyan helyen sikerrel alkalmazható, ahol eddig problémát jelentett a megfelelő - azaz a helyiség minden pontjába eljutó - alapvilágítás megteremtése. Ilyen lehet a dolgozószoba, a nappali, a konyha, a fürdőszoba. Sőt! A LED panel még a hálószobában is felszerelhető, hiszen van olyan típusa, aminek szükség szerint állítható a fényereje.

Milyen előnyöket tartogat a LED panel?

A LED panel olyan fényforrás, ami számos előnnyel szolgál a számodra:

  • Megfelelő fényerőt biztosít - ami ráadásul szabályozható is a hangulatodnak megfelelően
  • Gazdaságosan üzemeltethető
  • Energiatakarékos
  • Hosszú az élettartama
  • Könnyen felszerelhető
  • Nem igényel speciális karbantartást

Mire érdemes figyelni az ipari LED panel vásárlása előtt?

Mint minden más esetben, így a LED panel megvásárlásakor is ügyelni kell az IP védettség megfelelő kiválasztására. Ennek elsősorban a vizes-nedves területeken van jelentősége - konyha, fürdőszoba -, hiszen ezeken a helyeken könnyen okozhat bajt, ha nem ügyelsz erre.

Fontos a LED panel méretének meghatározása is, amit mindig az adott helyiség paramétereihez kell igazítani. A nagyobb helyiségekbe nagyobb, a kisebb terekbe kisebb LED panel illik és biztosít kellő fényviszonyokat.

Válogass kedvedre webáruházunk LED panel kínálatából! Hogyan? Mutatjuk!

Ha LED panelt szeretnél választani, akkor nem kell mást tenned, csak használni kell az oldalsávban található keresőnket. Itt bizonyos szűrőfeltételek megadásával behatárolhatod a keresett darab paramétereit (természetesen, ha van kedved és időd, akkor akár végig is nézheted az összes termékünket). 

Kiválaszthatod a gyártót, megadhatod a teljesítményt (12 watt - 40 watt), a kiváltott teljesítményt (90 watt - 340 watt) a fényerőt (840 lm - 4 050 lm). A színhőmérséklet is meghatározhatod, ami lehet hideg fehér (6000-7000K), természetes fehér (4000-4500K). De szűrhetsz a panel formája vagy a garancia időtartama szerint is.

A beállítások után indul a keresés és listázódnak a találatok, amelyekből már könnyebben választhatsz és megrendelheted a terméket. Bízunk abban, hogy neked is sikerül rátalálni arra a LED panelre, ami minden szempontból megfelel az elvárásaidnak! Nézz szét te is kínálatunkban és csatlakozz azokhoz, akik már bizalmat szavaztak a termékeinknek!

Tovább
Termékkatalógusok