LED ALUMÍNIUM PROFIL CSOMAGOK

Ebben a kategóriában a LED alumínium profilokat csomagban találhatod meg. Miért jó ez a számodra? A válasz kézenfekvő. Azért, mert így időt és energiát spórolunk neked azzal, hogy nem kell részenként összeválogatnod a LED szalagok felszereléséhez szükséges eszközöket. 

Mivel csomagban kapod a “hozzávalókat”, nem történhet meg az a rendkívül bosszantó szituáció, hogy a felszerelés közben derül ki, hogy hiányzik valami. Mondjuk egy csavar, egy rögzítő - bármi, ami nélkül a projekt meghiúsulhat. Tanulmányozd alaposan webáruházunk kínálatát, és csapj le a jó ajánlatokra te is!

Tovább

LED itt, LED ott - LED mindenhol

Vásároltál mostanság világítóeszközt? Vagy még mindig a régi, hagyományos izzókkal pazarolod az energiát? Ha igen, akkor “fénysebességgel” változtass ezen, mert év végén a magas villanyszámla bosszút áll rajtad.

LED-es termékek sokasága várja, hogy a te otthonodba is hadrendbe álljon és hozzájáruljon a tudatos és környezetkímélő világítási rendszer kialakításához. Mennyezeti lámpák, spotok, fali karok, álló- és asztali lámpák forma és színgazdag világa biztosítja, hogy te is megtaláld a legoptimálisabb eszközöket. Olyan eszközöket, amelyek hűen tükrözik az ízlésedet és beleilleszkednek az otthonod stílusába.

A LED szalagokról sem feledkezhetsz meg!

Nem bizony! Ezek a könnyen és gyorsan felszerelhető világítószalagok ugyanis akkora népszerűségnek örvendenek, hogy érdemes külön figyelmet fordítani rájuk. Míg eleinte csak dekorációs céllal használták őket, ma már egyaránt szolgálhatnak általános és koncentrált világítást biztosító rendszerek kialakításához is.

Magukban hordozzák a LED technológia előnyeit, amelyeket te is élvezhetsz, ha betartod a felszerelésükkel kapcsolatos előírásokat. Mik ezek az előnyök? Az energiatakarékos működés, a hosszú élettartam, a költséghatékonyság, a környezetkímélő jellemzők. Egyes típusaik fényereje, színhőmérséklete, sőt színe is változtatható, aminek az eredményeképpen pillanatok alatt tudsz romantikus hangulatot teremteni.

Mire érdemes figyelned a felszerelésükkor?

Ahhoz, hogy a LED szalagok által nyújtott kényelmet és előnyöket minél hosszabb időn át élvezhesd, érdemes azokat LED profilban elhelyezni. Sokan tévesen azt hiszik, hogy elegendő csak a hátoldalon lévő ragasztócsíkkal rögzíteni őket az adott felületen, de ez nem így van. Az így felszerelt szalagok sokkal korábban tönkremennek, hullámosodhatnak, leválhatnak. Ha te nem szeretnél így járni, akkor használj alu profilokat.

Az alu profil védelmet biztosít a LED szalag számára. Egyrészt mintegy természetes hűtőközegként funkcionál - ezzel óvva a szalagot a túlmelegedéstől. Másrészt stabil tapadást biztosít, nem kell a leválás miatt aggodalmaskodni. Harmadrészt pedig védi a LED szalagot a portól, szennyeződésektől, zsírtól - meghosszabbítva annak az élettartamát. Na és van még egy fontos szempont: esztétikussá is teszi a megjelenését.

Hogyan tudod a LED alumínium profil csomagot kiválasztani?

Webáruházunk kínálatában sokféle LED alumínium profil csomag megtalálható, ilyen a felületre szerelhető, a süllyesztett, a függesztett, a fali, a mennyezeti, a padló és a lépcsővilágítás vagy a speciális profil is. 

Webáruházunk keresőjének segítségével szűkítheted a keresést különböző szempontok alapján.

  • A LED profil hossza szerint lehet: 1 és 2 méter
  • A LED profil szélessége szerint: 12 mm, 16 mm, 16,9 mm, 17 mm, 23,3 mm
  • A LED profil belső szélessége szerint: 3,81 mm, 8,83 mm, 12,05 mm, 13,4 mm, 13,3 mm, 14,4 mm
  • A LED profil magassága szerint: 6,3 mm, 7 mm, 8 mm, 9,28 mm, 11,8 mm, 16,6 mm, 18 mm

Válassz te is LED alumínium profil csomagjaink közül!

Tovább
Termékkatalógusok