KEMPING LÁMPÁK

Webáruházunk ezen kategóriájában a kemping lámpákat találhatod meg széles választékban. Ezek azok a világítástechnikai eszközök, amelyek nem hiányozhatnak - hiányozhatnának - egyetlen háztartásból sem. Miért? A válasz egyszerű: mert mindenkinek szüksége lehet egy olyan lámpára, ami hordozható, elemmel működik, viszonylag kis helyen elfér.

Számtalan olyan élethelyzet van, amikor nélkülözhetetlenek. Jó szolgálatot tesznek akkor, amikor éppen szünetel az áramszolgáltatás, vagy ha nem akarod az adott helyiség fővilágításául szolgáló mennyezeti lámpát felkapcsolni. De ez csak két eset a sok közül.

Tovább

Kemping lámpák működés közben

A kemping lámpák, zseblámpák, fejlámpák olyan világítóeszközként szolgálnak, amelyekhez nem kell elektromos hálózat. Az ettől való függetlenségük lehetővé teszi azt is, hogy olyan közegben használd őket, ahol eleve nem is lehetne más lámpákat használni a hálózat hiánya miatt. 

Energiaellátásukat a bennük található cserélhető elemek biztosítják, a fényüket pedig a LED technológia innovatív és energiatakarékos fényforrásai. Ezek általában beépített formában vannak jelen. A jó minőségű kemping lámpák garantálják a felhőtlen, vadregényes kalandokat a szabadban, vagy a biztonságos közlekedést egy sötét udvarban. 

De milyenek a jó minőségű kemping lámpák vagy zseblámpák?

A jó kemping lámpák nagyon praktikus eszközök, de a kiválasztásuk előtt itt is érdemes átgondolni, hogy milyen tevékenységre szeretnéd használni őket. Nem mindegy, hogy mekkora a méretük, a teljesítményük, a fényerejük, ahogy az sem, hogy tölthetőek-e vagy sem. Lássuk, hogy milyen alternatívák közül választhatsz akkor, ha a legoptimálisabb megoldást keresed.

  • Tölthető LED zseblámpák vagy fejlámpák - mindenképpen szükséged lehet olyan zseblámpákra vagy fejlámpákra, amelyek a méretüket tekintve könnyen elférnek akár a táskádban, akár a zsebedben is. Az sem mellékes, hogy a fényerő tekintetében milyen paraméterekkel rendelkeznek, és hogy mennyire nagy biztonsággal számíthatsz rájuk. A tölthető LED zseblámpák vagy fejlámpák újratölthető akkumulátorral rendelkeznek. Megbízható társaid lehetnek minden körülmény között. Még a fókuszuk is állítható.
  • A LED fejlámpák kitűnő választásnak fognak bizonyulni a kirándulások alkalmával, hiszen így a kezeid szabadon lesznek - mehet a sátorépítés vagy a tűzgyújtás. Egyes típusai olyan diffúzor lencsét használnak, amelynek segítségével a szórt fény mennyisége megnövelhető, azaz nagyobb felületet is meg tudsz világítani vele. 
  • LED akasztható kemping lámpák - esti beszélgetés a teraszon, kerti parti? Akkor a LED akasztható kemping lámpák kiváló megoldást jelenthetnek. Olyan fényforrások, amelyek nem zavarják a szemeteket, de mégis kellő fényt biztosítanak. Az innovatív lámpák fehér és piros fénnyel világíthatnak. 

Hogyan válassz kemping lámpákat webáruházunkból?

A kemping lámpák kiválasztása egyszerűen fog menni, hiszen webáruházunk keresősávjában számos opciót beállíthatsz a szűréshez. Például megadhatod a keresett kemping lámpa teljesítményét (0 watt - 5 watt), fényerejét (10 lm - 400 lm), IP védettségét (IPX3, IPX4, IPX5). Beállíthatod a színhőmérsékletet, ami lehet hideg fehér 6000-7000K, és hideg fehér 7000K.

Még a garancia időtartama is megadható, ami lehet 1 vagy 2 év.

Találhatsz kínálatunkban:

  • Állítható fókuszú zseblámpákat különböző színekben
  • 3 LED-es zseblámpákat gumiborítással
  • Állítható fókuszú ezüst színű mini-zseblámpákat
  • LED akasztható kemping lámpákat
  • LED tölthető fejlámpákat 

Válassz te is LED lámpákat, hiszen számtalan olyan élethelyzet van, amikor nélkülözhetetlenek. 

Tovább
Termékkatalógusok